HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste betalingsløsninger

Hvilken betalingsløsning passer bedst til din e-handel?

Øget salg, lukrative ordrer og tilfredse tilbagevendende kunder. Det kan alt sammen blive til virkelighed, hvis du investerer i en fleksibel betalingsløsning, der gør købsvejen smidig og effektiv. Det afgørende er, at dine kunder oplever, at de nemt og ubekymret kan handle hos dig. En ubesværet check out i kombination med blandt andet smarte call to actions og unikke kundetilbud kan øge konverteringsraten markant.

Der findes en række leverandører på markedet, som tilbyder agile, smarte og fleksible betalingsløsninger, som kan kombineres på mange forskellige måder. Når du skal vælge den løsning, der er den rigtige for din virksomhed, skal du tage højde for flere ting: Dine egne ønsker, transaktionsgebyrer, muligheder for support, lovkrav og teknologi, blandt andet. Og naturligvis - hvad netop dine kunder har brug for og prioriterer.

Hvilke parametre er vigtigst for dine kunder? Hastighed, smidighed, tryghed eller tillid? Det ved du bedst. Ifølge Postnord afbryder et stigende antal kunder deres onlinekøb. En årsag kan være, at webshoppen ikke tilbyder den betalingsmulighed, kunden foretrækker, hvilket viser, hvor vigtigt det er, at du vælger den rigtige betalingsmetode til din målgruppe.

Her på BusinessWith hjælper vi dig med at navigere mellem en række forskellige betalingsløsninger. Med vores smarte system kan du filtrere og sammenligne betalingstjenester samt finde den bedste betalingsløsning til din virksomhed. Tænk gerne som kunde i din udvælgelse. Det støtter dig i valget af betalingsløsning til netop din virksomhed.

Betalingsløsning, betalingsmetode og betalingsudbyder – vi forklarer begreberne

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 10 forskellige Betalingsløsning

Sorter efter

Den nordiske regions største spiller for betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyder virksomheden et komplet betalingssystem, der let kan implementeres og tilpasses efter selskabets behov.

Læs mere om Svea Checkout

Læs mere
Nets

Nets

Nets

Nets tilbyder en overskyet og let at implementere betalingsløsning, der skaber en friktionsfri betalingsproces for kunden med klare integrationer mod e-handelsplatforme, hvilket fører til højere konvertering og mere tilfredse kunder.

Læs mere om Nets

Læs mere

Et system til virksomhedens betalingsløsninger, der gør det let og let for virksomhedens kunder at foretage deres køb. Med færdige plug-ins og Open API går implementeringen hurtigt.

Læs mere om Bambora Checkout

Læs mere

ECster Pay er en problemfri betalingsløsning, der er velegnet til både e-detaileren og den fysiske butik. Takket være det bruger -venlige og integrerede system går betalingsprocessen hurtigt og glat for både kunden og sælgeren.

Læs mere om Ecster Pay

Læs mere

En af Sveriges mest populære kontante løsninger. Klarna Checkout tilbyder virksomheden en skybaseret service, der let kan integreres med flere e-handelsplatforme eller tilpasses helt efter behov.

Læs mere om Klarna Checkout

Læs mere

Med Payson Checkout får virksomheden adgang til en brugervenlig og glat betalingsløsning. Med støtte til alle populære betalingsmetoder såsom kortbetaling, faktura og Swish.

Læs mere om Payson Checkout

Læs mere
Qvalia

Qvalia

Qvalia

En automatiseret betalingsløsning, der kan integreres med virksomhedens forretningssystem. Qvalias platform kan integreres med virksomhedens finansielle system og holder automatisk kontrol over påmindelser, forsoninger og rapportering. Gennem platformen har I også mulighed for at håndtere jeres leverandøre.

Læs mere om Qvalia

Læs mere

SwedBank tilbyder virksomheden en komplet og afsluttet betalingsløsning. Gemt kundeoplysninger, support til swish og kortbetaling gør købsprocessen let og glat.

Læs mere om Swedbank Pay Checkout

Læs mere
Trustly

Trustly

Trustly

En af markedets mest popuar -betalingsløsninger. Støtter en række forskellige betalingsmetoder og kan let integreres med virksomhedens e-handelsplatform samt indsamle værdifulde data fra kunder.

Læs mere om Trustly

Læs mere
Verifone

Verifone

Verifone

Verifone tilbyder tilpassede betalingsløsninger til virksomheder i alle størrelser. Med brugervenlige værktøjer til både e-handel og fysiske butikker kan virksomheden bruge et og det samme system til alle betalinger.

Læs mere om Verifone

Læs mere

Betalingsløsning, betalingsmetode og betalingsudbyder – vi forklarer begreberne

Det skal være nemt at handle online, men det er ikke altid så nemt at sikre det, for der findes et hav af forskellige udbydere af betalingssystemer, -løsninger og -metoder. Det er ikke altid nemt at følge med, selv for os, der arbejdermed det til daglig. Med vores guide får du dog hurtigt styr på det grundlæggende.

Hvad er en betalingsudbyder, og hvad er en betalingsløsning?

En betalingsudbyder tilbyder en eller flere betalingsmetoder (mere om det senere på siden). Nogle gange tilbyder leverandøren kun deres egne løsningner, nogle gange også andres.

En udbyder af betalingstjenester betegner ofte sine betalingsmetoder og eventuelle pakker som betalingsløsninger. Den dominerende udbyder er Klarna, som tilbyder flere forskellige pakkeløsninger. Klarna Checkout er en populær betalingsløsning, der indeholder flere betalingsmetoder: Klarna-faktura, direkte bankbetaling og kortbetaling. Swish er en anden populær udbyder, der tilbyder to betalingsløsninger: "Swish for virksomheder" og "Swish for handel". Der er mange andre med forskellige typer af tilbud, som du vil opdage, når du bruger vores sammenligningstjeneste.

Du kan vælge en eller flere betalingsudbydere og en eller flere betalingsløsninger til dit websted.

Hvad er en betalingsmetode?

Betalingsmetoder er den måde, betalingen foregår på. Der er flere forskellige - f.eks. kredit- eller betalingskort, fakturaer, sms'er og efterkrav, for bare at nævne nogle få. Direkte betaling via Swish, Apple Pay eller netbank er populært.

Kortbetalinger har længe været de dominerende betalingsformer, men færre og færre kunder vælger det. Flere og flere foretrækker fakturatjenester i forbindelse med e-handel, hvilket kan forklares med den stigende brug af Klarna.

8 ud af 10 foretrækker at verificere deres betalinger via mobilt bank-id. Kvinder i lidt større grad end mænd.

Hold dig opdateret

Hvis du driver en e-handelsvirksomhed, har brug for en kasse, der fungerer hver gang, som er sikker og indgyder tillid.

Når du undersger, hvad der er bedst for dig og din virksomhed, bør du være opmærksom på omkostningerne ved den metode du vælger. Inkluder startomkostninger, månedlige omkostninger og omkostningerne for individuelle transaktioner i beregningen.

BusinessWith hjælper dig med at finde den bedste betalingsløsning til din virksomhed eller din organisation. Du er velkommen til at sammenligne betalingsløsninger med det samme!