Alt om systemer og software til kassesystemer & betalingsløsninger

Hvad er kassesystemer og betalingsløsninger?

De forskellige systemer og løsninger til at modtage betalinger er et område, der er vokset betydeligt. Du skal ikke længere end 10 år tilbage, for at se hvordan det drastisk er blevet nemmere og nemmere for forbrugeren at betale for sine køb. Du har sikkert flere gange stødt på, at du fx kan betale via Mobilpay, Bank apps eller sågar via Paypal, selvom at de mere traditionelle betalingsformer som at betale kontant, via kort eller en faktura selvfølgelig stadig virker.

Et kassesystem eller en betalingsløsning hjælper dig, der sælger enhver form for produkt eller service til primært at holde styr på dine ordrer og bookinger i overensstemmelse med Skattestyrelsens regler. Systemerne kan dog hjælpe dig med meget mere. Flere af dem kan blandt andet sende kvitteringer digitalt, sørg for at ordrerne er synkroniserede med lagerbeholdning samt sikre at alle transaktioner i fx Mobilpay skeer i realtid - dette er blot nogle af de mange muligheder du har med nutidens betalingsløsninger.

Når vi hos BusinessWith præsenterer hvilke løsninger der findes på markedet, finder du alt fra omfattende kassesystemer, hvor du kan foretage reservationer og cloud-baserede kassesystemer for dig, der driver e-handel, til kassesystemer som er velegnet til fx restaurationsbranchen. Husk først at kortlægge dine behov. Hvilken slags kunder har du? Tilhører kunden en målgruppe, der normalt foretrækker en faktura eller betaling med kort, eller foretrækker de at swipe? Har du brug for en løsning eller en pakkeløsning? Hvilke elementer i løsningen er vigtige for dig som sælger? skal kvitteringerne kunne sendes digitalt? Driver du en e-handelsvirksomhed og ønsker du at kunne sende et betalingslink, eller er du en fysisk butik, hvor betalingsterminalen er altafgørende for salget?

Vælg, sammenlign og læs om de forskellige kassesystemer og betalingsløsninger direkte hos BusinessWith. Du kan nemt filtrere ved at markere hvilke elementer eller værktøjer løsningen skal have, for at det passer bedst muligt til jeres virksomhed

Test systemguiden

Gør som 12000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 1 forskellige Kassesystem

Nimpos Kassasystem

Nimpos

til både butikker og restauranter og tilbyder desuden specialtilpassede løsninger til forskellige brancher som f.eks. renserier, fiskehandlere og frisører. - Til dig, der driver butik, har vi support til stregkoder, PLU-numre, variantvarer, Svenska Spel og lagerstyring samt integration med vægt og diverse webshopløsninger. - Til dig, der driver restaurant, har vi bordstyring, KDS-system, "front"...Læs mere om Nimpos

Hvem passer kassesystemer og betalingsløsninger til?

Hvis du sælger nogen form for produkt eller service, har du brug for et kassesystem eller en betalingsløsning, så at transaktionerne kan foregå problemfrit og uden besvær. Alle typer virksomheder har brug for en løsning der hjælper dem med at modtage betalinger. For at finde ud af, hvilket system du har brug for, skal du først kigge på din nuværende læsning og tage stilling til hvad der virker og ikke virker ved løsningen. Næste skridt er at tænke over, hvor du ser jer henne om nogle år. Har du brug for en løsning, der er fleksibel, som kan følge med i vækst og som er i stand til at tilbyde forskellige betalingsmetoder? Hvilke behov ser du hos målgruppen? og hvad er dine behov, når det kommer til valg af system?

Restaurantbranchen skal fx. tænke på at de evt skal have en stationær kortterminal, eller evt. en måde hvorpå at personalet skal tage imod betaling udenfor restauranten - så måske er der tale om et behov for selvstændige terminaler. I e-handel er det ting som en check-out side hvor at du kan vælge hvordan du vil betale, som er vigtigt. Udlejer du enhver form for udstyr i en butik eller driver gadehandel, ja så foretrækker du måske, at dine kunder kan benytte Mobilepay . Kommer dine kunder fra udlandet, skal du måske åbne op for betalingsløsninger, der passer til dem, såsom andre betalingsapps. Betalingsmetoderne i dag er således mange - og mange leverandører ønsker at fremstå moderne, ved at tilpasse sig både nuværende og fremtidige behov.

BusinessWith hjælper dig med at sammenligne og finde det bedste POS-system, der passer til netop din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakt os, og så vejleder vi gerne og giver dig de råd, du skal bruge til at finde den rigtige.