HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste prognoseværktøjer

Hvorfor skal jeg investere i et prognoseværktøj?

Forecasts er ofte afgørende for alle, der ønsker at drive en effektiv og succesfuld forretning, næsten uanset hvilken branche virksomheden opererer i. Takket være prognoser er det muligt at tage beslutninger om køb, rekrutteringer og investeringer og være klar til forskellige typer begivenheder og scenarier.

Et prognoseværktøj giver en antagelse om, hvordan fremtiden kan se ud, baseret på blandt andet historiske data og mønstre samt tendenser og konkurrence, hvor du opererer.

Hvilket prognoseværktøj, der er bedst for din virksomhed, afhænger af dine behov. En god start er at tage en opgørelse over behovene, før du sammenligner prognoseværktøjer. Hvor stor er din virksomhed? Hvilken branche arbejder du i? Hvad er dine mål med virksomheden?

Vi hos BusinessWith har stor erfaring med at støtte virksomheder i at vælge det rigtige prognoseværktøj. Med vores sammenligningsservice kan du få en idé om de muligheder, der tilbydes på markedet.

Hvordan fungerer værktøjer til budgetprognose?

Mange vælger at investere i værktøjer til budgetprognoser. Excel og Sheets er kære venner for mange virksomhedsejere, og hjemmelavede eller modificerede professionelle skabeloner er fælles for både at holde styr på den aktuelle situation og forudsige fremtiden. Men markedet tilbyder mange andre værktøjer til budgetprognose.

Mange programmer til styring af budgetprocesser er i skyen og flyder problemfrit mellem forskellige enheder og brugere. Budgetprognoserne opdateres i realtid, hvilket gør det muligt at følge flowet på en nem måde.

Uanset om virksomheden er lille eller stor, er det klogt at investere i et prognoseværktøj. Det hjælper dig og dine med at planlægge fremtiden. BusinessWith hjælper dig med at vælge det bedste prognoseværktøj lige til dig. Velkommen til at filtrere og sammenligne på én gang.

Sådan finder du det bedste prognoseværktøj

Liste over 14 forskellige Prognoseværktøj

Sorter efter
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom hjælper virksomheder med at spare tid i budgettering og økonomisk planlægning. Få et overblik over kommende udgifter og indtægter, der er af betydelig betydning i virksomhedens fremtid. Analyser nøglefigurer, sammenlign budgetter med det foregående år og meget mere. Administrer og opret synsfeltet, der passer bedst til dig.

Læs mere om Axiom

Læs mere
Bizview

Bizview

insightsoftware

BizView er et brugervenligt, skybaseret budget- og prognoseværktøj for virksomheder og organisationer. Opret godt -analyserede strategier for din virksomhed og planlæg din økonomi. Opret og administrer budgetter til enklere proces, når du planlægger. BizView er let integreret system, der ikke kræver ekstern hjælp.

Læs mere om Bizview

Læs mere
Effectplan

Effectplan

House of Control

EffectPlan giver kommuner og virksomheder mulighed for at automatisere budgettet og prognoseprocessen. Budget fra hele organisationen til det individuelle niveau inden for et system, der er helt skybaseret og opdateres i realtid. Med konstant opdaterede tal letter arbejdet med økonomisk kontrol og åbner muligheden for at planlægge budgetterne år i forvejen.

Læs mere om Effectplan

Læs mere
Finans plugins-logo

Finans plugins

Easy Redmine

Dette plugin-system, integreret med Easy Redmine-platformen, er udviklet med henblik på at hjælpe virksomheder med at optimere deres økonomiske processer og opnå bedre kontrol over deres finansielle aspekter. Platformen kan håndtere opgaver som budgettering, fakturering, regnskabsrapportering og udgiftskontrol. I kan altså strømline jeres arbejdsgang og sikre at I bruger jeres interne ressourcer b...

Læs mere om Finans plugins

Læs mere
Infosuite-logo

Infosuite

Infosuite

Infosuite's budget- og forecast-system er en avanceret softwareløsning, der hjælper virksomheder med at optimere deres budgetterings- og prognoseprocesser. Dette system automatiserer og forenkler opgaver i forbindelse med økonomisk planlægning, hvilket både mindsker den administrative byrde og frigør interne ressourcer. Gennem softwaren får i adgang til funktioner som konsekvenssimulering, avancer...

Læs mere om Infosuite

Læs mere
Jedox

Jedox

Jedox

Jedox er et let -til -håndteringsbudget, prognose og planlægningssystem for virksomheder og myndigheder. Samarbejd med budgetter og planlægning for et mere prik -bevis. Automatiser tilbagevendende begivenheder i dit budget, så systemet gør det for dig, se pengestrøm og fremtidig indkomst samt udgifter.

Læs mere om Jedox

Læs mere
Jirav

Jirav

Jirav

Planlæg hurtigere og smartere med Jirav. Løsningen hjælper dig med at gennemgå budgetter, din økonomiske status og de mål og planer, der foregår omkring virksomheden. Baseret på tidligere forretningsundersøgelser hjælper Jirav dig med at skabe en velfundet analyse i tidligere angivne tal for bedre økonomisk planlægning og bedre forudsigelighed.

Læs mere om Jirav

Læs mere

Et fuldt integreret BI-værktøj, der muliggør skybaseret dataanalyse, hvor du hurtigt kan få ad hoc-rapporter, der let kan deles med andre brugere.

Læs mere om OneStopReporting

Læs mere
Planful

Planful

Planful

Planfuld er en moderne løsning for små og store virksomheder. Opret og design dit eget syn og hold dig opdateret om nøgletal, budgetter og planlægning i virksomheden. Planfuld tilbyder et let -til -hånd, brugervenligt og webbaseret værktøj til at tage det næste skridt i din økonomiske kontrol.

Læs mere om Planful

Læs mere
Planyard-logo

Planyard

Planyard

Det er et budget- og prognoseværktøjer system, der hjælper virksomheder med at planlægge deres økonomiske fremtid ved at oprette budgetter og prognoser for deres byggeprojekter. Systemet tilbyder blandt andet funktioner som projektportefølje pengestrømsfremskrivning samt et smart dashboard, hvor brugerne kan følge bruttoporteføljegodkendte salgsfakturaer og købsfakturaer og få en øjeblikkelig over...

Læs mere om Planyard

Læs mere

Her får i som virksomhed en kraftfuld teknologiplatform, der giver virksomheder mulighed for at omsætte data til værdifulde indsigter og beslutninger. Med skybaseret teknologi og avanceret analyse kan virksomheder integrere, udforske og visualisere data i realtid herunder også alt data relateret til jeres økonomistyring. Det er altså et værktøj der fokuserer på datadrevne beslutninger, og sikre at...

Læs mere om SAP Analytics Cloud

Læs mere

Med Solver (BI360) budgettering, rapportering og prognoser (cloud eller on-premise) kan du omsætte dine data til handlingsrettede beslutninger og øge produktiviteten i din organisation.

Læs mere om Solver BI360 Budgeting

Læs mere
VIS-softwaren-logo

VIS-softwaren

Vis Performance

VIS Performance tilbyder et automatiseret budgetteringssystem, der gør budgetprocessen hurtigere og mere præcis. Systemet hjælper jer med at skabe overblik og automatisere en masse administrative processer, så at I kan bruge jeres tid på værdiskabende aktiviteter. Systemets funktioner inkluderer automatiseret dataindsamling fra forskellige kilder, mulighed for oprettelse og håndtering af flere bud...

Læs mere om VIS-softwaren

Læs mere
Xledger

Xledger

Xledger

Et ERP -system, der fokuserer på at automatisere processerne, få adgang til skalerbare moduler og analyseværktøjer (BI -værktøjer) for at få bedre indsigt i deres forretningsprocesser.

Læs mere om Xledger

Læs mere

Sådan finder du det bedste prognoseværktøj

At finde det bedste prognoseværktøj er en udfordring. Start med at definere dine behov, og sammenlign derefter værktøjerne online.

**Hvilken branche opererer du i? Hvilken slags prognoser har du brug for? **Hvor mange af jer vil bruge prognoserne? Hvordan ser dine økonomiske forhold ud, og hvor meget tid har du til at analysere og bruge prognoserne? Det er ikke positivt for nogen at sidde med for omfattende materiale – sørg for at tilpasse resultaterne til din virkelighed.

En anden vigtig faktor, der er værd at overveje, er hvor brugervenligt værktøjet er. Hvem i personalet vil bruge det? Har de gode tekniske færdigheder eller skal analyserne serveres på en enkel måde? Måske har du brug for omfattende support, eller slet ingen?

Vi hos BusinessWith tilbyderuder en jämförelsetjänst där du kan hitta det bästa prognosverktyget just för er. Varsågod att filtrera och jämföra.