HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste værktøjer til pulsmålinger

Hvilket værktøj til medarbejdertilfredshedsundersøgelser eller pulsmålinger har du brug for?

Hvordan har dine medarbejdere det, hvordan er deres præstation – og hvordan sørger du for, at alle føler, at de bliver involveret? Og hvad siger dine medarbejdere egentlig om din arbejdsplads? Er de gode ambassadører, der bidrager til at give arbejdspladsen et godt ry?

For at finde ud af, hvordan organisationen klarer sig, er det smart at lave regelmæssige medarbejdertilfredshedsundersøgelser - indimellem også kaldet "pulsmålinger" fra det engelske Pulse Surveys. Her har du brug for et værktøj til pulsmålinger. Ved hjælp af systemet kan du "tage temperaturen" på eller "måle pulsen" i virksomheden her og nu, hvorimod de mere omfattende medarbejdertilfredshedsundersøgelser som regel er noget, der bruges mindre hyppigt. Du kan også bruge et pulsmålingsværktøj til at tjekke jeres eNPS - altså Employee Nett Promotor Score - for at få en indikation af, hvor villig dit personale er til at anbefale arbejdspladsen til andre.

Der findes en række værktøjer på markedet, som kan hjælpe dig med at gennemføre pulsmålinger eller medarbejdertilfredshedsundersøgelser. For at vælge det rigtige værktøj til at undersøge medarbejdertilfredsheden, er det bedste sted at starte at spørge dig selv, hvad du ønsker at finde ud af gennem pulsmålingen. Vil du bare have en enkel rettesnor at forholde dig til, eller tænker du på noget mere avanceret, hvor du bruger pulsmålingerne som grundlag for en dybere analyse af organisationen med henblik på at forbedre jeres performance og dermed bedre nå jeres mål?

Ønsker du at værktøjet skal have indbyggede forslag til handling, og vil du bruge kunstig intelligens for at kunne automatisere optimalt? Hvordan er medarbejderundersøgelsen eller pulsmålingen opbygget? Er systemet brugervenligt? Hvordan håndteres anonymitet, og kan både medarbejdere og ledere få anbefalinger til handlingsplaner? Sammenlign værktøjer til pulsmåling og vælg de muligheder, der passer dig bedst, her på BusinessWith.

Hvad har jeg brug for at vide om pulsmålinger?
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere

Med støtte i forskning tager WeekLi af Talentech pulsen til dine medarbejdere, der måske siger, hvad de tænker hver uge, helt anonymt. Weekli af Talentech giver ledere mulighed for at handle for fakta i stedet for gætter. Værktøjet sender spørgsmål og samler alle svarene automatisk hver uge - så du kan bruge tid på ændringsarbejde i stedet.

Læs mere om Weekli by Talentech

Læs mere
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaber mere effektive organisationer gennem bedre lederskab og øget engagement WinningTemp tilbyder markedets mest avancerede løsning til kontrol og optimering af menneskelige ressourcer. Baseret på mere end 600 videnskabelige undersøgelser hjælper vores AI-baserede platform ledere og ledere med at visualisere udviklingen af

Læs mere om Winningtemp

Læs mere
&frankly

&frankly

&frankly

& Helt ærligt er det for dem, der ønsker at lægge engagement og godt være øverst på dagsordenen og øge selvlederskabet i alle dele af organisationen. Med & ærligt talt får du støtte hele vejen, fra at forstå, hvordan dine medarbejdere føler at skabe dialog og drivende ændring. Omgivelserne ændrer sig hvert minut, og det er vigtigt at konstant holde sig ajour om, hvordan dit team og din organisatio...

Læs mere om &frankly

Læs mere

Grad Engage er et bruger -venligt og moderne hjerterytme måleværktøj, der bruges af alt fra mindre virksomheder til Sveriges største arbejdsgiver i både den private og offentlige sektor. Med vores hjertefrekvensmålingsværktøj kan du nemt måle dine medarbejders engagement og velbefindende baseret på en forskningsbaseret spørgsmålsbank. Det er også muligt at oprette dine egne spørgsmål baseret på di...

Læs mere om Grade Engage

Læs mere
GreatRate

GreatRate

GreatRate

Et skybaseret overordnet system til medarbejderundersøgelser. Greatrat tilbyder en omfattende portefølje af funktioner til at forstå velbefindende og engagement fra dine medarbejdere gennem brugervenlige metoder.

Læs mere om GreatRate

Læs mere
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpasseligt system, der tilbyder et godt overblik over virksomhedens samarbejdssteder. Netigate tilbyder API såvel som SMS -funktioner og har også et valgbart design til medarbejderundersøgelsen.

Læs mere om Netigate

Læs mere

Derfor skal du lave medarbejdertrivselsundersøgelser og pulsmålinger

Når du som arbejdsgiver løbende modtager feedback fra medarbejderne, viser du, at du tager deres trivsel og engagement alvorligt, og at du fuldt ud forstår, at engagementet går hånd i hånd med produktivitet og resultater. Medarbejderoplevelsen er utrolig vigtig for, at I som virksomhed effektivt når jeres mål. Det er trods alt medarbejderne, der udfører det arbejde, som i sidste ende fører til, at jeres forretnignsmæssige mål og resultater bliver nået.

I kan selv vælge, hvor store og omfattende målinger i vil lave, og efterfølgende kan I analysere resultaterne og bruge dem til at lave handlingsplaner. De forskellige pulsmålingsværktøjer eller værktøjer til medarbejderundersøgelser er i dag meget smarte, og algoritmer kan ofte hjælpe med at skelne forskellige mønstre i de data, der præsenteres. Det er et utroligt effektivt værktøj til at indføre ændringer i adfærd og skabe forbedringer på forskellige områder - og til at opdage mulig psykisk sygdom. Når mange arbejder hjemmefra, bliver det endnu vigtigere at "tage temperaturen eller måle pulsen" på, hvordan medarbejderne har det og som leder at få indsigt i engagementet, og om det går den rigtige vej. Arbejder du inden for HR, er det vigtigt, at du støtter lederne og træner dem i undersøgelserne, så de ved, hvilke tiltag de skal sætte i værk for at opnå forbedringer.

Få hjælp fra en ekspert, når du ønsker at gennemføre mere omfattende medarbejderundersøgelser og pulsmålinger blandt medarbejderne. BusinessWith hjælper dig med at finde de værktøjer, der passer til din organisation og dine mål.