HjemSystemguidenOm osFor leverandører

For systemleverandører

Nordens største digitale markedsplads for virksomheder, der ønsker at købe cloud-tjenester.

Få flere kunder, indsigt og kraftfuld positionering blandt virksomheder, der aktivt leder efter at købe et nyt system.

Vi er yderst tilfredse kunder hos BusinessWith! Deres metode har været en fantastisk ressource til at møde kunder tidligt i købsprocessen. Dette er et must for systemleverandører, da kunder i dag er mere oplyste, bedre forberedte og ønsker at føle, at de har alt den nødvendige viden, inden de kontakter os som en potentiel leverandør.
Anders Månsson - Salgschef hos Grade

Anders MånssonSalgschef hos Grade

Gennem BusinessWith har vi skabt et intelligent flow af leads med indsigt i, hvordan vores potentielle kunder tænker om vores køb. Vi har opnået et ROI på omkring 4x investeret kapital! Dette er en moderne måde at skabe leads og indsigt på!
Markus Ewers - Head of Commercial hos Sweet Systems

Markus EwersHead of Commercial hos Sweet Systems

Når vi vurderer vores markedskanaler, ser vi på nogle forskellige parametre, såsom cost per lead, kvalitet i dialogen og resultatet i form af ny forretning. BusinessWith opfylder alle dele på en god måde, da vi har en lav omkostning per lead, vi har gode og konstruktive dialoger og en konvertering af nye kunder, hvilket gør BusinessWith til en god investering for os.
Andreas Lundmark - Country Manager hos webCRM

Andreas LundmarkCountry Manager hos webCRM

Lime CRM logo
Visma logo
Learnster logo
SuperOffice logo
Sweet System logo
Oracle logo
Kontek logo
Grade logo

16000+

Besøgende/ måned

9000+

Virksomheder er blevet guidet til det rigtige system

2800+

Cloud-tjenester på ét sted!

Hvorfor skal du blive partner i BusinessWith?

BusinessWith er Nordens største digitale markedsplads for køb af B2B-systemer. Vi brænder for relationer og har som mål at forbinde virksomheder med den rette systemleverandør baseret på deres unikke behov.

Vi har arbejdet med SaaS i lang tid og forstår, hvad virksomheder værdsætter, inden de køber deres systemer. Vi har udviklet digitale produkter, der hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med at finde den rette vej i købsprocessen.

Ønsker du som systemleverandør at komme i kontakt med virksomheder, der aktivt leder efter nye systemer til deres forretning? Så meld din interesse nedenfor!

Øge salget
Mere data og indsigt
Flere indgående leads