HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste rejseafregningssystemer

Hvad gør et rejseafregningssystem

Digitaliseringen af virksomheders processer sker i et hastigt tempo, og digital håndtering af udgifter og kvitteringer er ingen undtagelse. Tværtimod er det i dag helt almindeligt at kunne tage et mobilfoto af en kvittering og uploade det til et system, som ordner resten. Der findes **mange gode rejsesafregningssystemer, så hvordan skal du vælge det rigtige?

Skal man gå efter de specialiserede rejseafregningssystemer eller vælge et værktøj (modul), der er en del af f.eks. et lønsystem? Beslutningen skal ikke tages alene på baggrund af det følgende, men spørg dig selv, om du ønsker stordriftsfordele med hos din nuværende systemleverandør med risiko for at blive for afhængig, eller om du vil gå efter en leverandør, der leverer mere specialiserede og avancerede systemer, men som kræver mere integrationskapacitet. De fleste rejseafregningssystemer indeholder nogenlunde de samme funktioner, men der er nogle værdifulde funktioner, som automatiserer og forenkler arbejdet endnu mere for dine medarbejdere (elektroniske kvitteringer osv.). Disse funktioner kan være et godt grundlag for at vurdere, hvilket system der er bedst egnet til din organisation. De bedste systemer til håndtering af rejseudgifter finder du her hos BusinessWith. Vi har identificeret de bedste systemer på markedet. Er du klar til at sammenligne og vælge lige nu? Brug vores sammenligningstjeneste.

Vilket reseräkningssystem eller reseräkningsprogram passar ditt företag?

En af de mange fordele ved et rejseafregningssystem (travel management software) er, at det effektiviserer processerne omkring håndtering af kvitteringer og udgifter, så arbejdsgivere sparer tid på administration og minimerer manuelle fejl. Leverandører af rejseafregningssystemer har i et hurtigt tempo udviklet en række nye digitale funktioner for at kunne tilbyde deres kunder endnu flere fordele. F.eks. er apps til håndtering af rejseudgifter og muligheden for at tage et mobilfoto af kvitteringer i dag helt almindelige funktioner, hvilket ikke var tilfældet for få år siden.

Med vores unikke kortlægning af rejseafregningssystemer kan du nu væsentligt nemmere begynde at sammemligne og ved hjælp af vores avancerede filter og sammenligningstjeneste få en oversigt over de leverandører, der kan opfylde dine behov og krav. Du kan sammenligne funktioner til kvitteringshåndtering og rejseordrer, eller få et overblik over, hvorfor andre virksomheder har valgt at indgå aftaler med de enkelte leverandør af rejseafregningssystemer. Vi håber, at det forenkler dit valg af rejseafregningssystem.

Gå ikke glip af vigtige funktioner i rejseafregningssystemet

Test systemguiden

Gør som 12000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 9 forskellige Rejseafregningssystem

Sorter efter
Companyexpense

Companyexpense

Companyexpense

Findity er en outputtjeneste oprettet til dig. Administrer alle dine køb, kvitteringer, repræsentation, kilometertal og godtgørelser på et sted - helt automatisk og opdateret efter lokale skatteregler. Få tid tilbage med en outputtjeneste, der fungerer med dine eksisterende kort og regnskabssystemer - så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig. Gennem vores hvide label -partnerskab sættes v...

Læs mere om Companyexpense

Læs mere

Specialiserede rejsefaktureringssystemer, der kan håndtere alle trin inden for rejsefaktureringsprocessen. Har et sofistikeret statistikværktøj, der får dig til at holde styr på udvikling og effektivitet. Et af de større virksomheder inden for rejseberegningsprogrammer.

Læs mere om Azets Expense

Læs mere

Acubiz tilbyder en enkel og effektiv løsning til styring af udgifter, fra kvittering til betaling, via en cloud-baseret app. Med appen kan I også håndtere rejseafregninger og sikre direkte integration med jeres rejsebureau.

Læs mere om Acubiz EMS

Læs mere
Automile

Automile

Automile

Automile's kørselsrekord tilbyder en komplet kørebog, der indeholder flere nyttige funktioner, såsom driveridentifikation, noter eller automatisk overbelastningsskattegistrering. Der tilbydes forskellige abonnementer og hardware afhængigt af dine organisatoriske behov og antal køretøjer. Få det på din egen let installerede hardware -bilboks eller teknikeren -Installered Automobile Hub, som underst...

Læs mere om Automile

Læs mere
Egencia

Egencia

Egencia

Rejse- og udgiftshåndtering er ikke nemt. Uanset om din virksomhed er en global koncern eller en lille eller mellemstor virksomhed, indebærer håndtering af rejseprogrammet overvågning af daglige rejseudgifter, budgetstyring og afstemning af konti. Dette betyder overvågning af alle rejserelaterede udgifter, uanset om de er godkendt og registreret i dit system eller ej. Systemet kan gøre administrat...

Læs mere om Egencia

Læs mere
Lessor

Lessor

Lessor

Acubiz tilbyder en ukompliceret og effektiv løsning til styring af udgifter, fra kvittering til betaling, via en cloud-baseret app. Med appen kan I også håndtere rejseafregninger og sikre direkte integration med jeres rejsebureau. Acubiz gør det nemt at administrere virksomhedens økonomi med funktioner som automatiske kørsler, rapporter og lønsedler. Denne fleksible, webbaserede platform sikrer, a...

Læs mere om Lessor

Læs mere
Odoo

Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital software, der giver dig mulighed for at integrere alle data i ét system. Odoo kan tilpasses med stort set alle apps, og det er deres speciale. Et af systemets mange features er Odoo Expenses der tilbyder grundig udgiftshåndtering, og fungere godt for virksomheder der skal håndtere rejseudgifter.

Læs mere om Odoo

Læs mere
Pleo-logo

Pleo

Pleo

Hos Pleo finder i som virksomhed en brugervenlig udlægshåndterings platform. Systemet er cloud-baseret, og gør det derfor nemt for alle jeres medarbejdere at tilgå det remote. Platformen går ind og hjælper jer med at automatisere og digitalisere deres udgiftshåndtering, gennem funktioner som upload af kvitteringer, kategorisering af udgifter, samt hurtigt godkendelse fra jeres side. Herved kan i s...

Læs mere om Pleo

Læs mere
TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk er din ultimative løsning til forretningsrejser - alt samlet ét sted. Uanset om det er booking, rapportering, annulleringer eller kundesupport, dækker denne plaform alle behovene når i som virksomhed rejser. Platformen sikre også nem håndtering af alle udgifter i virksomheden.

Læs mere om TravelPerk

Læs mere

Gå ikke glip af vigtige funktioner i rejseafregningssystemet

Hvilke funktioner er vigtige, når du investerer i et rejseafregningssystem? BusinessWith har den liste, du har brug for:

  1. Integration – er rejseafregningssystemet kompatibelt med andre systemer eller er det mere designet til at være kompatibelt med leverandørens egne systemer?
  2. Mobilfoto
  3. Kreditkort-integration - letter registreringen af udgifter betydeligt og sparer dig tid
  4. Beregning af kilometerkompensation skal være enkel
  5. Der er mulighed for at forbinde flere virksomheder
  6. Attestation – er attestationsprocessen fleksibel, så du kan anvende den baseret på dine eksisterende processer
  7. Er det en fuldautomatisk proces til regnskab

Der er mange parametre at tage hensyn til, men det vigtigste er, at I sparer tid, og det skal systemet søger for. Derfor er systemetstilpasningsevne en vigtig parameter at tage højde for i beslutningsprocessen, hvilket er noget, vi har taget højde for i vores kortlægning og vurdering. For lad os være ærlige, det er meget meget få medarbejdere eller løn-administratorer, der kan lide at bruge deres tid på at registrere rejseudgifter.

På businesswith.dk kan du få et overblik over forskellige rejseafregningssystemer, og hvilke funktioner og prismodeller der tilbydes. Sammen med uafhængige anmeldelser kan du få adgang til uafhængige forretningskritiske oplysninger i købsprocessen.

Beskrivelse af funktionerne i rejseafregningssystemet

Beregne kilometergodtgørelse

En almindelig funktion i et rejseudgiftssystem er, at du kan få en automatisk beregning af din kørselsgodtgørelse. Noget, der kan tage meget tid uden systemunderstøttelse. Det sparer simpelthen tid for både virksomheden og medarbejderen.

Book og bestil direkte

Et modul, der giver dig mulighed for at bestille din rejse og dit hotel direkte i rejseafregningsprogrammet. Derudover administrerer systemet også rejseordren og de udgifter, der er knyttet til din rejse.

Certificering

For at få et effektivt flow i virksomhedens udgiftsproces er der behov for en certificeringsfunktion. Dette er noget, der er inkluderet i de fleste rejseudgiftsprogrammer. Det kan dog variere, hvor fleksibelt det er at videresende attesteringsgodkendelser mv.

Integration af kreditkort

Muliggør automatisk overførsel af digitale kvitteringer til systemet som udgifter. Det sparer en masse tid, optimerer processen, og det er en funktion, som brugerne sætter pris på.

Kontostyring

Automatisk bogføring af rejseudgifter og udlæg letter administrationen og reducerer manuelle fejl. Bruges almindeligvis i software til rejseafregning og udgiftstjenester.

Statistik og overvågning

Indsamler statistik over din virksomheds udgifter og rejseudgifter. Du kan nemt følge udviklingen i dine udgifter, og hvordan de har udviklet sig over tid. En almindelig funktion i et rejseudgiftssystem.