HjemSystemguidenOm osFor leverandører

For systemleverandører

Nordens største digitale markedsplads for virksomheder, der ønsker at købe cloud-tjenester.

Få flere kunder, indsigt og kraftfuld positionering blandt virksomheder, der aktivt leder efter deres nye system at købe ind i.

Vi er yderst tilfredse kunder hos BusinessWith! Deres metodik har været en stor ressource til at kunne møde kunderne tidligt i købsprocessen. Dette er et must for systemleverandører, da kunder i dag er mere uddannede, bedre forberedte og gerne vil føle, at de har fået den rette viden, inden de kontakter os som potentiel leverandør.
Anders Månsson - Salgschef hos Grade

Anders MånssonSalgschef hos Grade

Med Businesswith har vi skabt et intelligent flow af leads med indsigt i, hvordan vores potentielle kunder har tænkt sig at omgå vores køb. Vi har modtaget en ROI på cirka 4x investeret kapital! Dette er en moderne måde at generere kundeemner og indsigt på!
Markus Ewers - Head of Commercial hos Sweet Systems

Markus EwersHead of Commercial hos Sweet Systems

Når vi vurderer vores markedskanaler, ser vi på nogle forskellige parametre, såsom cost per lead, kvalitet i dialogen og resultatet i form af ny forretning. BusinessWith opfylder alle dele på en god måde, da vi har en lav omkostning per lead, vi har gode og konstruktive dialoger og en konvertering af nye kunder, hvilket gør BusinessWith til en god investering for os.
Andreas Lundmark - Country Manager hos webCRM

Andreas LundmarkCountry Manager hos webCRM

Lime CRM logo
Visma logo
Fortnox logo
SuperOffice logo
Sweet System logo
Oracle logo
Kontek logo
Grade logo

16000+

Besøgende/ måned

9000+

Virksomheder er blevet guidet til det rigtige system

2800+

Cloud-tjenester på ét sted!

Hvorfor skal du blive partner i BusinessWith?

BusinessWith er Nordens største digitale markedsplads for køb af B2B-systemer. Vi brænder for relationer, og har til formål at forbinde virksomheder med den rigtige systemleverandør ud fra deres unikke forhold.

Vi har arbejdet i SaaS i lang tid og forstår, hvad virksomheder værdsætter, før deres systemkøb. Vi har skabt digitale produkter, der hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med at finde den rigtige vej i deres købsproces.

Vil du som systemleverandør i kontakt med virksomheder, der aktivt leder efter nye systemer til deres virksomhed? Så meld din interesse nedenfor!

Øge salget
Flere data og indsigt
Flere indgående leads