HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste budgetværktøjer

Hvordan skal jeg tænke på budgetværktøjer?

I en verden i hastig forandring tænker flere og flere virksomheder i agile baner, og så også når det kommer til tilgangen til budgettering. Det bliver nemlig mere og mere almindeligt at ville bruge værktøjer og tjenester, der er fleksible, og hvor man fx kan have rullende prognoser. At åbne op for at have budgetter, der revideres afhængigt af den gældende situation, bliver mere og mere standard. Budgettet skal dog naturligvis være stærkt koblet til de operationelle mål I har og fungerer som en støtte for ledelse og ledere. Et tip er at tænke så enkelt som muligt, når det kommer til budgettering – kritik af budgettering er, at det er svært at forstå eller ligefrem kompliceret at arbejde efter. Det anbefales derfor at investere i et smart, enkelt og moderne værktøj. Hos BusinessWith lister vi de bedste budgetværktøjer på det danske marked lige nu, så du kan sammenligne og vælge det, der passer bedst til dig.

Hvorfor skal jeg have et budgetværktøj?

At arbejde uden et godt værktøj på plads er at gøre dig selv en bjørnetjeneste. Budgetarbejde kan være meget gentagne for den, der laver det, og et effektivt og automatiseret budgetværktøj sparer derfor både tid og penge. Værktøjet skal være en systemstøtte til planlægning og budgettering og kan tilpasses den måde, du arbejder på. Et let integreret værktøj er godt at satse dine kort på. Involver både økonomi, IT og andre afdelinger for at se, at du har samme tankegang og holdning, når du først har besluttet dig for at implementere et værktøj. Velkommen til at sammenligne budgetværktøjer med os hos BusinessWith for at finde det, der passer bedst til din virksomhed - og få mere kontrol.

BusinessWiths tips til budgetprocessen

Liste over 18 forskellige Budgetværktøj

Sorter efter
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom hjælper virksomheder med at spare tid i budgettering og økonomisk planlægning. Få et overblik over kommende udgifter og indtægter, der er af betydelig betydning i virksomhedens fremtid. Analyser nøglefigurer, sammenlign budgetter med det foregående år og meget mere. Administrer og opret synsfeltet, der passer bedst til dig.

Læs mere om Axiom

Læs mere
Bizview

Bizview

insightsoftware

BizView er et brugervenligt, skybaseret budget- og prognoseværktøj for virksomheder og organisationer. Opret godt -analyserede strategier for din virksomhed og planlæg din økonomi. Opret og administrer budgetter til enklere proces, når du planlægger. BizView er let integreret system, der ikke kræver ekstern hjælp.

Læs mere om Bizview

Læs mere
Budget123-logo

Budget123

Budget123

Budget123 er en avanceret økonomisk styringsplatform designet til at hjælpe virksomheder med at optimere deres budgetteringsprocesser og opnå bedre kontrol over deres økonomiske planlægning. Gennem dette system får i som virksomhed adgang til alle de funktioner i har brug for, når vi snakker økonomistyring. Her i blandt funktioner som hjælper med at skabe detaljerede budgetter, spore udgifter, gen...

Læs mere om Budget123

Læs mere
Dinero-logo

Dinero

Visma

Dinero gør det let for virksomheder at holde styr på deres økonomi og regnskab. Med en brugervenlig og intuitiv grænseflade kan du hurtigt og nemt oprette fakturaer, bogføre ind- og udbetalinger, og holde styr på momsregnskabet. Dinero hjælper dig med at spare tid og bekymringer ved at automatisere dine regnskabsprocesser, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - din virksomhed

Læs mere om Dinero

Læs mere

Med dette regnskabssystem får du en let og brugervenlig software, der kan det meste inden for regnskab og bogføring samt flere funktioner inden for ERP. Softwaren tilbyder en bred vifte af funktioner til at administrere virksomhedens regnskab og økonomi - Samt administration af ejendom og resourcer. Herunder Regnskabsføring, Fakturering, Budgettering samt rapporteringsværktøjer der hjælper med at ...

Læs mere om e-conomic

Læs mere
Effectplan

Effectplan

House of Control

EffectPlan giver kommuner og virksomheder mulighed for at automatisere budgettet og prognoseprocessen. Budget fra hele organisationen til det individuelle niveau inden for et system, der er helt skybaseret og opdateres i realtid. Med konstant opdaterede tal letter arbejdet med økonomisk kontrol og åbner muligheden for at planlægge budgetterne år i forvejen.

Læs mere om Effectplan

Læs mere
Finans plugins-logo

Finans plugins

Easy Redmine

Dette plugin-system, integreret med Easy Redmine-platformen, er udviklet med henblik på at hjælpe virksomheder med at optimere deres økonomiske processer og opnå bedre kontrol over deres finansielle aspekter. Platformen kan håndtere opgaver som budgettering, fakturering, regnskabsrapportering og udgiftskontrol. I kan altså strømline jeres arbejdsgang og sikre at I bruger jeres interne ressourcer b...

Læs mere om Finans plugins

Læs mere
Jedox

Jedox

Jedox

Jedox er et let -til -håndteringsbudget, prognose og planlægningssystem for virksomheder og myndigheder. Samarbejd med budgetter og planlægning for et mere prik -bevis. Automatiser tilbagevendende begivenheder i dit budget, så systemet gør det for dig, se pengestrøm og fremtidig indkomst samt udgifter.

Læs mere om Jedox

Læs mere
Jirav

Jirav

Jirav

Planlæg hurtigere og smartere med Jirav. Løsningen hjælper dig med at gennemgå budgetter, din økonomiske status og de mål og planer, der foregår omkring virksomheden. Baseret på tidligere forretningsundersøgelser hjælper Jirav dig med at skabe en velfundet analyse i tidligere angivne tal for bedre økonomisk planlægning og bedre forudsigelighed.

Læs mere om Jirav

Læs mere

Et fuldt integreret BI-værktøj, der muliggør skybaseret dataanalyse, hvor du hurtigt kan få ad hoc-rapporter, der let kan deles med andre brugere.

Læs mere om OneStopReporting

Læs mere
Planful

Planful

Planful

Planfuld er en moderne løsning for små og store virksomheder. Opret og design dit eget syn og hold dig opdateret om nøgletal, budgetter og planlægning i virksomheden. Planfuld tilbyder et let -til -hånd, brugervenligt og webbaseret værktøj til at tage det næste skridt i din økonomiske kontrol.

Læs mere om Planful

Læs mere
Planyard-logo

Planyard

Planyard

Det er et budget- og prognoseværktøjer system, der hjælper virksomheder med at planlægge deres økonomiske fremtid ved at oprette budgetter og prognoser for deres byggeprojekter. Systemet tilbyder blandt andet funktioner som projektportefølje pengestrømsfremskrivning samt et smart dashboard, hvor brugerne kan følge bruttoporteføljegodkendte salgsfakturaer og købsfakturaer og få en øjeblikkelig over...

Læs mere om Planyard

Læs mere

Raindance tilbydes både den offentlige sektor og den private sektor, og de forskellige moduler i systemet kan også bruges via apps og på computeren. Med værktøjer til budgettering, fakturaer og analyse og mere er Raindance et godt alternativ til at holde styr på organisationens økonomi.

Læs mere om Raindance

Læs mere

Her får i som virksomhed en kraftfuld teknologiplatform, der giver virksomheder mulighed for at omsætte data til værdifulde indsigter og beslutninger. Med skybaseret teknologi og avanceret analyse kan virksomheder integrere, udforske og visualisere data i realtid herunder også alt data relateret til jeres økonomistyring. Det er altså et værktøj der fokuserer på datadrevne beslutninger, og sikre at...

Læs mere om SAP Analytics Cloud

Læs mere

Med Solver (BI360) budgettering, rapportering og prognoser (cloud eller on-premise) kan du omsætte dine data til handlingsrettede beslutninger og øge produktiviteten i din organisation.

Læs mere om Solver BI360 Budgeting

Læs mere
Uniconta-logo

Uniconta

Uniconta

Uniconta er en cloud-baseret ERP software, der hjælper virksomheder med at administrere deres finanser, regnskaber, logistik, lagerstyring, projektstyring og meget mere. softwaren er designet til at være en alt-i-en-løsning, der dækker alle aspekter af virksomhedsdrift, og den er fleksibel og skalerbar til at passe til forskellige virksomhedsbehov. Herunder kan i også styre de økonomiske aspekter ...

Læs mere om Uniconta

Læs mere
VIS-softwaren-logo

VIS-softwaren

Vis Performance

VIS Performance tilbyder et automatiseret budgetteringssystem, der gør budgetprocessen hurtigere og mere præcis. Systemet hjælper jer med at skabe overblik og automatisere en masse administrative processer, så at I kan bruge jeres tid på værdiskabende aktiviteter. Systemets funktioner inkluderer automatiseret dataindsamling fra forskellige kilder, mulighed for oprettelse og håndtering af flere bud...

Læs mere om VIS-softwaren

Læs mere
Xledger

Xledger

Xledger

Et ERP -system, der fokuserer på at automatisere processerne, få adgang til skalerbare moduler og analyseværktøjer (BI -værktøjer) for at få bedre indsigt i deres forretningsprocesser.

Læs mere om Xledger

Læs mere

BusinessWiths tips til budgetprocessen

Et svært must – eller faktisk noget, der tilfører organisationen stor værdi? Her er BusinessWiths bedste tips til at opnå en smidig budgetproces. Og du, glem ikke at bruge vores systemguide og sammenligningsservice til at finde det budgetværktøj, der passer dig som hånd i handske.

Intention med budget. Hvad vil du med dit budget? Hvordan fortæller man det på en overskuelig måde, så man engagerer sine medarbejdere? Det lyder måske som en selvfølge, men faktum er, at mange virksomheder undlader at afklare et ordentligt og letforståeligt formål med selve budgettet.

Engager medarbejderne. Vi har nævnt det tidligere – hvordan forklarer man budgetprocessen på en enkel måde? Og skal du overhovedet det? BusinessWith mener, at uden medarbejdere, der er involveret i budgetarbejdet, er det svært at gå fra teori til praksis. Få alle med ombord for at nå alle virksomhedens mål.

Start til tiden og brug et værktøj. Uden et budgetværktøj eller -platform er det svært at lave et ordentligt budget. BusinessWith har kortlagt de bedste budgetværktøjer på det danske marked i dag. Hos os kan du læse dig frem til, sammenligne forskellige funktioner og bedre forstå, hvilken slags understøttende værktøjer du har brug for i netop din virksomhed. Tøv ikke med at spørge os, hvis du eller du har brug for mere hjælp.

Beskrivelse af produktets egenskaber

Analyse af nøgletal

Analyser dine nøgletal, og hvordan de ændrer sig i løbet af året. Systemet beregner dine nøgletal ud fra forskellige parametre og skaber derefter grundlaget for din egen analyse.

Dashboards

Skab dine egne dashboards og naviger gennem en skræddersyet visning af dine mest væsentlige KPI'er, løbende budgetter og planlægning inden for en bestemt tidsramme på ét og samme sted.

Fakturaoplysninger

Importer og eksporter oplysninger fra fakturaer for at få et bedre overblik til budgettering. Det giver et klart billede af fremtidige ind- og udstrømninger af kapital.

Flerårig planlægning

Planlæg din tid ned til mindste detalje, fra dage til år frem. Få et overblik over din tidsplan flere år i forvejen, så du kan planlægge budgetter for kommende projekter og skabe langsigtede arbejdsplaner.

Kommentar

Kommenter og giv feedback på budgetter eller planer. Alle, der har adgang til filen, vil kunne se kommentarerne. Det letter processen.

Kontrol af arbejdsprocesser

Følg arbejdsprocessen, og se, hvordan det står til med budgettet i realtid.

Modellering

Opret og brug færdige eller selvfremstillede modeller til beregning af budgetter. Systemet udregner disse komplekse beregninger hurtigt og præcist.

Rullende prognose

Rullende prognoser er en funktion, der automatiserer prognoseprocessen. Når der laves nye budgetter, hjælper systemet brugeren med at forudsige fremtidige resultater.