HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste regnskabssoftware

Hvilken er den bedste regnskabssoftware for dig?

En virksomhed uden et regnskabsprogram, hvis endda i Excel eller på et stykke papir – man skal lede længe for at finde. Faktum er, at det I dag er håndskrevet regnskab på papir eller i Excel forbudt.

Alle os, der sælger varer eller tjenester, har brug for en tilgang at holde styr på fakturering, tilbud, arbejdsordrer, momsangivelse. Dette dels fordi vi selv skal vide, hvordan det går for os, dels også fordi Skattestyrelsen kan indhente skriftlig dokumentation for alle de begivenheder, der har betydning virksomhedens forretning.

Alt efter hvor stor, lille, kompleks – eller enkel din virksomheds økonomi er udseende, du har brug for vælg et regnskabssystem eller et regnskabsprogram, der passer bare dig. Måske skal du simpelt regnskab for aktieselskaber, regnskabssoftware til enkeltmandsvirksomheder , gratis bogføring eller du søger at købe regnskabssoftware, hvor du kan tilføje moduler efterhånden som virksomheden vokser. Et regnskabsprogram kan tilbyde alt fra at have forbindelse til en netbank og administrere kunderegistre at modtage uploadede kvitteringer, massefakturering eller giver dig rapporter og analyser. Hvor meget skal regnskabsprogrammet kunne gøre for at lette din administration? Eller er faktureringssoftware det, du primært leder efter? Her hos Businesswith du kan sammenligne regnskabssoftware og filtrere de bedste muligheder for regnskabssoftware fra for dig og læs anmeldelser og anmeldelser af forskellige muligheder.

Hvad skal jeg vide om regnskabssoftware?

Hogia Løn tilbyder komplette lønsystemer til næsten alle brancher og er altid opdateret med gældende love og regler. Med Hogia har du altid en support med branchekendskab ved din side, som er klar til at tage hånd om dine bekymringer.

Læs mere om Hogia Lön

Læs mere

Et webbaseret regnskabsprogram for store og små virksomheder. Med regnskabsfunktioner såsom bankforbindelse, e-invoidering og regnskabsrapporter samt muligheden for at tilføje yderligere funktioner efter behov, kan Procountor Financials tilpasses brugerens behov.

Læs mere om Procountor Financials

Læs mere

Sammenlign og vælg mellem forskellige regnskabsprogrammer

Der er en række forskellige regnskabsprogrammer at vælge imellem på den Dansk marked. Husk virkelig at vælge et dansk program, og dermed menes et program, der kan håndtere bogstaverne å, ä o ö. Det kan lyde banalt, men at have et program, der fejler, kan føre til en masse hovedpine af håndtering af firmanavne, leverandørnavne og andet, der skal være på dansk i dit system. Det skal tilføjes, at systemet også håndterer dato og klokkeslæt på det måde du er vant til. Når du skal sammenligne og vælge mellem forskellige systemer har brug for du gennemgår, hvordan regnskabsprocessen ser ud i programmet. Du forstår, er det logisk og let at forstå? Læs gerne anmeldelser for at finde ud af, hvilket regnskabssystem du er interesseret i virkelig er pålidelig og brugervenlig for dem eller den, der skal bruge programmet til daglig.

Skriv gerne en liste over de funktioner, som du vil have med. Holder vil du vokse og udvide? Ja, så er det måske på tide at sikre sig det systemet kan tilføje moduler, og at det er fleksibelt og tilpasningsdygtigt. Prisen er selvfølgelig også noget, der spiller ind. Hvilke funktioner har du brug for? Hvilke er ikke så vigtige? Har brug for programmet for at være tilgængeligt, uanset hvor du er er du placeret? Mange tilbyder demoversioner, hvilket er en god måde at teste hvis programmet lever op til dine forventninger og ønsker. Målet er naturligvis, at du finder det bedste regnskabssoftware til netop dig, og BusinessWiths systemguide hjælper dig godt på vej.

Simple regnskabsprogrammer for dit selskab med begrænset ansvar eller enkeltmandsvirksomhed

Mindre aktieselskaber eller enkeltselskaber skal ofte finde en enkel måde til bogholderi. Her er mange af os også prisfølsomme, vi har brug for en regnskabssoftware, der nemt kan hjælpe os med vores økonomi, mens det må ikke tage for meget tid fra os, som vi kan være i mange situationer helt alene i virksomheden.

Et godt tip er at finde et regnskabsprogram med direkte forbindelse til dit internet bank. Det, der sker, er, at alle begivenheder på din virksomhedskonto er forbundet direkte til dit bogholderi, hvilket betyder, at du kan spare masser af tid. Du bare godkender et forslag fra programmet, indgås det automatisk regnskabet. Automatisering af dele af bogføringen anbefales til dem med mindre aktieselskaber eller enkeltselskaber. Har du mange kvitteringer at beholde? hold øje med? At uploade kvitteringer digitalt til systemet er også en måde for at spare tid.

Mange af leverandørerne af regnskabssystemerne fakturerer dig et fast beløb månedlige. Det der indgår kan for eksempel være automatiseret regnskab, økonomisk overblik, momsangivelse og support.

Hvor stor indkomst har du i dit enkeltmands- eller aktieselskab? Hvis beløbene er ret små, det nytter ikke noget at bruge mange dyre penge på det et regnskabsprogram. Så skal du i stedet lede efter et enklere alternativ. Et online system med et par grundmoduler kan klare sig fint for dig og din virksomhed.