HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste CMS-systemer

Hvilket CMS-værktøj passer bedst til din virksomhed?

Uanset om I skal have en ny hjemmeside, eller ændre den I har, er det vigtigt at vælge et CMS eller content management system, der passer til jer. Ofte behøver du ikke installere noget på din computer, og du behøver heller ikke at være superbruger eller specielt teknisk anlagt for at kunne bruge et CMS. Det gælder, uanset om du driver en simpel blog eller har brug for en webside med en lang række funktioner.

Den nemme løsning er at tænke "vi tager det største, det skal jo være godt". Det kan I selvfølgelig godt gøre. Men systemer til webpublicering er komplekse. Når du har valgt et CMS-system som for eksempel giganten WordPress, bør du finde et tema, der passer til din virksomhed og dine behov.

Der er tusindvis af temaer, hvoraf nogle er gratis og andre koster penge. Disse temaer indeholder forskellige komponenter, har forskelligt udseende og styrer, hvad du kan gøre og ikke gøre med dit websted. Det er vigtigt at vælge det rigtige tema til netop jeres virksomhed: Er der tale om en webshop, vælger I inden for én kategori, arbejder I med meningsdannelse, skal I kigge på en anden. Hav altid fokus på kundeoplevelsen, men tænk også over, hvilke behov I har for jeres kommunikation.

Hos BusinessWith hjælper vi dig gerne med at vælge CMS-system. Du kan sammenligne mange forskellige systemer til webpublicering her på siden, både traditionel og headless CMS. Lav gerne en analyse af virksomhedens behov, inden du går i gang.

Hvad betyder CMS egentlig?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 15 forskellige CMS

Sorter efter

EasyWeb CMS er et indholdsstyringssystem, der hjælper dig med håndtering og design af dit websted. Med smarte analyser af data og integrationsmuligheder gør du jobbet let.

Læs mere om Easyweb CMS

Læs mere
Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimisely lader virksomheden holde styr på alle sine websteder på en omfattende platform, der giver en klarere oversigt og enklere analyse af virksomhedens e-handel.

Læs mere om Optimizely

Læs mere
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplatform, der er fantastisk til det mindre firma, der hurtigt og nemt vil udvikle sin e-handel. Med funktioner såsom nøgleordpotimation, forbindelse til eksterne markedspladser og API -funktionalitet.

Læs mere om Wix

Læs mere
CMS Hub

CMS Hub

HubSpot

CMS Hub er et HubSpot Content Management System med en brugervenlig software. Oprettet til at være så enkel som muligt, så selv den ikke -tekniske medarbejder kan opdatere indholdet på dit websted.

Læs mere om CMS Hub

Læs mere
Contentful

Contentful

Contentful

Indholdsfulde er en effektiv og brugervenlig CMS, der tilbyder A/B-test af opkald til handling, enkel design af websteder og mere. Alt for at tilbyde en god digital oplevelse for dine kunder.

Læs mere om Contentful

Læs mere
Crownpeak

Crownpeak

Crownpeak

Crownpeak er et indholdsstyringssystem, der fokuserer på skyen og hovedløs. Leveres med SEO -optimering for at gøre din tilstedeværelse på Google endnu bedre for dig og dine fremtidige kunder.

Læs mere om Crownpeak

Læs mere

DOTCMS Cloud gør det lettere at redigere og optimere dit websted, uanset hvor du er. Deres software er let integreret med andre apps og API'er.

Læs mere om dotCMS Cloud

Læs mere
Drupal

Drupal

Drupal

Drupal er en CMS -løsning, der tilbyder et intuitivt og fleksibelt værktøj til at opdatere og holde dit websted brugbart. Leveres med funktioner som en oversigt over, hvordan webstedet vil se ud efter redigering og arkivering.

Læs mere om Drupal

Læs mere
Joomla

Joomla

Joomla

Joomla! er en open source CMS, der tilbydes gratis. Softwaren er bygget til at opbygge websteder og applikationer online. Optimering af søgemaskiner og flere tilgængelige sprog gør det nemt at få et effektivt og stilfuldt websted

Læs mere om Joomla

Læs mere

Kentico Kontent er en skybaseret hovedløs CMS, der tilbyder et glat og enkelt system til at optimere og forbedre dit websted og applikationer.

Læs mere om Kentico Kontent

Læs mere

Med Magento Commerce kan virksomheden let designe websider og tilpassede aftaler med det inviterede CMS -værktøj.

Læs mere om Magento Commerce

Læs mere
ModX

ModX

ModX

MODX giver dig mulighed for at tilpasse dit websted til maksimalt med SEO og konvertering. Et smart værktøj med indbyggede funktioner, der optimerer dit websted.

Læs mere om ModX

Læs mere
Sitevision CMS

Sitevision CMS

Sitevision

SitEvision er en svensk CMS med fokus på webudgivelse. Med klarede moduler og integrationsmuligheder bliver skabelsen enkel og brugervenlig.

Læs mere om Sitevision CMS

Læs mere
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En meget populær e-handelsplatform for det mindre firma. Squarespace tilbyder færdige skabeloner, analyseværktøjer og SEO-værktøjer.

Læs mere om Squarespace

Læs mere
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress er branchens førende inden for CMS, med størstedelen af

Læs mere om WordPress

Læs mere

Hvad betyder CMS egentlig?

CMS-dit og CMS-dat. Måske har du hørt andre bruge udtrykket CMS og tænkt over, hvad det egentlig er? Faktisk er det slet ikke så kompliceret. Hos BusinessWith får du forklaringen.

CMS står får Content Management System og dækker over et værktøj til publicering online. CMS-systemer er ofte webbaserede, og du kan logge ind på dem fra forskellige enheder - såvel fra en pc som fra din mobil. Det eneste, der kræves, er en internetopkobling, en browser, og at du eller dine medarbejdere har tilstrækkelig teknisk snilde.

Det tema, I vælger, påvirker designet af jeres hjemmeside. Når alt er på plads, indsætter I tekst, billeder og andre komponenter, og takket være temaet får siden et professionelt udtryk og I kan begynde at kommunikere på en måde, der opleves gennemtænkt.

Ved hjælp af moduler og plugins kan I styre, hvordan hjemmesiden skal fungere, og hvilke funktioner I vil tilføje. Via jeres content management system påvirker I også jeres tilstedeværelse på andre dele af internettet. Måden I bruger CMS'et og arbejder med jeres indhold, styrer ting som, hvordan I præsterer eller rangerer på Google, hvordan jeres links ser ud på Facebook og en lang række andre ting.

Et af de mest kendte content management systemer er WordPress. Drupal og Jomla er to andre store CMS-systemer. De har alle deres fordele og ulemper, og det er vigtigt, at du tænker grundigt over, hvilken du vælger til netop din webside.

Med et moderne CMS behøver I ikke at være teknisk kyndige for at kunne varetage den daglige betjening. I skal ikke knække HTML-koder, men bare publicere i et ofte brugervenligt system. Mange virksomheder vælger dog at have et digitalt bureau eller en selvstændig udvikler til at stå for opdateringer og ændringer - om ikke andet så i opstartsfasen.

Vælg samarbejdspartner med omhu. Det er ikke sikkert, at det bureau, der er tættest på geografisk eller dukker først op på Google, er bedst for jer. Tænk over, hvad I har brug for hjælp til. Er det "bare" hjemmesiden, eller ønsker I at få støtte til kommunikation generelt? Hvem vil I nå – hvordan ser jeres målgruppe ud? Hold gerne et par ekstra møder, inden I træffer beslutningen om en samarbejdspartner. Det er vigtigt, at I føler jer trygge ved det bureau, I vælger, og at I finder en samarbejdspartner, der arbejder med lige præcis det CMS, I ønsker at bruge.

Er det på tide at komme i gang? Hos BusinessWith ønsker vi, at du og din virksomhed får succes. Vores sammenligningstjeneste hjælper dig med at finde et CMS, der passer præcis til jer – en god start.