HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste talentstyringssystemer

Hvilket talent management system opfylder dine behov og krav?

Selvfølgelig vil du og din virksomhed gøre alt for at vedligeholde og udvikle jeres medarbejder? Mange virksomheder har i dag erklærede strategier, når det kommer til tiltrække de allerbedste talenter på markedet. Men hvordan gør man for at være en attraktiv arbejdsgiver og udvikle de talenter, du har?

Et talentstyringssystem hjælper din virksomhed med at overvåge dine medarbejderes præstationer udviklingskurver, får du effektiv performance management og systemet bidrager til, at du let kan lave en kompetencekortlægning. Ydermere gemmer du alle medarbejderdata på den korrekte måde og får et værktøj, der bidrager til at motivere medarbejderne. Når deres færdigheder er udviklet korrekt retning, når du som virksomhed nemmere dine mål. Det er således en "win-win" for både for at kunne udvikle dine evner.

Et godt talent management system giver dig den kompetencestyring du har brug for og kan håndtere den information, som I som virksomhed skal have for at integrere i værktøjet. Sørg for, at dine andre systemer passer godt sammen med det talent mgmt-system, du har vælger. Markedet byder på et væld af systemer. Hvilken passer til din virksomhed? BusinessWith hjælper dig med at sammenligne og forstå de talentstyringssystemer, der findes i Sverige.

Hvad skal jeg vide om talentstyringssystemer?
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Webside
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Brugervenligt HR-system, som understøtter jeres kerneprocesser og medarbejderrejse i én og samme platform: fra Rekruttering og Core HR som Master Data til Talent Management, Salary Review og Learning. Vores full-suite HR-system gør det daglige job lettere for både HR, ledere og medarbejdere og giver jer den helt rigtige balance mellem fleksibilitet og skalérbarhed. I kan vokse i vores løsning og ...

Læs mere om Talentsoft

Webside
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

En af Nordens førende leverandører af HR-systemer. CatalystOne tilbyder et bredt udvalg af fleksible HR-løsninger, der kan effektivisere og strømline jeres HR. Det kan løfte og forbedre medarbejderoplevelsen og generelt gøre hverdagen lettere for HR, ledere og medarbejdere og samtidigt frigive tid som I kan bruge på at skabe resultater.

Læs mere om CatalystOne

Webside

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent Solutions

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere

Grad talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem, der bruges af alt fra mindre virksomheder til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Talent

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder digitaliserer, organiserer og GDPR-sikker på deres HR-masterdata. Saml alle data ét sted, få en klar oversigt og kør personaleudvikling i vores brugervenlige system.

Læs mere om Talent Manager

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Hvordan finder jeg et talentstyringssystem, der lever op til forventningerne?

Hvordan finder jeg et talentstyringssystem, der lever op til forventningerne?

Mange talentstyringssystemer ser måske flotte ud ved første øjekast, men for at sikre, at du finder det rigtige værktøj til din virksomhed eller organisation bedst, bør du se nærmere på. Sammenlign gerne forskellige systemer og stil dig selv følgende spørgsmål:

Hvor godt passer dine oplysninger ind i systemet?

Det lyder måske som en selvfølge, at din virksomheds informationer skal være nemme kan integreres eller bringes ind i det nye system. Men systemer taler ikke altid med hinanden. Vær derfor omhyggelig med at spørge leverandøren om hans system er tilpasset til at håndtere præcis det, din organisation besidder hvad angår information, struktur og krav. Er det fleksibelt? Virker det at tilpasse sig? Vigtige spørgsmål, før du tilmelder dig og køber dit system.

Er systemet tilpasset fremtiden?

For bedst at forstå, om talentstyringsværktøjet er klar til fremtiden, så tag et kig på, hvordan systemet har udviklet sig de seneste år. Har den budt på nye fungerer gennem årene, er det udviklet og tilpasset den virkelighed, vi lever? Indgår det i de organisatoriske strukturer og krav til systemer, der eksisterer? Læs videre og find ud af, hvad andre kunder synes om systemet. Du vil have have et system, der følger med de tendenser, der er, og det er det også smart nok til at håndtere en række talenter og medarbejdere. Sammenligne de forskellige demoer af systemerne.

Det er derfor, talentstyring er så vigtig

Virksomheder kæmper ofte hårdt, når det kommer til at tiltrække, fastholde og udvikle deres medarbejdere i dag. Et ord der ofte nævnes i denne sammenhæng er "manglende færdigheder". Men hvordan finder man det bedste talent, og hvad er et talent helt præcist?

Et talent behøver ikke at være noget, du er født med. Et talent har brug for ret betingelser for at trives, og det er op til dig og dine virksomheder til at identificere disse, at lave en kompetencekortlægning mhp så kunne tilbyde udvikling, der går hånd i hånd med din virksomheds mål. Når dine talenter får betingelserne for at vokse, vokser du som virksomhed på samme tid.

De virksomheder, der forstår, hvor vigtig talent management er, vil få det nemmere at fastholde deres medarbejdere og dermed opnå succes. Rekruttering er dyrt, men når man har et veltilpasset talent management system bliver det det lettere at administrere kompetencer og at udfylde eventuelle huller, du måtte have. Se til, at virksomheden har kompetenceudvikling som en del af din strategi.

Glem ikke: Personlig udvikling og karrieremuligheder er hyppige kraftfulde incitamenter for nutidens medarbejdere. Med BusinessWiths hjælp og enkle sammenligningsværktøjer kan du finde det system, der passer til dig.