HjemSystemguidenOm os

Find det rigtige system til din virksomhed

Systemguiden anvender algoritmer og data til at vejlede dig i din søgning efter det rette system og anbefale de systemløsninger, som bedst matcher dine behov, krav og forudsætninger.

Gør som over 5000+ nordiske virksomheder – lad data og algoritmer vejlede dig i systemjunglen!

Find det rigtige system til din virksomhed

Virksomhedsstørrelse*
(Vi sender ingen nyhedsbreve til dig)
Vi hjälper dig välja rätt system

Processen

7-10spørgsmål
5 - 10minutter
3anbefalinger

Sådan fungerer systemguiden

For at vores algoritmer skal kunne give dig den bedste vejledning, skal du svare på en række spørgsmål om dine digitale udfordringer, og hvad du søger. Baseret på dine svar udregner algoritmen, hvilke systemløsninger der bedst matcher dine behov.

Desuden får du inspiration til og viden om, hvad andre virksomheder i lignende situationer har valgt og angivet som vigtigt!

Lad systemguiden vejlede dig i dit systemvalg.

Vi hjælper dig med at finde det rette system på baggrund af algoritmer og data

Guiden til LMS-systemer

Et LMS (Learning Management System), som også kaldes en læringsplatform på det danske marked, er en digital platform, der har til formål at styrke læring og kompetenceudvikling i virksomheder. Med et LMS kan man skabe digitale kurser (e-læringskurser) og uddannelser samt styrke onboarding. Der findes en mængde populære danske LMS-leverandører samt globale aktører, der kan imødekomme jeres behov og krav. Prøv systemguiden.

Guiden til CRM-systemer

At finde det rette salgsstøttesystem, som eksempelvis et CRM-system, er en kompliceret proces, uanset om der er tale om en lille eller en stor virksomhed. Hvis du anvender det korrekt, får du med det rette CRM-system et bedre overblik over dine kunderelationer og -kontakter. Et CRM-system kan anvendes af flere afdelinger og ikke kun inden for salg, som mange fejlagtigt tror. Prøv guiden til CRM-systemer og find de CRM-leverandører, som bedst matcher dine behov og krav.

Guiden til sagsstyringssystemer

Et sagsbehandlingssystem kan bruges til mange forskellige formål. Eksempelvis til at forbedre jeres kundeservice og helpdesk eller til at få bedre interne sagsgange m.m. Fordi man kan opnå så mange fordele med et sagsstyringssystem, kan det være vanskeligt at afgøre, hvad der egentlig er vigtigst for virksomheden. Systemguiden til sagsstyring er en digital vejleder, som matcher det bedste sagsstyringssystem på det danske marked med dine krav, behov og forudsætninger.

Guiden til HR-systemer

Et HR-system er en af de mest komplekse systemløsninger at investere i til virksomheden. Bare det at forstå forskellen på et HRM-system og et HCM-system, og om det indeholder coreHR eller ej, kan være svært. Guiden til HR-systemer er en af de mest populære systemguider, vi har på BusinessWith. Det skyldes, at guiden får brugeren til at overveje, hvilke HR-moduler som fx LMS eller rekruttering, der faktisk er nødvendige for virksomheden, og om de er nemme at integrere med eksisterende systemer fra en anden leverandører. Der findes et utal af HR-leverandører både på det danske og det internationale marked. Hvilket system, der bedst matcher dine behov og krav, kan guiden vejlede dig i.