HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste ATS-systemer

Hvorfor skal min virksomhed have et ATS-system?

Et ATS-system eller Applicant Tracking System, hjælper din virksomhed med at finde, organisere og ansætte de bedste og mest egnede kandidater til jeres jobbeskrivelser. I et ATS-system er alle oplysninger om dine jobkandidater samlet ét sted. Den store fordel ved et ATS-system eller ATS-værktøj er, at det sparer tid og gør arbejdet med at finde nyt personale nemmere.

Med et ATS-system opnår din virksomhed en hurtigere og mere effektiv ansættelsesproces. Funktionerne er mange. Et ATS-system gør det blandt andet muligt at lave en ​​rangordning af de kandidater, der passer bedst. På den måde fortæller systemet dig, hvad der er et godt match - og du kan koncentrere dig om dem, der er højest i placeringerne. Andre funktioner som systemerne har er, at det kan gemme ansøgninger sorteret efter hvilke søgeord, der er vigtige for dig, og så kan du kommunikere med jobkandidaterne via værktøjet.

Hvordan finder jeg det bedste ATS-system?

Softwaren bag ATS-systemer bruges i dag af mange i forbindelse med rekruttering, og den bliver stadig smartere. For kandidaten handler det om at skrive og optimere sit CV, så det passer og korresponderer bedst muligt med dit stillingsopslag. Så rangerer han eller hun højt, når du filtrerer kandidaterne.

Du finder det bedste ATS-system til din virksomhed, når du sammenligner systemerne via BusinessWiths guide. Vi har samlet forskellige ATS-værktøjer, der er tilgængelige på markedet i dag, så du kan finde det, der passer bedst til dig. Vores guide hjælper dig med nemt at filtrere efter de funktioner, du og din virksomhed leder efter.

Syv fordele ved et ATS-system
Workbuster

Workbuster

Workbuster

Glem vanskelige og komplekse rekrutteringssystemer. Workbuster er et rekrutteringsværktøj for virksomheder med større ambitioner, der prioriterer brugeroplevelsen. Vi gør det nemt at nå de rigtige talenter, automatisere og rekruttere korrekt. Vi opretter engagerende karrieresider, der styrker dit arbejdsgivermærke. Innovative funktioner, f.eks. Videospørgsmål og smart afvisning giver dig mulighed ...

Læs mere om Workbuster

Læs mere

Reachmee af Talentech hjælper dig med at tiltrække de rigtige kandidater, øge effektiviteten og optimere kandidatoplevelsen. Du får et overblik over hele kandidatrejse og arbejder let med færdighedsbaserede og fordomme -fri rekruttering for at sikre den rigtige kandidat på det rigtige sted. Tiltrække, rekruttere og let ansætte med Reachmee af Talentech.

Læs mere om ReachMee by Talentech

Læs mere
Visma Recruit

Visma Recruit

Visma Talent Solutions

Visma -rekrutter hjælper dig med at strukturere, automatisere og digitalisere hele din rekrutteringsproces. Du modtager omfattende support til at rekruttere kompetencebaseret til mere nøjagtig valg. Kompetencebaseret og struktureret rekruttering øger sandsynligheden for at finde den rigtige person. Visma Recruit giver support i alle trin i processen, såsom kravprofil, interview- og referenceskabel...

Læs mere om Visma Recruit

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere
ReQruiting-logo

ReQruiting

ReQruiting

Sæt HR og rekruttering på autopilot ReQruiting er et ready to go-værktøj, som giver dig alle de professionelle rekrutterings- og HR-værktøjer, som normalt er forbeholdt større virksomheder. Når du har oprettet en profil på ReQruiting, kan du anvende et komplet og GDPR-sikkert HR- & rekrutteringssystem.

Læs mere om ReQruiting

Webside

Syv fordele ved et ATS-system

Har du tænkt over alle fordelene ved et ATS-system? BusinessWith giver dig her de syv største fordele ved ATS-værktøjer:

  1. Spar tid

Jobansøgninger pr. mail, jobansøgninger pr. post. Slip for at lede, sammenligne og sortere hver ansøgning manuelt. Systemet hjælper dig med udvælgelsen og automatiserer hele processen.

  1. Spar penge

Ved at automatisere processen, sparer du både tid og penge. Når du øger chancerne for at finde den rigtige kandidat til den rigtige stilling, undgår du forhåbentlig også fejl-rekruttering – hvilket sparer virksomheden for mange penge.

  1. Fasthold personale

Et system, der hjælper dig med at finde den rette person til den rigtige stilling, øger også chancerne for, at kandidaten selv føler, at han eller hun har fået den rigtige information og det rette indtryk af det nye job – og derfor bliver i stillingen.

  1. Saml alle oplysninger ét sted

Glæd dig til at samle al information om kandidaterne i ét enkelt system. At kunne gemme informationer og CV'er til fremtidig rekruttering er en stor fordel ved systemet.

  1. Få hjælp til onboarding

Et ATS-system kan også bruges i onboarding-processen og kan på forhånd give din nye medarbejder værdifuld information om arbejdspladsen. Det sparer dig tid.

  1. Bedre oplevelse for kandidaten

Ansøgning gennem et ATS-system gør også ansættelsesprocessen nemmere for kandidaten, som holdes opdateret om, hvor han eller hun befinder sig i processen.

  1. Styrk brandet

Et ATS-værktøj, der faciliterer rekruttering, vil også have stor betydning for, hvordan du bliver opfattet som virksomhed. Ved at systematisere og automatisere processen vil dit brand og image blive styrket – hvilket også er en stor fordel.

Sammenlign og vælg det bedste ATS-system til dine behov og din branche direkte hos BusinessWith. Vi har garanteret et system, der passer til dig!