HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Alt om systemer og software til ERP

ERP

Er det tid til at få et rigtigt ERP-system (Forretningssystem) eller tid til at modernisere din nuværende måde at styre dine forretningsprocesser på? Tip nummer et: Led efter en partner, du kan se jer samarbejde med på længere sigt.

Et ERP er et komplekst system, som kan have et antal af forskellige funktioner, der hjælper dig med at strømline forskellige forretningsprocesser som f.eks dine forskellige indkøb og hvad du leverer af ydelser og produkter. Her er det nødvendigt at undersøge og forstå, hvad de forskellige systemer tilbyder. At have en masse funktioner, som du aldrig kommer til at bruge, anbefales ikke. Sørg derfor for grundigt at tjekke din påtænkte partner og leverandør og betal ikke for mere, end du har brug for. Sammenlign forskellige forretningssystemer omhyggeligt.

Så hvilket system er det bedste ERP? Rejsen mod at købe et nyt system starter hos jer selv. Hvilken slags virksomhed er du og hvilke udfordringer og behov har I lige nu? Hvor vil I gerne være om fem- eller om ti år? At købe et forretningssystem sker ikke på et øjeblik. Stil krav til din leverandør, og sikre dig at de kan hjælpe dig med de dele, der måske ikke fungerer i dag. Sørg også for, at de har gode vilkår og betingelser for hjælp og support.

Du kan nemt finde hvilke ERP systemer der er tilgængelige i Danmark hos BusinessWith. Sammenlign moduler, funktioner og sorter efter branche i vores smarte sammenligningstjeneste.

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Top system indenfor ERP

Control Edge

Visma Control Edge

Visma Software

Control Edge er et moderne, cloud-baseret økonomisystem, der ikke tilgodeser de mere komplekse behov. Kernekunden er store virksomheder og organisationer med mange brugere, omfattende transaktionsmængder og behov for fleksibilitet i flere dimensioner. Der lægges stor vægt på den enkelte virksomheds behov for individuel konfiguration og integrationer. - Automatisering af processer - Klare arbejdsg...

Læs mere om Visma Control Edge

Deltek-logo

Deltek

Deltek

Som en del af Deltek’s Maconomy ERP-system finder I værktøjer til performance management. Det omtalte ERP system indeholder kernefunktioner som projektstyring, tidsregistrering, omkostningsstyring, fakturering og økonomistyring. Som en del af systemet kan i som virksomhed håndtere HR og BI relaterede processer, gennem et intuitivt dashboard der giver et visuelt overblik over målsætninger og result...

Læs mere om Deltek

Ställ krav er leverantör av affärssystem

Hvilke krav kan stilles til en leverandør? Ikke overraskende er svaret: mange. Det er et køb der er utrolig vigtigt for hele din virksomhed, Så tag dig endelig god tid når du undersøge og sammenligne forskellige ERP. Start med at tage et kig på, hvilke udfordringer du har i dag, og hvor meget hjælp du har behov for – og hvad du selv kan klare. Hvor meget hjælp har du brug for i forbindelse med implementering, vedligeholdelse og support? Hvor kompleks er din virksomhed, og skal systemet integreres med nuværende systemer? Prisen på ERP varierer meget, men det kan man sige om mange B2B-systemer – betal ikke for mere, end du har brug for. Dan dig et overblik over hvad de forskellige leverandører tager for, både selve købet systemet og for fremtidige opdateringer, udvikling og vedligeholdelse. Spørg dig selv, hvor meget støtte og træning I har brug for. Du vil gerne have et forretningssystem, der forbedrer dine processer, og som på sigt hjælper dig med at spare penge og tid. De funktioner, der findes i ERP skal passe som hånd i handske, så sørg for at vælge et forretningssystem, der passer perfekt til dig.