HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste værktøjer til e-learning

Hvilken e-learningløsning passer bedst til dig?

Fjernkurser og digitale læringsværktøjer har eksisteret længe. Men under corona-pandemien eksploderede behovet for onlineværktøjer til forskellige former for kommunikation og læring. Flere og flere virksomheder og organisationer så muligheder i at anvende digitale platforme til at dele viden og information i form af f.eks. e-kurser og andre undervisningsformer. Men også efter corona er der klare fordele ved e-læring: Det er ofte mere miljøvenligt, mere omkostningseffektivt og sparer tid. Uanset, om din virksomhed er ny inden for digital læring, eller I har arbejdet med onlinekurser i mange år, kan BusinessWith hjælpe jer med at navigere i mange af de tilgængelige værktøjer til e-læring.

En digital læringsplatform, der også nogle gange kaldes LMS (Learning Management System), kan være mange ting. Det kan både være et simpelt værktøj til undervisning eller en hel kommunikationsportal, hvor kursister deler tekster, billeder og videoer, 'synes godt om' og kommenterer hinandens indhold. Nogle har behov for avancerede løsninger med en høj grad af interaktion, andre er bare glade for et værktøj til klassiske forelæsninger. Der er organisationer, der har brug for et LMS til nogle få kurser, og så er der skoler og universiteter, der har brug for store læringsportaler med tilhørende booking-administration for, notifikationer og ventelister. På BusinessWith er vi klar til at hjælpe dig uanset dit behov.

Brug vores sammenligningstjeneste. Søg efter det e-learningsystem, der passer bedst til dine behov ved hjælp af vores filtreringsfunktion. BusinessWith ønsker dig held og lykke!

Ordliste til dig, som gerne vil forstå e-learning
Visma Talent

Visma Talent Learning

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-processer i ét system, hvor alt hænger sammen. Visma Talent tilbyder et markedsførende LMS med understøttelse af læring i alle former, inklusive støtte til LXP (Learning Experience Platform). LMS’et kan anvendes i alle organisationer, hvad enten der blot er tale om at udarbejde et centralt uddannelseskatalog og overholde compliance-krav eller at opbygge et avanceret "blended le...

Læs mere om Visma Talent Learning

Læs mere
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Webside
LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 er en prisvindende platform udviklet af moderselskabet ElearningForce International. De er et privatejet softwarevirksomhed etableret i Danmark 2003. LMS365 er "smart, enkel og omkostningseffektiv". LMS365 er din nøgle til meget engagerede, effektivt uddannede medarbejdere og et samarbejdsrum for det moderne firma. For hver branche, institution, organisation eller stat/kommunal enhed er kon...

Læs mere om LMS365

Webside
Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo er markedets førende LXP (Learning Experience Platform). Med AI og social læring giver du dine brugere den bedste læringsoplevelse! Docebo er skybaseret og fungerer i alle typer enheder, så brugere kan få adgang til platformen hvor som helst og når som helst. Vil du samle al digital uddannelse i en brugervenlig LXP? Vil du oprette personaliserede uddannelsesstrømme ved hjælp af AI? Vil du o...

Læs mere om Docebo

Læs mere
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Simple LMS -systemer, der forbinder din interne og eksterne træning. Bygget til at gøre medarbejderne mere opmærksomme på nye forretningspolitikker og øge viden ved hjælp af brugervenlig skytjeneste.

Læs mere om Eloomi

Læs mere

Ordliste til dig, som gerne vil forstå e-learning

E-learning, e-kurser og digitale læringsplatforme kan være komplicerede at finde rundt i for den uindviede. Hos BusinessWith har vi lavet en ordliste, der vil gøre det nemmmere for dig at navigere i de mest almindelige begreber.

  • E-læring: Læring, der finder sted online.
  • LMS:Learning Management System - Læringsplatform eller læringsportal.
  • LXP: Learning Experience Platform - En læringsplatform, der byder på flere oplevelser end et LMS.
  • Forfatterværktøj: Det værktøj, som kursuslederen bruger til at gøre kurset inspirerende. Et forfatterværktøj kræver ingen viden om programmering. Det giver til gengæld mulighed for at lave drag and drop-øvelser, animationer, lyd, billede og multiple choice-spørgsmål. Resultatet kan publiceres i en læringsplatform eller på en normal side.
  • SCORM: En standard til administration af e-learning, der bruges til at sikre, at man kan logge hvad brugerene foretager sig, når de interagerer med e-learning indhold.
  • Blended Learning: Lærerstyrede samtaler er sjældent tilstrækkeligt, hvis et e-kursus skal være rigtig godt. Blended learning kombinerer traditionel undervisning med onlineundervisning og omfatter digitale medier, foredrag, seminarer, workshops, diskussioner og andre aktiviteter, der kan øge de studerendes engagement og motivation.
Når du er klar til at lede efter den bedste digitale læringsplatform for dig, er vi klar til at hjælpe. Du kan bruge vores søgefunktion og vores sammenligningstjeneste her på siden.