HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Alt om systemer og software til e-commerce

Vad är e-commerce?

E-commerce handler om at sælge produkter elektronisk, som f.eks gennem en online e-commerce butik, der sælger tøj, elektronik eller andet. Markedet for at sælge ting elektronisk er eksploderet indefor de sidste tyve år. Du har sikkert hørt begrebet "butiksdød" – og det er rigtigt, at nethandel i stigende grad overtager forbrugernes køb i fysiske butikker. Det at kunne sidde derhjemme ved sin computer eller tablet, eller bestille noget hjem via sin mobil, tilbyder en enorm fleksibilitet for nutidens forbrugere.

Som en del af det faktum, at e-commerce kun vokser og vokser, ser vi samme tendenser indenfor e-handelsplatformene og værktøjerne, der kan hjælpe dig med at skabe din egen e-commerce. Meget enkelt set betyder dette, at alle faktisk kan starte en e-commerce løsning i dag. Som iværksætter når du en helt anden skare ved at sælge dine varer, tjenester eller produkter online. Du behøver aldrig at bekymre dig om åbningstider, hvilket er en kæmpe fordel – især for dine kunder. Når at du har en netbutik, har kunder mulighed for at bestille produkt fra dig, også når klokken er tre lørdag morgen. De elektroniske værktøjer hjælper også din virksomhed med lagerstatus og lagerstyring.

Udover at handle med forbrugere direkte, kan du selvfølgelig arbejde B2B, sågar også C2C. Her sælger du som forbruger til andre forbrugere.

Hvis du driver e-commerce er det godt at have viden om blandt andet salg og til en vis grad også om IT. I dag findes der en række forskellige værktøjer og løsninger som kan hjælpe dig med at sælge dine varer eller tjenester online i ét komplet system. BusinessWith giver dig et klart overblik over, hvad de forskellige løsninger tilbyder. Vores råd er at tage udgangspunkt i brugervenlighed, fleksibilitet og selvfølgelig også pris - når du leder efter den bedste løsning til dit firma.

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Top system indenfor E-Commerce

EasyWeb CMS er et indholdsstyringssystem, der hjælper dig med håndtering og design af dit websted. Med smarte analyser af data og integrationsmuligheder gør du jobbet let.

Læs mere om Easyweb CMS

Intershop

Intershop

Intershop

Et virksomheds-e-handelssystem til en alt-i-en- eller Best of Breed-løsning med omnichannel-funktionalitet, personlig kundeportal og PIM-funktionalitet. Meget pålidelig MACH-arkitektur, der kan skalere op til snesevis af kanaler og millioner af ordrer, kunder, produkter, priser.

Læs mere om Intershop

Hvorfor bruger du e-commerce?

Handelsrekord efter handelsrekord. Sådan lyder det normalt næsten hvert år i e-commerc branchen , og for mange er det ikke en overraskelse. Vi køber i stigende grad varer og tjenester via internettet i stedet for at søge (nogle gange forgæves) efter dem i en fysisk butik. På internettet kan vi hurtigt og nemt finde det, vi leder efter, og med et par hurtige tryk faktisk bestille den hjem direkte fra sofaen.

De af jer, der overvejer at starte en e-commerc virksomhed, har sikkert allerede lagt mærke til de fordele der er ved at starte en online butik. Her slipper du for leje af lokaler, tilpasser dig særlige åbningstider og du kan nå et helt nyt spektrum af kunder. Enhver, der er interesseret i at lære smarte marketings teknikker, kan hurtigt finde en måde at tiltrække nye købere til deres e-handel.

Men der er ingen e-commerce uden en smart e-commerc platform. Afhængig af typen af varer eller tjenester, du sælger, er der forskellige værktøjer samt løsninger der passer til dig. Overvej om du har brug for en e-commerces platform, der tilbyder SEO værktøjer, integration med andre systemer såsom CRM-systemer eller om du har brug for en skalerbar løsning, der kan vokse sammen med jer.

BusinessWith giver dig et klart og enkelt overblik over hvilke platformsløsninger, der findes. Filtrer og sammenlign nemt direkte i vores sammenligningsguide.