HjemSystemguidenOm osFor leverandører
AlexisHR

AlexisHR

AlexisHR

i
Karakteren dækker over de fleste faktorer som for eksempel anmeldelser, popularitet, sammenligninger osv.

Beskrivelse af AlexisHR

HR-platformen, der smelter sammen med din organisation:

Alexis' komplette HR-platform giver HR-teamet, lederne og medarbejderne mulighed for at spare tid ved at håndtere personaladministration intuitivt i en enkel chat-oplevelse 💬

Platformen er designet til mellemstore og små virksomheder, der ønsker at forenkle deres medarbejderprocesser på en omkostningseffektiv måde. I et letforståeligt interface kan du automatisere og optimere alt fra onboarding og offboarding til personale- og lønadministration, samtidig med at du sparer tid og omkostninger ved at samle al personaleoplysninger på et sted - og dermed kan arbejde strategisk for at beholde og udvikle personale. Platformen tilpasses helt efter din organisation og skiller sig ud ved den dybe chat-integration med Slack & Teams, der gør det muligt at håndtere HR-relaterede opgaver hurtigere og indsamle personaleoplysninger gennem hele organisationen. Alexis forbedrer medarbejderoplevelsen og skaber værdi for både HR, ledere og medarbejdere.

Virksomhedsstørrelse

Hvilken størrelse virksomhed passer systemet til?
XSSML

Mobil app

Er der en app til systemet?
JANEJ

Saas/egen server

Skal systemet installeres på egen server, eller findes det i skyen?

Geografisk område

Hvilke lande opererer leverandøren i?
Global

Prismodel

Hvilken model passer til dit budget?
ModulbaseretAbonnementLicens

Medarbejdersamtaler

Er der en funktion til håndtering af medarbejdersamtaler?
JANEJ

Lønrevision

Er der et værktøj til lønrevision?
JANEJ

HR-analyser

Er der adgang til HR-analytics værktøjer?
JANEJ

Rekruttering

Er der et rekrutteringsmodul?
JANEJ

Hvorfor skal man vælge AlexisHR?

Hvorfor vælge jeres system?

Små og mellemstore virksomheder vælger Alexis' etablerede løsning for at tage HR til næste niveau, uanset hvor medarbejderne befinder sig i verden.

 • Platformen, der sparer dig tid - Brug mindre tid på at bladre gennem excel-filer eller samle data fra forskellige systemer. Med Alexis kan du samle al medarbejderdata, oprette processer for tidsstyring, underskrive eller gemme dokumenter og få værdifulde indsigter som rapporter - alt i én platform.

 • ⚙️ Fleksibelt og tilpasningsbart system - Med Alexis' alt-i-ét-løsning får du den fleksibilitet, der er nødvendig for at kunne bygge, ændre og forbedre HR-processer til din organisation. Når teamet vokser eller ændrer sig, skal det være nemt at tilpasse alt, hvad der er nødvendigt, uanset om det er for HR, chefer eller medarbejdere.

 • 📊 Kosteffektivt og brugervenligt - AlexisHR integreres i din organisation uden at være en distraktion og frigør tid for alle. Forbedr medarbejderoplevelsen og lad hele organisationen håndtere HR-opgaver hurtigt og nemt med en chatbot-oplevelse i Slack & Teams.

Hvorfor vælge jer som leverandør?

Hver kund er unik, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder fra dag ét for at hjælpe jer med at maksimere værdien af platformen.

 • 👌 Det åbenlyse valg - Alexis-platformen er optimeret til små og mellemstore virksomheder, der søger en omkostningseffektiv helhedsløsning med en enkel brugeroplevelse og understøttelse af integrationer med andre værktøjer.
 • 👥 Funktioner baseret på kundeinsigter - Et moderne firma, der driver innovativ produktudvikling i dialog med både kunder og HR-professionelle i branchen. Platformen udvikles hele tiden for at følge de krav, virksomheder har inden for HR.
 • 💬 Kundesupport i verdensklasse - Hurtig og skræddersyet implementering og support. Vi ønsker at blive jeres partner og opbygge langsigtede relationer for at skabe så meget forretningsnytte for jer som muligt. Jessica, Max og Carl er nogle af vores stjerner, som du vil møde under implementeringen.

Hvordan positionerer I jer på det danske marked?

Vi kan håndtere jeres HR-udfordringer og har lang erfaring med at arbejde med svenske virksomheder.

 • 🙋🏻‍♀️ Personlig support - Vi hjælper dig med at komme i gang og giver en skræddersyet implementering og løbende support undervejs for at maksimere værdien af platformen.
 • 🤝 Samarbejdspartnere - Vi har tæt samarbejde og nøglefærdige integrationer med etablerede aktører både i Norden og internationalt. Fx Teamtailor, Learnifier, Figures, QBIS og Sysarb for at nævne nogle. Vi understøtter også SSO og User provisioning.
 • 🔐 GDPR & Schrems II - Alexis har hundredvis af nordiske kunder med internationalt fokus og som kræver overholdelse af dataindsamling i henhold til GDPR & Schrems II.

Hvilke behov og udfordringer tilgodeser I hos kunden?

Alexis giver dig mulighed for at samle vigtige funktioner og HR-data i et system, så du kan basere dine beslutninger på indsigter.

 • ⚙️ Automatiser og optimere processer - Komplicerede eller upraktiske HR-processer er tidsrøvere for mange virksomheder, fx ved håndtering af til- og fravær, onboarding eller rapportering. Alexis giver dig mulighed for at tilpasse og forenkle HR for HR-team, ledere og medarbejdere.

 • 👩🏻‍💻 Enkel indsamling af personaleoplysninger - HR-team har ofte svært ved at overskue organisationen og træffe de rigtige beslutninger, når vigtige medarbejderdata er spredt i mange forskellige værktøjer og ikke er sammenhængende. Alexis samler alle medarbejderdata på et sted og gør det desuden tilgængeligt for indsigter.

 • ⏱ Slip for at klippe og lime information - Ledere kæmper med gentagne og tidskrævende administrative opgaver og har ofte brug for at klippe og lime data mellem forskellige systemer. Alexis' masterdata er sammenkædet med løn og IT og skaber en helhed, som gør at HR nemt håndteres fra en enkelt platform.

Anmeldelser

Hvad mener andre om systemet?

Samlet karakter

4.635

Brugervenlighed
Samarbejde med leverandøren
Support og service
Udbud af funktioner
Kundetilpasning og fleksibilitet
Integration & API
Værdi for pengene
Hvor tilfreds er du overordnet set?

Anmeldernes mening

Lätt och smidigt system som täcker behoven vi behöver av ett HR system.

Ett toppenbra system!

VP People and CultureLille virksomhedGodkendt personSverigeJanuar 2023

Hvad synes du bedst om?

Lätt och smidigt system som täcker behoven vi behöver av ett HR system.

Hvad synes du mindst om?

Svårt, AlexisHR utvecklar väldigt snabbt så är det något som saknas är det oftast på plats kort tid efter.

Hvilke forretningskritiske problemer løser man med jeres system?

Allt från en bra on/offboarding process, till att lagra all information om våra medarbetare på ett säkert sätt och organisation där det även är lätt att ta ut rapporter och följa löpande statistik till en bra lösning för tid och frånvaro rapportering.

 • Brugervenlighed
 • Samarbejde med leverandøren
 • Support og service
 • Udbud af funktioner
 • Kundetilpasning og fleksibilitet
 • Integration & API
 • Værdi for pengene
 • Hvor tilfreds er du overordnet set?

Snyggt och användarvänligt system med fantastisk support!

Director People & CultureLille virksomhedGodkendt personSverigeJanuar 2023

Hvad synes du bedst om?

Jag gillar användbarheten i systemet. Det är enkelt att arbeta med både för administratörer, medarbetare och chefer. Vidare är systemet modernt och Alexis-teamet gör löpande nya uppdateringar för att förbättra upplevelsen. Människorna som jobbar på Alexis är också toppenbra. Får alltid klockren support och stöd!

Hvad synes du mindst om?

Kompensationsblocket på medarbetarprofilerna skulle behöva en uppdatering för att bättre reflektera verkligheten. Vi har medarbetare med lönetillägg, förmåner etc som skulle behöva vara synliga när vår lönepartner hämtar rapporter. I dagsläget kan vi bara visa månadslön i detta block.

Hvilke forretningskritiske problemer løser man med jeres system?

Alexis har förenklat onboardingen otroligt mycket för företaget och har sparat mig och våra chefer mycket värdefull tid. Ytterligare ett löst problem är att information från medarbetarsamtal och målsättning nu kan föras över till ny chef då all information lagras i Alexis istället för lokalt hos chef.

 • Brugervenlighed
 • Samarbejde med leverandøren
 • Support og service
 • Udbud af funktioner
 • Kundetilpasning og fleksibilitet
 • Integration & API
 • Værdi for pengene
 • Hvor tilfreds er du overordnet set?

Awesome Platform!

Office ManagerLille virksomhedGodkendt personSverigeFebruar 2021

Hvad synes du bedst om?

-Enkel att använda -Lätt att hitta information eller att lägga till nya uppgifter -Gillar integration med alla andra verktyg/platform vi använder

Hvad synes du mindst om?

-Vi skulle uppskatta en funktion för sälj provisioner, så att vi slipper använda flera platform/verktyg och använda bara Alexis för lönerna. -Haft lite problem med invite länk, men det verkar att det har blivit bättre nu -Det skulle vara nice att ha Alexis HR App i framtiden

Hvilke forretningskritiske problemer løser man med jeres system?

Hela HR Admin har blivit mycket enklare att hantera med Alexis. Det underlättar jobb både dagligt med också för Management Team

 • Brugervenlighed
 • Samarbejde med leverandøren
 • Support og service
 • Udbud af funktioner
 • Kundetilpasning og fleksibilitet
 • Integration & API
 • Værdi for pengene
 • Hvor tilfreds er du overordnet set?

AlexisHR vises i følgende kategorier

AlexisHR produktfunktioner

HR-systemer

Administrer brugerrettigheder

Ingår

Ansættelse

Ingår

Automatiser arbejdsgangen

Ingår

Certificering

Ingår

Core HR

Ingår

Digitaliser personalearkiver

Ingår

Elektronisk underskrift

Ingår

Enkeltlogon

Ingår

Forvaltning af ydeevne

Ingår

Fraværsregistrering

Ingår

HR 360 grader

Ingår

HR-analytik

Ingår

Konsulent-bistand

Ingår

Lønrevision

Går att lägga till

Medarbejdersamtaler

Ingår

Rapporter & KPI’er

Ingår

Sagsbehandling

Ingår

Selvbetjening

Ingår

Spørgeskemaundersøgelser

Ingår

Tidsregistrering

Ingår

Uddannelsespakke

Ingår

Om AlexisHR

AlexisHR er en HR-platform, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at udvikle deres medarbejdere, træffe datadrevne beslutninger og skabe en bedre arbejdsplads. Det sparer ikke kun tid og penge, men gør det også muligt at øge den strategiske værdi, som HR giver din virksomhed. Alexis kan hjælpe dig med at samle, håndtere og analysere data på en smart og automatiseret måde. Vi ønsker at befri dig fra administrative opgaver, så du i stedet kan fokusere på rekruttering, medarbejderudvikling, kultur og præstation. Vi lægger stor vægt på personlig kundeservice og hjælper dig med at komme i gang hurtigt og nemt.

 • 🧩 Funktioner, der er inkluderet:

Masterdata HR Admin / Onboarding / Medarbejdersamtaler / Til- og fravær / HR analyse / Whistleblowing / E-signatur / Lønrapporter / Dokumenthåndtering / Integrationsmuligheder / Målstyring (tilvalg) / Lønrevision (tilvalg) Læs mere på hjemmesiden www.alexishr.com 🔗