Allt om system och programvara för tid och projekt

Hvad er systemer indenfor tid og projekt?

Tid er penge, sådan fungerer det for de fleste virksomheder. Mange organisationer og virksomheder har derfor brug for, at medarbejdere kan rapportere, hvor meget tid de bruger på forskellige opgaver eller projekter, eller i det brede et system til at styre ordrer og projekter. Alt sammen for at forbedre effektiviteten i alle processer. Rentabilitet er et ord, der ofte nævnes i denne kontekst, da systemer inden for tids- og projektledelse er baseret på at vide hvilke projekter, ydelser eller produkter, der er rentable for virksomheden. Her finder du alt fra arbejdsordresystemer og projektledelsessystemer, til bemandingssystem og systemer til dem, der arbejder i marken, dvs. feltservice - men også planlægningssystemer går ind under kategorien tid og projekter.

Der findes i dag gratis versioner af systemer til at rapportere tid og, men tænk en ekstra gang før at du vælger et system, hvad er vigtigt for dig? Hvad vil du gerne have ud af systemet? Hvor tilpasset skal det være? Hvor mange brugere skal have adgang til systemet? Skal du for eksempel kunne dele rapporteringen af ​​tid i et projekt, så at du ved hvilke timer du kan få betalt af kunden og hvor mange timer du har lagt internt? Eller er det mest tidsrapportering i form af arbejdstimer, og evt. fravær som du har brug for at holde styr på?

Forståeligt nok er der en række spørgsmål, du bør stille dig selv, før at du træffer et endegyldigt valg. Det vigtigste er at finde et system, der virkelig er egnet til formålet - og brugeren. I dag er der mange Saas-løsninger (software som en service, hvilket betyder, at du som kunde ikke skal installere et program på din egen server men kan "leje" dig ind en leverandør som tager sig af bl.a backup). Det er selvfølgelig også muligt at bygge sit eget system, der er skræddersyet netop til din virksomhed. BusinessWith giver dig alle systemer og værktøjer inden for tid og projekt, så at i som virksomhed kan træffe det rigtige og enkelte valg.

Test systemguiden

Gør som 12000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 2 forskellige Tid & Projekt

Timelog PSA

Timelog PSA

Timelog PSA er 100 % skræddersyet til konsulent-teams og giver dig styr på arbejdstid, projekter, ressourcer, budgetter og fakturering, så du får automatisk indsigt og kan koncentrere dig om din forretning.Læs mere om Timelog PSA

Timeplan

Timeplan

Timeplan er et komplet, skybaseret planlægningsprogram for både det lille og store firma. Vi tilbyder et brugervenligt system med en række funktioner, der letter planlægningsprocessen. Medarbejdere kan let se deres tidsplan via appen eller web.Læs mere om Timeplan

Hvorfor bruge systemer til tid og projekter?

Hos BusinessWith finder du en række forskellige systemer, der alle går ind under kategorien tids- og projekt. Tidsrapporteringssystem siger sig selv, men her kan du også læse mere om bemandingssystemer, projektstyringssystemer eller hvorfor ikke et skemasystem? Alle systemer indenfor tid og projekt er baseret på at du som virksomhed skal kunne styre personale og tid på bedste vis. Især i tidsrapportering vil man gerne vide, hvilke projekter der indbringer flest penge og i sidste ende kunne analysere og vælge fremadrettet kurs for virksomheden eller organisationen.

Excel-ark og regneark er den enkle løsning til styring af tidsplaner, tidsrapporter og ressourcer. Men dette kræver også en stor portion koncentration og der må ikke ske fejl, såsom at undlade at bemande en bestemt vagt eller undlader at give en person nok hviletimer mellem vagter.

Systemerne inden for tid og projekt, uanset om det handler om at skabe overblik over opgaver i marken eller at melde fravær, giver dig som arbejdsgiver større kontrol og bedre overblik. BusinessWith's enkle sammenligningsguide hjælper dig med at finde det system eller værktøj, der passer bedst til virksomheden. Her kan du filtrere forskellige funktioner, som du har brug for, og læse om dem i de respektive systemer. Du sorterer nemt efter din virksomheds størrelse og du kan gå ind på det respektive systems hjemmeside for at læse mere. Glem ikke at læse udtalelser og kundeanmeldelser – de hjælper dig godt på vej med at finde det rigtige system.