HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenling Danmarks bedste performance management-systemer

Hvad er et performance management-system?

Performance management handler om at lede en organisation eller en virksomhed på en måde, så medarbejderne bliver motiverede og engagerede og dermed præsterer bedre. Men god præstation kan ikke så alene. Den indsats, medarbejderne yder, skal være i tråd med virksomhedens mål. HR-afdelinger kan nemt komme til skabe en arbejdsplads, hvor der er en masse retningslinjer, der skal følges. Det skaber ikke bedre performance. Det gør derimod en kultur, der er så inspirerende, at medarbejderne får lyst til at præstere bedre.

Performance handler om engagement, men også om at blive bemærket og belønnet for sit arbejde. Uden gulerod og bonus forsvinder medarbejdernes drive eller vilje til at præstere bedre. Hvordan måler man så medarbejdernes præstationer, øgede viden og talent under udvikling? Det gør man ved at lave en tilbagevendende performance review, det vil sige en årlige evaluering af medarbejderens præstation. Hvad nu, hvis medarbejderen mister engagement i løbet af året? Opfang signalerne i tide gennem et performance management-system, der giver regelmæssig feedback og sikrer, at præstationer er i overensstemmelse med virksomhedens mål.

Der findes mange forskellige performance management-værktøjer på markedet i dag. De har det tilfælles, at de gør det nemmere at arbejde systematisk med præstationer. Et eksempel på, hvad systemerne kan, er at de kan måle fremskridt i KPI'er, afstemme præstationer og mål og opsætte løbende samtaler med dine medarbejdere.

Hos BusinessWith giver vi dig et overblik over, hvilke værktøjer der er tilgængelige, så du kan sammenligne og vælge det bedste performance management-system til netop din organisation. Få hjælp via vores systemguides med det samme.

Hvad er fordelene ved et performance management-system?
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Webside
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Brugervenligt HR-system, som understøtter jeres kerneprocesser og medarbejderrejse i én og samme platform: fra Rekruttering og Core HR som Master Data til Talent Management, Salary Review og Learning. Vores full-suite HR-system gør det daglige job lettere for både HR, ledere og medarbejdere og giver jer den helt rigtige balance mellem fleksibilitet og skalérbarhed. I kan vokse i vores løsning og ...

Læs mere om Talentsoft

Webside
Huma

Huma

Huma

Huma er et moderne HR -system til SMV'er. Kom i gang om seks minutter, ikke seks måneder. Huma sætter brugeroplevelsen først og er intuitiv, moderne og automatiseret til alle dine personlige administratoropgaver. Let at oprette forbindelse til dine eksisterende systemer med kun et par knaptryk. Huma er et smartere og bedre HR -system, som alle faktisk bruger.

Læs mere om Huma

Webside
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere

Grad talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem, der bruges af alt fra mindre virksomheder til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Talent

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Simple LMS -systemer, der forbinder din interne og eksterne træning. Bygget til at gøre medarbejderne mere opmærksomme på nye forretningspolitikker og øge viden ved hjælp af brugervenlig skytjeneste.

Læs mere om Eloomi

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Hvad er fordelene ved et performance management-system?

Det performance management-system eller værktøj til præstationsmålinger, du vælger, skal hjælpe dem, der bruger værktøjet, til at blive bedre ledere. De skal få medarbejderne til at føle sig set og hørt på arbejdspladsen og opleve, at "det her er en arbejdsplads, der faktisk kærer sig om mig og får mig til at vokse". Det er lettere sagt end gjort, og lykkes det ikke, kan det være årsag til, at folk skifter job, men det kan et performance management-system være med til at forhindre.

Med et værktøj til performance management bliver processen med at finde frem til fælles mål nemmere og mere transparent. Det bliver også tydeligere for både leder og medarbejdere, hvornår målene går hånd i hånd med virksomhedens mål og værdier.

Vælg et system, der er brugervenligt for HR-teamet såvel som for lederne, og automatiserer så mange dele af processerne som muligt. Når du sammenligner, hvilke værktøjer der findes på markedet, er det en god idé at bede om demoer eller tjekke leverandørens referencer. Det handler om at finde det værktøj, der passer bedst til netop din virksomhed. Vær derfor heller ikke bange for at se på, hvilke systemer dine konkurrenter bruger. Det kan give en indikation af, hvad du skal have, men det er selvfølgelig også muligt at skræddersy en løsning lige til dig.

Et godt system til performance management kan hjælpe dig med at reducere personaleomsætningen – evaluer gerne efter et stykke tid, hvordan systemet fungerer for dig. Øget præstation i organisationen kan føre til en række andre fordele. En arbejdsstyrke, der trives, fører til gode ambassadører og øget lyst til at præstere, så I lykkes endnu bedre med jeres mål.

Sammenlign og vælg performance management-system direkte hos BusinessWith – vi har systemet til dig og din virksomhed.