HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste LMS- & læringsplatforme

Hvilken læringsplatform, også kaldet LMS, passer bedst til dig?

LMS står for Learning Managemet System, men på dansk er det lige så almindeligt at kalde det ”læringsplatform” eller ”LMS-platform”. Du kender sikkert også allerede begrebet e-learning, som dækker over digital læring. Kært barn har således mange navne. Inden for skoleverdenen er læringsplatforme de senere år blevet et must, men læringsplatforme bliver også i stigende grad populære i virksomheder og organisationer, hvor der er brug for at samle undervisningsmaterialer og løbende udvikle medarbejdernes kompetencer.

Et LMS-system bruges i forbindelse med undervisning og uddannelse, men indeholder også funktioner som tilmelding, checklister og kommunikationsværktøjer og kan med fordel anvendes i forbindelse med ansættelse og indkøring af nye medarbejdere (onboarding). Hos BusinessWith kan du sammenligne LMS-systemer og på den måde finde frem til den læringsplatform, som passer bedst til dig og din virksomhed. De fleste learning management systemer understøtter forskellige branchestandarder for e-learning, hvoraf den mest kendte er SCORM. Nedenfor kan du se, hvilke LMS-systemer, der findes på det danske marked, og ved hjælp af vores algoritmer finde det LMS-system, der bedst matcher dine behov og krav.

Hvad er LMS?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 16 forskellige LMS

Sorter efter
Eurekos-logo

Eurekos

Eurekos Systems ApS

Eurekos er den førende europæiske SaaS kundeuddannelsesspecialist der tilbyder innovative software løsninger til virksomheder og organisationer med behov for ekstern træning, certificering eller akkreditering.

Læs mere om Eurekos

Læs mere

Grad -læring er en skalerbar og moderne LMS, der bruges af alt fra mindre uddannelsesfirmaer til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Learning

Læs mere
Visma Talent

Talent SBX

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-processer i ét system, hvor alt hænger sammen. Visma Talent tilbyder et markedsførende LMS med understøttelse af læring i alle former, inklusive støtte til LXP (Learning Experience Platform). LMS’et kan anvendes i alle organisationer, hvad enten der blot er tale om at udarbejde et centralt uddannelseskatalog og overholde compliance-krav eller at opbygge et avanceret "blended le...

Læs mere om Talent SBX

Læs mere
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Læs mere

ISpring Learn er et hurtigt og let læringsstyringssystem, der giver brugeren mulighed for at køre en lang række scenarier. Dette inkluderer onboarding, produktuddannelse, salgstræning, kanaluddannelse, compliance -træning og certificering. Platformen har en intuitiv grænseflade, der gør det let for både den, der lærer, og den der underviser. Systemet har en stærk analyse og rapporterer motor, der ...

Læs mere om iSpring Learn

Læs mere
LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 er en prisvindende platform udviklet af moderselskabet ElearningForce International. De er et privatejet softwarevirksomhed etableret i Danmark 2003. LMS365 er "smart, enkel og omkostningseffektiv". LMS365 er din nøgle til meget engagerede, effektivt uddannede medarbejdere og et samarbejdsrum for det moderne firma. For hver branche, institution, organisation eller stat/kommunal enhed er kon...

Læs mere om LMS365

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere
Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo er markedets førende LXP (Learning Experience Platform). Med AI og social læring giver du dine brugere den bedste læringsoplevelse! Docebo er skybaseret og fungerer i alle typer enheder, så brugere kan få adgang til platformen hvor som helst og når som helst. Vil du samle al digital uddannelse i en brugervenlig LXP? Vil du oprette personaliserede uddannelsesstrømme ved hjælp af AI? Vil du o...

Læs mere om Docebo

Læs mere
Activate LMS

Activate LMS

Elearning Specialist

En dansk leverandør inden for LMS-systemer, som tilbyder mobiltilpassede løsninger, der fremmer læring. Indeholder et bredt udvalg af LMS-funktioner til at lette administrationen og skabe online e-kurser.

Læs mere om Activate LMS

Læs mere
Conzentrate

Conzentrate

Conzentrate

En LMS-platform, som kan skræddersys til virksomheden. Indeholder en lang række innovative funktioner inden for LMS. Systemet har egen app og et indbygget forfatterværktøj.

Læs mere om Conzentrate

Læs mere
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Simple LMS -systemer, der forbinder din interne og eksterne træning. Bygget til at gøre medarbejderne mere opmærksomme på nye forretningspolitikker og øge viden ved hjælp af brugervenlig skytjeneste.

Læs mere om Eloomi

Læs mere
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valg af LMS (Learning Management System). Opret, del, følg op, påmind! GO+ fungerer i alle typer enheder, hvilket giver brugerne adgang til platformen hvor som helst og når som helst. I GO+ kan du nemt administrere e-læring. Du uploader dit materiale og supplerer det med quizzer og evalueringer for at sikre, at dine brugere har forstået indholdet. Har du fysiske møder og webinar...

Læs mere om GO+

Læs mere

Et LMS-system, som gør det muligt at skabe eget indhold til onlinekurser og onboarding. Desuden indeholder systemet gamification-funktioner, som sikrer en innovativ og effektiv kompetenceudvikling.

Læs mere om Litmos LMS

Læs mere

En open-source læringsplatform, der tilbyder mobiltilpassede løsninger, som er nemme at integrere og har indbyggede sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Læs mere om Moodle LMS

Læs mere
Rapid LMS

Rapid LMS

Key2Know

Et e-learningsværktøj, som gør det muligt for undervisere at skabe eget indhold til e-learningkurser eller onboarding. Indeholder desuden gamification-funktioner, der på en innovativ måde forbedrer og øger kompetenceudviklingen.

Læs mere om Rapid LMS

Læs mere
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har skabt et modulbaseret HRM-system, hvor mennesket er i centrum. Vi kalder det ”people first technology”. Vores praktiske værktøjer giver en mere effektiv arbejdsgang, som er tidsbesparende og sikrer, at I får ensartede processer i virksomheden. Det, der gør Simployer HRM unikt, er, at vi tilbyder både HR-software og personlig HR-support i én og samme løsning, så du kan bruge din tid på værdi...

Læs mere om Simployer

Læs mere

Hvad er LMS?

LMS er en forkortelse for Learning Management System og er en digital læringsplatform, hvis popularitet er steget i takt med, at brugen af digitale tjenester i virksomheder generelt er eksploderet. Et LMS-system er helt enkelt et webbaseret læringsmiljø, som hidtil især er blevet anvendt af skoler.

Digitale læringsplatforme indeholder ikke bare kurser og uddannelser, men tilbyder også funktioner, som letter kommunikationen mellem lærere og elever eller mellem medarbejdere og chefer. Prøver og test bliver automatisk rettet, hvis man ønsker det, og det er nemt at håndtere kursusopfølgninger og resultater. LMS er en fleksibel måde at håndtere læring på og en god læringsplatform kan lette jer for megen administration, uanset om du arbejder i en virksomhed eller i skoleverden.

Målet med et LMS-system bør være at levere en god læringsoplevelse.

Læringsplatform – hvorfor skal man have det?

Både skoler og virksomheder har brug for nye, effektive måder at undervise, kompetenceudvikle og videreuddanne elever og medarbejdere. En læringsplatform forenkler processen ved at systematisere læring. Derudover skal en god læringsplatform give dine medarbejdere eller studerende en god oplevelse. Et LMS samler dit kursusmateriale og gør, at du kan spare rejser og seminarer (hvilket også er godt for klimaet). Du kan skræddersy alt materiale, og ofte også sikre, at det passer til lige netop din organisation eller virksomhed. Et LMS effektiviserer læringsprocessen og er velegnet til organisationer, som ekspanderer, og hvor der hurtigt skal leveres. LMS’et gør, at du nemt kan følge op på uddannelsesindsatser og resultater. Som administrator eller uddannelsesansvarlig på din arbejdsplads giver et godt LMS dig et kraftfuldt værktøj til at sikre, at dine medarbejdere virkelig lærer det, som organisationen har brug for og ønsker, samtidig med, at de selv får en god oplevelse og føler, at de får styrket deres kompetencer på en intelligent, effektiv og moderne måde . Har du brug for at sikre, at dine medarbejdere eller elever får adgang til en enkel måde at få et kompetenceløft eller blive videreuddannet, eller? Så bør du investere i et LMS-system.

Beskrivelse af lms-laringsplatforme funktioner

API og webhooks

En vigtig funktion i en LMS-platform er en API-beskrivelse, så man kan overføre data mellem sin LMS og andre systemløsninger såsom intranettet, CRM-systemet m.m. Det er for eksempel vigtigt, når man skal overføre sin SCORM-opsætning.

blended learning

Det er en læringsmetode, som tager udgangspunkt i, at man blander traditionel klasserumsundervisning med digital onlineundervisning. Formålet er at få en god balance mellem face-to-face møder og individuel læring online.

Forfatterværktøj inkluderet

Mange LMS-værktøjer har ikke et content-værktøj inkluderet, men det tilbydes ofte via en tredjepart. Med eget forfatterværktøj inkluderet i sit LMS-værktøj, har man som bruger flere muligheder for at skabe e-learning kurser med eget indhold frem for at gå gennem leverandøren.

Mobil læringsplatform

Læringsplatforme kan anvendes til mange formål, men det primære formål er at øge kompetencer, mindske administration og følge op på og forbedre uddannelser. Funktioner, som gør, at man kan tilbyde onlineundervisning og samtidig gør det muligt at interagere under undervisnings-/kursusforløbet er ofte afgørende årsager til at anskaffe et LMS.

Muligt at oprette e-læringskurser

Stort set alle LMS-værktøjer i dag bygger på tanken om, at virksomheder skal kunne skabe e-læringskurser og have adgang til værktøjer til at administrere og kommunikere e-læring. Dog tilbyder nogle LMS-platforme ikke muligheden for at skabe dit eget e-læringsindhold fra bunden, og du skal i stedet anvende allerede forudoprettede moduler.

Pre-boarding

I et LMS er der værktøjer og teknikker, der giver dig mulighed for at digitalisere og automatisere din onboarding-proces. Teknikker såsom videoer, tests og certificeringer, e-underskrifter osv. er meget nyttige til at skabe en bæredygtig og digital onboarding inden for din organisation.

SCORM kompatibel

SCORM (Sharable Content Object Reference Model) er en metode til at flytte og dele læringsobjekter og deres indhold mellem forskellige LMS-platforme. Den er almindeligt anvendt på det svenske marked, og hele SCORM-konceptet er baseret på den amerikanske militær.

Sociale læringsaktiviteter

Med sociale læringsaktiviteter menes, at LMS-værktøjet giver deltagerne mulighed for at kommentere og dele hinandens indlæg i forskellige sociale kanaler. Det gør det samtidig nemt at linke til forskellige feeds fra eksterne sociale medier som instagram, twitter osv.