HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Alt om systemer og software til CRM og salgsstøtte

CRM og salgsstøtte

Formålet med et CRM-system er at fungere som salgsstøtte for virksomheden. Det vil sige at dets primære funktion er at hjælpe med at styre salgsprocessen så effektivt som muligt. CRM-systemet, eller også kendt som custom relations management-systemet, hjælper dig med at fastholde dine eksisterende kunder, men bruges også til at finde nye kunder, spore salg og administrere de forskellige salgskonti. Alt sammen for at få kontrol over, hvad du sælger til hvem, og hvordan du sælger endnu flere produkter og tjenester. For salgsafdelingen betyder de forskellige dele af CRM-systemet, såsom prospekteringsværktøjet, at du har smart salgssupport, kan analysere kundedata og kategorisere både kundeemner og kunder.

Der findes en række CRM-systemer på markedet i dag. Et godt tip når du skal vælge system er at inddrage sælgerne i processen og lade dem vurdere de forskellige systemer og dets funktioner. Dit valg af system afhænger af, hvad dit budget er, hvad du ønsker at forbedre ved dit nuværende salg og om du for eksempel ønsker, at systemet skal være cloud-baseret (en Saas-løsning), eller om du hellere vil have systemet på din egen server. Vil du skræddersy ned til mindste detalje eller er det nok, at salgsstøttesystemet er branchespecifikt?

BusinessWiths sammenligningsservice hjælper dig blandt andet med at filtrere leverandører, der har funktioner som e-mail-kampagner, prospect management eller mere avancerede funktioner såsom marketing automation og salgstavler Brug vores smarte filterfunktion til at finde det eller de systemer, der er passer bedst til dine mål og forventninger.

Top system indenfor CRM og salgsstøtte

SuperOffice CRM

SuperOffice CRM

SuperOffice

SuperOffice CRM er et europæisk cloudbaseret CRM-system, som hjælper dig med at skabe stærke kunderelationer, uanset om du arbejder inden for salg, marketing eller kundeservice. Vi hjælper jer med at tilpasse systemet efter jeres behov og processer, ikke omvendt. Jeres CRM-strategi er afgørende for, om I lykkes, og her hjælper og vejleder vi jer.

Læs mere om SuperOffice CRM

Logo_ Gray & Color.png

Lime CRM

Lime Technologies

Vil du skabe struktur og vækst. I over 30 år har virksomheder inden for fast ejendom, energi, wholesale, maskin- og medlembranchen henvendt sig til os for at få hjælp til at vækste ved hjælp af et CRM-system. Dine processer implementeres efter bedste praksis i et skalerbart system. Vi løser resten med brugeruddannelse og støtte fra lokale eksperter. Lime CRM er baseret på enkle principper, få klik...

Læs mere om Lime CRM

Membrain

Membrain

Membrain

Membrain er netop det CRM-system og den salgsstøtte, som dine sælgere har længtes efter. Hele vejen fra prospektering til kundesucces. Membrain henvender sig til B2B virksomheder, der arbejder med komplekst salg, og som sigter mod øget vækst. Fokusset i Membrain er på at understøtte, tilskynde og skabe succesfulde salgsprocesser fremfor at logge data bagefter. Membrain er baseret på en procestilga...

Læs mere om Membrain

webCRM - Plus

webCRM

Efficy

webCRM er et brugervenligt og fleksibelt CRM-system til små og mellemstore virksomheder. Let at komme i gang med og let at bruge. Personaliseret support. Rapporter og analyser oprettes med et enkelt klik. Vores konsulenter arbejder tæt sammen med dig som kunde for at sikre, at systemet er skræddersyet til dine behov. Gratis prøveperiode.

Læs mere om webCRM

Salesforce - Sales Cloud

Salesforce

Salesforce

Forøg salget, strømline processer og skab større kundeviden. Salesforce er en verdensledende CRM-platform, der håndterer alle typer kundens relaterede processer såsom salgsstøtte, marked, felttjeneste, kunde- og partnerportaler. Selvfølgelig tilpasser vi og integrerer Salesforce til dine behov og eksisterende systemer. Vi hjælper dig fra gennemførlighedsundersøgelse og analyse til det færdige syst...

Læs mere om Salesforce

Apsis One

Apsis One

Efficy

APSIS One: En brugervenlig platform til avanceret personalisering med intuitiv e-mail, SMS og automatiseringsværktøjer. Det lyder avanceret. Men det er faktisk en platform, der giver dig mulighed for at fokusere på det, du gør bedst: Marketing.

Læs mere om Apsis One

Brightbid-logo

Brightbid

Brightbid

BrightBid hjælper marketingfolk med at øge investeringsafkastet af deres marketingaktiviteter ved hjælp af en AI-løsning til søgeannoncering.

Læs mere om Brightbid

Hvilke salgsstøttesystemer

Der er en række udvælgelseskriterier, som du bør tage højde for, når du vælger salgssupport og CRM-systemer. Hos BusinessWith anbefaler vi, at du gennemgår de funktioner, du ønsker, og tænker over, hvad du vil have ud af CRM-systemet. Her er det også vigtigt at finde en leverandør, der gør din implementering så gnidningsfri som muligt, og at du kan integrere de funktioner, du har brug for. Hvilken slags integrationskapacitet og muligheder er der? Hvilken slags integrationskapacitet og muligheder er der? Har du brug for avancerede funktioner såsom salgstavle eller mulighed for marketing automation? Ønsker du at integrere dit CRM-system med din kalender, til at sende invitationer ud?

Brugervenlighed er nøglen, når det kommer til enhver type system. Datasikkerhed er også utrolig vigtig, da du vil have enorm værdifulde og kritiske data i dit CRM-system. Hvordan opbevares disse data? Dette er et godt spørgsmål at stille den leverandør, du overvejer at gå videre med.

De cloud-baserede CRM-systemer bliver mere og mere almindelige – det er også noget, du bør have med i din udvælgelsesproces. Vil du have alt i skyen? Der er fordele og ulemper ved både at have alt på sin egen server eller alt i skyen. Spørg gerne din IT-afdeling, hvad de synes, før du begynder at tænke over dit valg af CRM.

Vil du have endnu flere tips og råd om CRM-systemer? BusinessWith sammenligningsservice hjælper dig med at filtrere, sammenligne og vælge et CRM-systemet der passer dig.