HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste medarbejderundersøgelser

Hvorfor skal min virksomhed gennemføre medarbejdertilfredshedsundersøgelser?

Ved du, hvad dine medarbejdere egentlig synes om din arbejdsplads? Er det sandt, det der kommer frem i medarbejderudviklingssamtaler? Måske er tiden inde til, at du tager et nyt redskab i brug for at få et bedre indblik i dit personales trivsel ved at implementere regelmæssige medarbejdertilfredshedsundersøgelser?

En medarbejdertilfredshedsundersøgelse eller pulsmåling, som nogle kalder det, afdækker, hvad dit personale mener om dig som arbejdsgiver og hjælper dig med at tage det næste skridt til at holde dine medarbejdere engageret. For hvordan skal du vide, hvilke tiltag der skal til for, at folk får det bedre? Og hvordan skal du kende de problemer, der er i virksomheden, hvis du ikke spørger direkte til det?

I en medarbejdertilfredshedsundersøgelse får dine medarbejdere mulighed for at lette deres hjerter og bedømme arbejdspladsen. Det er selvfølgelig muligt at fokusere på et særligt område, men I kan også udføre undersøgelser, der taget temperaturen på hele virksomheden. Medarbejdertilfredshedsundersøgelser giver dig en indikation af, hvad der virker – og hvad der ikke gør. Det kan handle om alt fra arbejdsmiljø, kollegaer og ledelse til arbejdsbyrde, og hvad medarbejderne synes om organisationen som helhed. Mange føler sig mest trygge ved at kune svare anonymt, hvilket også kan være en fordel for dig som arbejdsgiver, fordi det bidrager til, at de tør sige tingene, som de er.

Et værktøj til medarbejdertilfredshedsundersøgelser gør det nemmere for dig at administrere alle svar og drage de rigtige konklusioner. Det er selvfølgelig vigtigt, at resultaterne af medarbejderundersøgelsen ikke bliver syltet, men at man virkelig bruger de oplysninger, der kommer frem, til at handle og evt. igangsætte nødvendige tiltag. Et ordentligt værktøj, der hjælper dig med at administrere medarbejderundersøgelsen, gør arbejdet så meget lettere. Vælg mellem alt fra flere avancerede og forskningsbaserede undersøgelser til enklere skabeloner. Hos BusinessWith finder du et solidt udvalg af værktøjer til alle slags virksomheder og organisationer.

Hvad har jeg brug for at vide om medarbejdertilfredshedsundersøgelser?
&frankly

&frankly

&frankly

& Helt ærligt er det for dem, der ønsker at lægge engagement og godt være øverst på dagsordenen og øge selvlederskabet i alle dele af organisationen. Med & ærligt talt får du støtte hele vejen, fra at forstå, hvordan dine medarbejdere føler at skabe dialog og drivende ændring. Omgivelserne ændrer sig hvert minut, og det er vigtigt at konstant holde sig ajour om, hvordan dit team og din organisatio...

Læs mere om &frankly

Læs mere
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaber mere effektive organisationer gennem bedre lederskab og øget engagement WinningTemp tilbyder markedets mest avancerede løsning til kontrol og optimering af menneskelige ressourcer. Baseret på mere end 600 videnskabelige undersøgelser hjælper vores AI-baserede platform ledere og ledere med at visualisere udviklingen af

Læs mere om Winningtemp

Læs mere
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpasseligt system, der tilbyder et godt overblik over virksomhedens samarbejdssteder. Netigate tilbyder API såvel som SMS -funktioner og har også et valgbart design til medarbejderundersøgelsen.

Læs mere om Netigate

Læs mere
Questback

Questback

Questback

Questbacks medarbejderundersøgelse arbejder for at skabe det bedste arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Værktøjet er let at bruge og muliggør en jævn kommunikation mellem medarbejdere, der bruger bygget -i chatfunktioner i systemet.

Læs mere om Questback

Læs mere

Hvordan får man succes med en medarbejdertilfredshedsundersøgelse?

Et værktøj til medarbejdertilfredshedsundersøgelser eller pulsmålinger skal forenkle arbejdet for din virksomhed eller organisation - ikke gøre det mere kompliceret. Invester derfor i et værktøj, der ikke er for avanceret til dine behov. Det vigtige er at kunne gennemføre en medarbejderundersøgelse (eller gerne regelmæssige undersøgelser) uden besvær.

Hvilke spørgsmål vil du have svar på? Hvor ofte føles det rimeligt at udføre medarbejdertilfredshedsundersøgelser eller pulsmålinger i virksomheden? Hvis du vil være sikker på, at medarbejderne deltager engageret i undersøgelserne, bør du ikke udsende omfattende undersøgelser alt for ofte. De fleste, der deltager i undersøgelser, er mest engagerede i begyndelsen af ​​undersøgelsen, hvilket betyder, at det er en god idé at stille de vigtigste spørgsmål først.

Du får bedst succes med din medarbejderundersøgelse ved at vise personalet, at du tager undersøgelsen meget seriøst. Det kan du nemt gøre ved at anvende et uafhængigt værktøj, hvor det er muligt at give anonyme svar. Glem ikke at fortælle om formålet med undersøgelsen, og hvad du har tænkt dig at gøre med svarene. I mange virksomheder halter opfølgningen nemlig. Ofte bliver HR-medarbejderne simpelthen usikre på, hvad de skal gøre med svarene. Eller også er det ikke præcist kommunikeret fra ledelsen, hvordan man f.eks. har tænkt sig at løse problemer eller implementere forbedringer baseret på undersøgelsessvarene.

Husk også at informere personalet om resultatet af undersøgelsen. Det skaber også tillid til dig som arbejdsgiver, hvis du er transparent.

For at sikre, at du får en grundig og valid medarbejdertilfredshedsundersøgelse, anbefaler BusinessWith, at du bruger et digitalt værktøj. Hos os finder du flere værktøjer, der er tilgængelige på markedet, og du kan filtrere på forskellige funktioner. Sammenlign og vælg nemt i vores sammenligningstjeneste for at finde det værktøj til medarbejderundersøgelser og pulsmålinger, som er det rigtige for din organisation.