HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Alt om systemer og software til HR & Talent Management

HR system & Talent Management System

Ønsker du at effektivisere din virksomheds menneskelige ressourcer, få et bedre overblik over dine personaleoplysninger eller arbejde mere strategisk for at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere på markedet? Så er det tid til, at du finder det rigtige HR-system eller Talent Management System til netop din virksomhed.

HR-systemerne kan opdeles i flere kategorier, såsom HCM-systemer og HRM-systemer. HCM-systemerne, altså Human Capital Management, retter sig mere mod talenterne selv, og hvordan du tager hånd om dine medarbejdere på den bedste måde, så at de trives og udvikler sig – og at din virksomhed arbejder på at tiltrække de allerbedste. Dette inkluderer talent management. Sidstnævnte, altså HRM-systemerne; såkaldt Human Resource Management, handler mere om at have et personalesystem, der tager sig af processer såsom løn, pensionsløsninger, ressourceplanlægning, tidsrapportering og andre HR-processer. Yderligere arbejder det også med at strategisk sikre, at HRs arbejde går hånd i hånd med virksomhedens forretningsmål.

Målene for HCM-systemer/HRM-systemer og Talent Management Systemer er ret enkle: at kunne håndtere sit personale på bedste vis – alt fra at have adgang til et smart rekrutteringsværktøj, få analyser, statistikker og rapporter, samt automatisering af rutineopgaver – til at have værktøjer til at arbejde strategisk med kompetenceudvikling. Talent management handler i høj grad om at motivere medarbejderne, så at deres arbejde gavner virksomheden som helhed. At være i stand til at give dit personale incitamenter og gulerødder til at præstere er i dag et meget omtalt emne i HR-branchen. Flere og flere virksomheder forstår vigtigheden af at sikre sig, at man har den rigtige slags medarbejdere, da det betyder, at virksomheden hurtigere når sine opstillede mål og ambitioner. Den forkerte person i den forkerte rolle er dyr, men uden et system kan det være svært lige at gennemskue hvor der er fejl og mangler.

BusinessWiths sammenligningsservice hjælper dig med at sammenligne og vælge det bedste system til din virksomhed og giver dig et samlet billede af HR-systemerne i Danmark. Hos os kan du blandt andet filtrere og se, hvilke HR-systemer der tilbyder onboarding løsninger eller har eget lønsystem, eller finde et Talent Management System, der har funktioner som exit undersøgelser eller smarte værktøjer til medarbejdersamtaler. Vi forenkler dit systemvalg og giver dig det overblik, du har brug for, for at vælge rigtigt.

Toppsystem i HR og Talent Management

Lantero

Lantero

Lantero

Lantero er en omfattende service, der hjælper dig med at gennemgå medarbejdernes sikkerhed. Få hjælp til implementering, rådgivning og uddannelse. Lav dette varslersystemmærke -tilpasset med dit logo. Lantes fire-øje-systemer sikrer, at mindst to personer håndterer sager for øget sikkerhed. Inden for Sverige bekræfter alle brugere med bank -ID. Lantero er et på premis -system, alle datalagre på de...

Læs mere om Lantero

Visma Talent

Visma Talent Learning

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-processer i ét system, hvor alt hænger sammen. Visma Talent tilbyder et markedsførende LMS med understøttelse af læring i alle former, inklusive støtte til LXP (Learning Experience Platform). LMS’et kan anvendes i alle organisationer, hvad enten der blot er tale om at udarbejde et centralt uddannelseskatalog og overholde compliance-krav eller at opbygge et avanceret "blended le...

Læs mere om Visma Talent Learning

Grad -læring er en skalerbar og moderne LMS, der bruges af alt fra mindre uddannelsesfirmaer til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Learning

Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Et komplet, dog modulært opbygget HR-system, der gør det daglige arbejde lettere for både HR, ledere og medarbejdere i STORE og MELLEMSTORE organisationer. Med vores platform kan I samle alle HR-kerneprocesser i ÉN platform og understøtte hele medarbejderrejsen. Har I kun behov for et eller et par moduler til en start, kan I sagtens det. Med vores system får I plads til at vokse og udvide modul fo...

Læs mere om Talentsoft

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

En af Nordens førende leverandører af HR-systemer til mellemstore og store virksomheder. CatalystOne tilbyder et bredt udvalg af fleksible HR-løsninger, der kan effektivisere og strømline jeres HR. Det kan løfte og forbedre medarbejderoplevelsen og generelt gøre hverdagen lettere for HR, ledere og medarbejdere og samtidigt frigive tid som I kan bruge på at skabe resultater.

Læs mere om CatalystOne

Huma

Huma

Huma

Huma er et moderne HR -system til SMV'er. Kom i gang om seks minutter, ikke seks måneder. Huma sætter brugeroplevelsen først og er intuitiv, moderne og automatiseret til alle dine personlige administratoropgaver. Let at oprette forbindelse til dine eksisterende systemer med kun et par knaptryk. Huma er et smartere og bedre HR -system, som alle faktisk bruger.

Læs mere om Huma

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Eurekos-logo

Eurekos

Eurekos Systems ApS

Eurekos er den førende europæiske SaaS kundeuddannelsesspecialist der tilbyder innovative software løsninger til virksomheder og organisationer med behov for ekstern træning, certificering eller akkreditering.

Læs mere om Eurekos

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Vælg og sammenlign HR-systemer

BusinessWiths sammenligningsservice gør det nemmere for dig at finde det rigtige HR-system til din virksomhed. Dine behov er sat i fokus, når vi vejleder dig i at finde en langsigtet partner. Men hvad leder du efter? Og hvilke krav og forventninger har du til dit system?

Husk, at det er godt at finde en leverandør, der virkelig forstår hvordan din virksomhed fungerer, og hvordan din arbejdskultur ser ud. Du vil gerne have en partner som du kan vokse med, der fungerer både nu og i fremtiden. Leverandøren, eller partneren, skal kunne støtte dig, mens du vokser.

Systemets grænseflade skal være enkel og brugervenlig. Test dig gerne frem og vær ikke bange for at bede dine medarbejdere om hjælp og evaluer løbende. Det er en god idé at sammensætte et team, der kan arbejde med at vurdere de forskellige leverandører, da valget af system er utroligt vigtigt for Firmaet. Sørg for at have dit budget klar inden du går på systemjagt og afstemt forventninger.

Morgendagens, og også nutidens HR, handler om at inddrage medarbejderen mest muligt i forhold til egen ansættelse, ikke mindst ved at tilbyde funktioner som selvbetjening gennem digitale HR-løsninger. HR er gået fra at være et nødvendigt omkostningscenter til nu at levere nøglefunktion, der hjælper virksomheden med at nå sine forretningsmål – derfor er valget af system utrolig vigtigt for virksomheden. Netop dette får du hjælp til gennem BusinessWiths sammenligningsservice.