HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Alt om systemer og software til rekruttering & ATS

Hvad er systemer til rekruttering og ATS?

Rekrutteringsprocessen har gennemgået en stor forandring, selv hvis man kun kigger et par år tilbage. At en person i HR-afdelingen skal sidde og gennemlæse en masser e-mails med ansøgninger eller endnu værre - åbne breve med jobansøgninger, hører fortiden til. I dag er løsningen præciseret med smarte systemer til rekruttering og ATS, ansøgersporingssystemer, som hjælper med alt fra ansøgningsskemaer, GDPR compliance og kandidatsporing, til sømløse integrationer og AI-teknologi. Vælg for eksempel en cloud-baseret løsning, hvis du ønsker at kunne tilgå systemet, uanset hvor du er og ønsker at kunne gøre det muligt for kolleger at have adgang på samme tid.

Et rekrutteringssystem eller ATS har for mål , at du og din virksomhed eller organisationen skal være i stand til at tiltrække de rigtige talenter. At være i stand til at filtrere blandt kandidater og spore jobannoncerne for at se hvordan kandidater klarer sig, samt at kunne tilbyde en karriereside, er uvurderlig i søgningen efter nye talenter. Mange foretrækker også, at systemet eller værktøjet hjælper efter ansættelse med at sikre en god onboarding-proces. I dag er der mange let tilgængelige systemer og platforme, der strukturerer dine rekrutteringsprocesser, så at I kan finde den rigtige kandidat til den rigtige rolle.

En anden stor fordel som der er værd at overveje er, at en god rekrutteringsproces styrker dit employer brand. Her er det blandt andet vigtigt at tænke på at have en attraktiv karriereside, der er brugervenlig og at møde kandidaterne, hvor de er – ved fx at annoncere på en attraktiv måde via sociale medier. ATS og rekrutteringsværktøjerne hjælper med at rangere kandidaterne så at du i sidste ende finder de kandidater, der passer bedst til dine behov.

Sammenlign og vælg de tilgængelige systemer og software inden for rekruttering og ATS i BusinessWiths sammenligningsguide, hvor at du nemt kan filtrere de funktioner, der er vigtigt for dig for at sikre en gnidningsfri rekrutteringsproces for alle parter.

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Top system indenfor Rekruttering & ATS

Hvem passer systemer til rekruttering og ATS til?

Hvis du har ansvaret for rekruttering i en virksomhed, har du brug for et værktøj der kan håndtere dine rekrutteringsprocesser, uanset om i er en lille eller stor organisation. Der er værktøjer på markedet, som er skalerbare og derfor henvender sig specielt til virksomheder som er i eller forventer fremtidig vækst. Dog findes der også systemer til mindre virksomheder, der skal have en form for system til at strukturere ansøgninger og jobannoncer på bedste vis.

Et ansøger sporingssystem organiserer al information omkring rekrutteringsprocessen og som navnet antyder er det et værktøj der kan spore kandidater. Systemet kan blandt andet være behjælpeligt, når du vil sende beskeder til de kandidater, der virker egnede til den rolle, du søger til. Rekrutteringssystemerne forenkler dermed hele arbejdsgangen – lige fra jobannoncen til at finde den helt rigtige person.

Dig som arbejder med rekruttering kan spare en masse tid og stress ved at investere i et system til at styre ansættelsesprocessen, som udover at hjælpe dig også gør kandidatens oplevelse meget bedre. Vælg det system, der passer bedst til dine behov – arbejder du fx. i en branche, hvor værktøjet skal optimeres til kandidater, der hovedsageligt bruger mobiltelefonen, har du brug for omfattende support, eller et skalerbart redskab? Der er mange værktøjer og systemer at vælge imellem. BusinessWith guider dig nemt og giver dig mulighed for at filtrere de funktioner, der er vigtigt for dig. Prøv vores sammenligningsguide nu direkte for at finde det bedste værktøj til din virksomhed.