HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste ATS-systemer

Hvorfor skal min virksomhed have et ATS-system?

Et ATS-system eller Applicant Tracking System, hjælper din virksomhed med at finde, organisere og ansætte de bedste og mest egnede kandidater til jeres jobbeskrivelser. I et ATS-system er alle oplysninger om dine jobkandidater samlet ét sted. Den store fordel ved et ATS-system eller ATS-værktøj er, at det sparer tid og gør arbejdet med at finde nyt personale nemmere.

Med et ATS-system opnår din virksomhed en hurtigere og mere effektiv ansættelsesproces. Funktionerne er mange. Et ATS-system gør det blandt andet muligt at lave en ​​rangordning af de kandidater, der passer bedst. På den måde fortæller systemet dig, hvad der er et godt match - og du kan koncentrere dig om dem, der er højest i placeringerne. Andre funktioner som systemerne har er, at det kan gemme ansøgninger sorteret efter hvilke søgeord, der er vigtige for dig, og så kan du kommunikere med jobkandidaterne via værktøjet.

Hvordan finder jeg det bedste ATS-system?

Softwaren bag ATS-systemer bruges i dag af mange i forbindelse med rekruttering, og den bliver stadig smartere. For kandidaten handler det om at skrive og optimere sit CV, så det passer og korresponderer bedst muligt med dit stillingsopslag. Så rangerer han eller hun højt, når du filtrerer kandidaterne.

Du finder det bedste ATS-system til din virksomhed, når du sammenligner systemerne via BusinessWiths guide. Vi har samlet forskellige ATS-værktøjer, der er tilgængelige på markedet i dag, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Vores guide hjælper dig med nemt at filtrere efter de funktioner, du og din virksomhed leder efter.

Syv fordele ved et ATS-system

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 13 forskellige ATS-system

Sorter efter
ReQruiting-logo

ReQruiting

ReQruiting

Sæt HR og rekruttering på autopilot. Fra 0,- kr. ReQruiting er et ready to go-værktøj, som giver dig alle de professionelle rekrutterings- og HR-værktøjer, som normalt er forbeholdt større virksomheder.

Læs mere om ReQruiting

Læs mere
Visma Recruit

Talent Hire

Visma Talent Solutions

Talent Hire hjælper dig med at strukturere, automatisere og digitalisere hele din rekrutteringsproces. Du modtager omfattende support til at rekruttere kompetencebaseret til mere nøjagtig valg. Kompetencebaseret og struktureret rekruttering øger sandsynligheden for at finde den rigtige person. Visma Recruit giver support i alle trin i processen, såsom kravprofil, interview- og referenceskabeloner,...

Læs mere om Talent Hire

Læs mere

Reachmee af Talentech hjælper dig med at tiltrække de rigtige kandidater, øge effektiviteten og optimere kandidatoplevelsen. Du får et overblik over hele kandidatrejse og arbejder let med færdighedsbaserede og fordomme -fri rekruttering for at sikre den rigtige kandidat på det rigtige sted. Tiltrække, rekruttere og let ansætte med Reachmee af Talentech.

Læs mere om ReachMee by Talentech

Læs mere
Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor

Teamtailor er den komplette løsning til din rekruttering – tiltræk, håndter og ansæt de bedste kandidater med vores alt-i-et-ATS. Anvendes af virksomheder i alle størrelser verden over.

Læs mere om Teamtailor

Læs mere

2people er en dynamisk HR platform der tilbyder et indbygget ATS system, der hurtigt og nemt kan tilrettelægges jeres virksomhed. Den cloud-baseret løsning går ind og hjælper med processer som onboarding of rekruttering, samt skabelse af jobprofiler. Der er også hjælp at hente til intern kompetenceudvikling, da softwaren også har indbygget funktioner som medarbejderprofil og Organisationsdiagram d...

Læs mere om 2people HR-system

Læs mere

Hos Mindkey finder i et system der kan håndtere flere HR processer, her i blandt ATS processer. Dette rekrutteringssystem skaber et visuelt overblik over jeres rekrutteringsforløbet og den enkelte kandidat. systemet fokusere på at gøre hvert step i onboarding processen af nye kandidater let for både virksomhed og potentielle kandidater. Mindkey tilbyder et rekrutterings modul der kan integreres i ...

Læs mere om e rekruttering

Læs mere
Elvium-logo

Elvium

Elvium

Med stærk fokus på branding, tilbyder Elvium en ATS et intuitive rekrutteringssystem. Med funktioner som videorekrutering og automatisk screening, hjælper systemet med at modernisere jere rekruttering og sikre at er med i fronten. Hos Elvium er der også indtægt CSR og verdensmålene i rekrutteringsprocessen, ved hjælp af fokus på kompetencer og erfaring der skulle mindske biases i udvælgning proces...

Læs mere om Elvium

Læs mere
Emply

Emply

Emply

Global leverandør af et brugervenligt HR-system med hovedsæde i Danmark. Tilbyder CoreHR, Performance Management og andre værdifulde HR-løsninger.

Læs mere om Emply

Læs mere
Epos HR

Epos HR

Azets

Et webbaseret HR-system, der tilbyder HR-funktioner som automatiske påmindelser og onlinebaseret selvbetjening.

Læs mere om Epos HR

Læs mere

Mangler i et ATS system der samler hele rekrutteringsprocessen et sted, så er HR-on et godt bud. Me Mulighed for at kommentere og rate hver enkelt kandidat, samt sortere baseret på kompetencer, uddannelse mm. gør platformen det let for jer som virksomhed at skabe et overblik over jeres ansøgere og vælge de bedst mulige kandidater. Værktøjet kan linked direkte til de mest populære job portale, og h...

Læs mere om HR-ON Recruit

Læs mere

Hos HRM-Nordic Rekruttering kan du som virksomhed få et skræddersyet ATS system der afdækker alle jeres behov i jeres rekrutteringsproces. det konkurrencedygtige system har fokus på at hurtig og professionel process for både jer og ansøgere, ved indbyggede elementer der automatisere administrative opgaver som kommunikation og screening af kandidat data. Der er mulighed for at tilpasse systemet eft...

Læs mere om HRM-Nordic Rekruttering

Læs mere
Innoflow-logo

Innoflow

Innoflow

Innoflow tilbyder et ATS system der gør det let for jer som virksomhed at digitalisere jeres rekrutteringsproces, og samtidig have styr på overholdelse af GDPR lovgivning. Med funktioner som screening af screening af kandidat data der sætter kompetencer i højsædet, kan i mindske bias og sikre en mere divers og mangfoldig arbejdsplads i jeres virksomhed. systemet hjælper ikke blot med at rekruttere...

Læs mere om Innoflow

Læs mere
Manatal-logo

Manatal

Manatal

Manatal tilbyder en cloud-baseret og omfattende ATS-løsning for at gøre hele rekrutteringsprocessen nemmere. Løsningen gør det nemt at lave detaljerede kandidatprofiler med data indsamlet fra CV'er og sociale medier og visualiserer alle potentielle kandidater, ledige stillinger og afdelinger. Derudover kan du drage fordel af Manatals AI-værktøj, der finder de mest kvalificerede kandidater til alle...

Læs mere om Manatal

Læs mere

Syv fordele ved et ATS-system

Har du tænkt over alle fordelene ved et ATS-system? BusinessWith giver dig her de syv største fordele ved ATS-værktøjer:

  1. Spar tid

Jobansøgninger pr. mail, jobansøgninger pr. post. Slip for at lede, sammenligne og sortere hver ansøgning manuelt. Systemet hjælper dig med udvælgelsen og automatiserer hele processen.

  1. Spar penge

Ved at automatisere processen, sparer du både tid og penge. Når du øger chancerne for at finde den rigtige kandidat til den rigtige stilling, undgår du forhåbentlig også fejl-rekruttering – hvilket sparer virksomheden for mange penge.

  1. Fasthold personale

Et system, der hjælper dig med at finde den rette person til den rigtige stilling, øger også chancerne for, at kandidaten selv føler, at han eller hun har fået den rigtige information og det rette indtryk af det nye job – og derfor bliver i stillingen.

  1. Saml alle oplysninger ét sted

Glæd dig til at samle al information om kandidaterne i ét enkelt system. At kunne gemme informationer og CV'er til fremtidig rekruttering er en stor fordel ved systemet.

  1. Få hjælp til onboarding

Et ATS-system kan også bruges i onboarding-processen og kan på forhånd give din nye medarbejder værdifuld information om arbejdspladsen. Det sparer dig tid.

  1. Bedre oplevelse for kandidaten

Ansøgning gennem et ATS-system gør også ansættelsesprocessen nemmere for kandidaten, som holdes opdateret om, hvor han eller hun befinder sig i processen.

  1. Styrk brandet

Et ATS-værktøj, der faciliterer rekruttering, vil også have stor betydning for, hvordan du bliver opfattet som virksomhed. Ved at systematisere og automatisere processen vil dit brand og image blive styrket – hvilket også er en stor fordel.

Sammenlign og vælg det bedste ATS-system til dine behov og din branche direkte hos BusinessWith. Vi har garanteret et system, der passer til dig!

Beskrivelse af produktets egenskaber

Annoncering på sociale medier

Annoncer ledige stillinger på sociale medier for at finde de bedste talenter på arbejdsmarkedet.

Dashboard - Lønoversigt

Få fuld kontrol over rekrutteringsprocessen i ATS-systemet med et dashboard, der giver en oversigt over rekrutteringssituationen.

Forvaltning af referencer

Administrer referencer fra kandidater direkte i ATS-systemet med et par enkle tryk.

Kandidatchat

Let adgang til at chatte med kandidater og opretholde en effektiv kommunikation for at sikre en tilfredsstillende ansættelsesproces.

Karriereside

Kandidater har mulighed for at oprette en bruger på karrieresiden, hvor de kan dele personlige oplysninger og gennemføre rekrutteringsprocessen.

Måling af kandidatoplevelse

Indsamler oplysninger og data om, hvordan kandidaten har oplevet rekrutteringsprocessen. Dette er vigtigt i forbindelse med yderligere forbedringer af rekrutteringsprocessen.

Nøgleord og filtrering

Rekrutteringsmedarbejderen kan nemt filtrere gennem profiler og ansøgninger ved hjælp af nøgleord eller karakteristika for at finde de bedste kandidater.

Scorecard

Vurder hver enkelt kandidat individuelt ved hjælp af et scorekort. Dette er en fantastisk funktion, der hjælper brugeren med at score kandidater og dermed identificere potentielle talenter.

Spor jobannoncer

Værktøjet kan spore, hvor effektiv annonceringen af jobopslag har været.

Statistik og analyse

ATS-systemet indsamler statistikker til yderligere analyse, som kan hjælpe rekrutteringsmedarbejderen med at finde nye indsigter og forbedringer.

Video ansættelse

Gør det muligt at kommunikere via video i ATS-systemet. Skaber en personlig og stærk kommunikation med kandidaten.