Alt om systemer og software til Data & Analyse

Hvad er data og analyser?

Systemer inden for data og analyse har alle ét formål - nemlig at give dig data og det grundlag, du skal bruge for at kunne træffe den rigtige beslutning både for dig og din forretning. Værktøjerne kan blandt andet hjælpe, når du vil vurdere din egen markedsføringsindsats, gennemgå virksomhedens omsætning eller få en prognose der fortæller hvordan virksomheden forventes at klare sig.

Det anbefales ikke at sidde alene med forskellige former for systemer og gætte sig til hvad bestemte udtræk af data betyder. Det er netop det at man bruger et system/et værktøj, der hjælper med at analysere vigtige informationer eller hjælper med at forudsige fremtiden, såsom et budget og prognoseværktøj.

Bag disse komplekse systemer er utroligt smarte funktionaliteter, som er grundlaget for den kunstige intelligens - som vores computere og enheder er programmeret ud fra. Dette gælder også værktøjer, der kan finde sammenhæng, ​​se tendenser, løse problemer, forudsige virksomhedens forretning og/eller generalisere.

Systemer og værktøjer inden for data og analyse er enormt tidsbesparende og hjælpsomme i forhold til når du skal træffe velovervejede beslutninger, som ét business intelligence-system. Uden et værktøj til data og analyse er det nemt at famle i blinde og for eksempelvis ikke kende til om salgsindsatsen gav de forventede resultater.

Test systemguiden

Gør som 12000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Hvem er et system til data og analyse egnet til?

Til dig, der ønsker at få automatisk indsigt i, hvordan din virksomhed klarer sig, og for dig som sidder med store beslutningsgrundlag, er et værktøj eller system indenfor data og analyse perfekt. Også for dem, der arbejder med marketing eller økonomi, kan det være meget nyttigt at visualisere, hvordan forskellige indsatser har påvirket eller vil påvirke virksomheden - eller for blot at have et budgetværktøj at læne sig op af.

Her kan du analysere dine data, som du f.eks. kan vælge at dele med andre brugere. Når du skal vælge system, bør du dog tænke over følgende. Hvor avanceret skal systemet være? Leder du efter en enkel løsning, som du kan tage i brug med det samme? Foretrækker du at have en cloud-baseret løsning? BusinessWith giver dig et bredt udvalg af systemer direkte gennem sammenligningstjenesten.

Hvorfor bruge systemer til data og analyse?

Excel er et genialt værktøj, men data- og analysesystemerne sparer dig for en masse tid – og kan give dig endnu mere hjælp i forhold til at forstå sammenhæng og tolke forskelligt data i virksomheden. Det er dog essentielt at du ved hvad du gerne vil have ud af dataen, så at du bedre kan forstå og tolke, samt drage de rigtige konklusioner. Håndtering af information eller data på et område, du ikke helt behersker, gør virksomheden eller organisationen en bjørnetjeneste.

Data er en afgørende faktor, i at planlægge din virksomheds fremtid i forhold til at tage de rigtige beslutninger. En datadrevet strategi giver dig dokumenteret information, der støtter jeres handlinger. En funktion som for eksempel et datavisualiseringsværktøjer gør det nemmere at se mønstre og få ny indsigt.