HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste webshops

Hvilken webbshop passer bedst til din virksomhed?

Webshop, e-handel, netbutik. Uanset hvad du kalder det, er vi glade for, at du satser på onlinehandel – noget af det sjoveste, der findes. Hos BusinessWith har vi stor erfaring med online-baserede systemer og værktøjer og vil gerne vejlede dig i valg af webshop. Prisen er ofte en afgørende faktor, og du bør nøje gennemgå de omkringliggende omkostninger, men det er langt fra det eneste man skal overveje. Længere nede på denne side vi lister flere ting, du bør overveje, når du træffer din beslutning om e-shop.

Ud over teknologien er der et par ting, du bør overveje for at optimere din online butik. Du ved sikkert allerede, hvad du vil sælge, men har du lavet en markedsanalyse? Hvad ved du om målgruppen? Hvordan ser købsadfærden ud? Lave ordentlig research og spioner gerne på konkurrenterne. Lær af deres fejl og ting, de gør rigtigt. Og du, glem ikke at lave en simpel forretningsplan. Det er rart at have et fundament at stå på.

Sidst men ikke mindst: Ingen trafik, intet salg. SEO og annoncering på Google og i sociale medier kan være svært og tidskrævende, alt efter hvilken forudgående viden du har. Overvej at tage et kursus eller ansætte eksperter. Fokuser på det, du brænder for og er bedst til – det kan bringe dig langt.

Vi hos BusinessWith hjælper dig med at vælge e-handel. Her på vores side kan du finde den bedste webshop til din virksomhed. Du kan sammenligne forskellige muligheder for onlinebutikker og e-handelsværktøjer og læs anmeldelser. Tag dig god tid og lav en analyse af dine behov på forhånd du starter. Held og lykke med dit køb af en webshop til netop din virksomhed.

7 faktorer som påvirker valget af webshop

Liste over 20 forskellige Webshop

Sorter efter
Shopify

Shopify

Shopify

Shopify er rettet mod mellemstore og mellemstore virksomheder, der leder efter et brugervenligt e-handelssystem. Som bruger får du adgang til funktioner som kundesegmentering, nøgleordspotentiale og bemandede priser.

Læs mere om Shopify

Læs mere
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplatform, der er fantastisk til det mindre firma, der hurtigt og nemt vil udvikle sin e-handel. Med funktioner såsom nøgleordpotimation, forbindelse til eksterne markedspladser og API -funktionalitet.

Læs mere om Wix

Læs mere
Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Et af markedets største e-handelssystem. BigCommerce tilbyder integration af både front-end og back-end til nem håndtering af alle funktioner, som virksomheden muligvis har brug for.

Læs mere om Bigcommerce

Læs mere
dandomain-logo

dandomain

dandomain

Denne e-handelsplatform er en brugervenlig og fleksibel platform, der er ideel for virksomheder, der ønsker at oprette en professionel og pålidelig webshop-løsning samt webhotel-løsninger. Platformen tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder responsivt design, en intuitiv brugergrænseflade, sikker betalingsintegration og markedsføringsværktøjer. Dandomain er også kendt for sin pålidelige kund...

Læs mere om dandomain

Læs mere
Ecwid

Ecwid

Ecwid

Ecwid tilbyder en cloud-baseret og brugervenlig løsning til virksomhedens netbutik, som gør det nemt og smidigt at drive e-handel. Takket være integration med sociale medier, tilslutning til eksterne salgskanaler og færdige skabeloner kommer virksomheden hurtigt i gang med sit salg på bred front.

Læs mere om Ecwid

Læs mere
Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

FreeWebstore er et glat webstedsværktøj til det mindre firma, der ønsker at komme i gang med sin e-handel. Værktøjet inkluderer en gratis version, der letter start -UP. For mere avancerede spillere er der også pro -versioner med ekstra funktioner såsom flersproget support, forladte indkøbskurve og API.

Læs mere om Freewebstore

Læs mere
Jimdo

Jimdo

Jimdo

Jimdo har udviklet et e-handelsværktøj, der gør det nemt for virksomheden at udvikle og køre en webshop. Med integration på sociale medier til både marketing og salg såvel som Ready -Made -skabeloner, kan virksomheden oprette en personlig online butik, der er optimeret til alle enheder.

Læs mere om Jimdo

Læs mere

Et bruger -venligt værktøj til det firma, der ønsker at starte en webshop. Design dit personaliserede websted direkte i browseren uden forudgående viden ved hjælp af de professionelt designede skabeloner. Webbutikken tilpasses automatisk til mobil og tablet, hvilket gør det nemt for kunderne at shoppe.

Læs mere om Loopia Sitebuilder

Læs mere

Med Magento Commerce kan virksomheden let designe websider og tilpassede aftaler med det inviterede CMS -værktøj.

Læs mere om Magento Commerce

Læs mere
MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

Gennem sin codeless platform tilbyder Misshosting en glat løsning, som virksomheden kan bruge til at udvikle sin webshop. Med professionelt designede skabeloner, ubegrænset skyplads og mobilappen kan virksomheden hurtigt og nemt tilføje og følge aktiviteten på sit websted.

Læs mere om MissHosting

Læs mere
One

One

One

Den ene tilbyder en komplet platformløsning til virksomhedens e-handel med webstedsværktøjer, hosting og personlig e-mail-adresse i en tjeneste. Med den ene kan virksomheden oprette en sikker og tilpasselig online butik, der er optimeret til alle enheder, fuldstændigt uden transaktionsgebyrer.

Læs mere om One

Læs mere
Quickbutik

Quickbutik

Quickbutik

En e-handelsplatform, der både forenkler og fremskynder håndteringen af ​​virksomhedens e-handel. Med funktioner som færdige butiksskabeloner og CMS-værktøjer, der giver virksomheden mulighed for at fokusere på at opnå højere vækst.

Læs mere om Quickbutik

Læs mere
Site.pro

Site.pro

Site.pro

En tilpasselig webstedsbygger, der giver virksomheden mulighed for at vælge det indhold og funktioner, der er bedst egnet til virksomhedens behov. Gennem sin plugin -model kan virksomheden let og nemt tilføje vigtige værktøjer eller fjerne funktioner, der føles overflødige, for at optimere sin webshop.

Læs mere om Site.pro

Læs mere
Site123

Site123

Site123

SITE123 tilbyder et let -til -brug og bruger -venligt webside -værktøj, der fokuserer på at minimere det manuelle arbejde til webstedsudvikling. Med en automatiseret designproces kan virksomheden hurtigt og nemt uploade materialer til platformen og lade Site123 selv skabe et dejligt design til din virksomhed.

Læs mere om Site123

Læs mere
Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder er et mobiltilpasset værktøj til webshops, der muliggør en brugervenlig og smart platform for virksomhedens e-handel. Gennem sin mobile tilpassede og codeless platform giver Sitebuilder virksomheden let at komme i gang med ny webshop.

Læs mere om Sitebuilder

Læs mere

Square Online er velegnet til det firma, der ønsker en brugervenlig løsning til sin webshop. Med funktioner som Facebook -marketing, nøgleordoptimering og SSL -support bliver virksomhedens online butik både effektiv, glat og sikker.

Læs mere om Square Online

Læs mere
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En meget populær e-handelsplatform for det mindre firma. Squarespace tilbyder færdige skabeloner, analyseværktøjer og SEO-værktøjer.

Læs mere om Squarespace

Læs mere
Webnode

Webnode

Webnode

Med webnoder e-handelsværktøjer kan virksomheden hurtigt og nemt oprette sit nye websted direkte i skyen. Takket være et stort udvalg af Ready -Made -design, statistikværktøjer og bygget -I SEO får virksomheden fuld kontrol over sin webshop.

Læs mere om Webnode

Læs mere
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce

Et godt alternativ til det mindre firma, der vil starte sin e-handel eller det større firma, der ønsker at drage fordel af fordelene ved en modulær platform. WooCommerce giver brugeren mulighed for at tilføje plugins og funktioner til sine egne behov.

Læs mere om WooCommerce

Læs mere
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress er branchens førende inden for CMS, med størstedelen af

Læs mere om WordPress

Læs mere

7 faktorer som påvirker valget af webshop

Man kan nemt stirre sig blind på design og umiddelbare omkostninger, når man skal vælge webshop, men det er en dårlig idé at gøre det. Der er nemlig mange andre vigtige faktorer, som du bør holde dig for øje, hvis du vil have succes med din netbutik.

  1. Din baggrund. Hvilke kompetencer har du? Er I flere, der kan støtte hinanden, eller er du alene? Der er forskellige typer webshops, som er mere eller mindre nemme at administrere og anvende.
  2. Fremtiden. I starten er de fleste mest optaget af at komme hurtigt i gang med onlinesalget og har derfor ikke så mange krav til webshoppen. Men vær tålmodig! De fleste oplever, at deres behov vokser med tiden, og at de derfor får brug for flere funktioner. Tænk dig derfor godt om fra starten. Findes shoppen på flere sprog? Hvilke designmuligheder er der? Hvilke apps kan du tilknytte? Vælg en platform, som er gearet til, at virksomheden udvikler sig efterhånden.
  3. Budget pr. år. Hvor meget må din webshop koste at drive? Sammenlign omhyggeligt priserne hos de forskellige leverandører og læg mærke til eventuelle skjulte omkostninger. Undervurder ikke behovet for support: Hvad det koster det? Hvad er inkluderet? Husk, at din virksomhed sandsynligvis vil vokse. Hvad sker der med omkostningerne, når du har brug for nye funktioner?
  4. Back-end. Undersøg, hvor lang tid det tager at indlæse en side, så du ikke ender med en langsom e-butik, der afskrækker dine kunder og daler på Google-ranglisten. Hvor meget lagringsdata får du med løsningen, og er det muligt at købe mere plads? Tænk også på sikkerheden: Hvor godt er sitet beskyttet mod indtrængen?
  5. Mobiltilpasning Selvom mange i dag handler via mobilen, er det ikke indlysende, at alle e-handelsplatforme fungerer godt på en mobil. Sørg for, at din webshop er responsiv og ser lige godt ud på både mobil, tablet og computer.
  6. Markedet Skal du kun sælge produkter i Danmark, eller sigter du efter også at opnå succes i udlandet? I så fald skal du sørge for, at din valgte platform fungerer i landet/landene, du har dit marked i.
  7. Betaling og forsendelse. Hvilken type betalingsløsning vil du tilbyde dine kunder? Hvordan bliver forsendelsen? Lav ordentlig research og sørg for, at din e-handelsudbyder kan levere det, du efterspørger.

Hos BusinessWith ønsker vi, at du opnår succes med din virksomhed. Vores sammenligningsservice hjælper dig med at finde et e-handelsværktøj, der er det helt rigtige til dine behov. Start din sammenligning med det samme!