HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste WFM-løsninger

Find det workforce management-system (WFM), som passer bedst til din virksomhed

Ønsker du at få det fulde overblik over vagtplanlægning, tidsforbrug og bemanding i virksomheden? Et workforce management-system (WFM) gør hele processen med bemanding, tidsregistrering og rapportering enklere og mere overskuelig. De workforce management-løsninger, der findes på det danske marked, er moderne og cloud-baserede. De kan tilpasses, så de gør livet lettere for både dig og dine medarbejdere, uanset hvor din virksomhed ligger, hvilken branche den tilhører, og hvor kompleks den er.

Tidligere foregik vagtplanlægning med pen og papir. Siden kom der vagtplanlægningssystemer, som ofte var begrænset til at lette processen med at planlægge, hvilke medarbejdere der skulle arbejde hvornår. Men efterhånden som kravene til digitale systemer er steget, er også vagtplanlægningssystemerne blevet mere avancerede. Hos flere og flere udbydere er man gået over til at benytte den engelske term workforce management-system – eller WFM, men uanset, hvad man kalder det, er der tale om moderne systemer, der er langt mere omfattende end tidligere og rummer alt, hvad der har med bemanding at gøre: vagtplanlægning, rapportering, tidsregistrering og kommunikation.

Inden du vælger WFM, er det vigtigt at tænke over og identificere virksomhedens behov. Tænk også gerne frem i tiden. Ønsker I at vokse? Hvor skalerbart skal systemet være? Hvad er jeres specifikke behov som virksomhed, og hvilke behov har jeres kunder? Det rigtige WFM kan hjælpe din virksomhed med at vokse og opnå fremgang som forhandler såvel som arbejdsgiver.

På BusinessWith kan du sammenligne forskellige WFM-løsninger på markedet ved hjælp af vores systemguide. Lad os hjælpe dig med dit valg, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Syv fordele ved at satse på et WFM-system

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere
Quinyx

Quinyx

Quinyx

En af Sveriges største spillere inden for planlægning af arbejdsstyrke. Dette brugervenlige planlægningsprogram tilbyder AI-support og personaleplanlægning for at optimere personale og tid.

Læs mere om Quinyx

Læs mere

Med SD Worx Workforce Management kan du være sikker på, at du altid har de korrekte data, og at systemet overholder lovgivning og regler.

Læs mere om SD Worx Workforce Management

Læs mere
Asana

Asana

Asana

Asana er et simpelt tilpasseligt værktøj til at oprette projektplaner og holde frister. Gennem deres brugervenlige dashboard får du en total oversigt over alle projekter og ting, der skal gøres.

Læs mere om Asana

Læs mere
Tamigo

Tamigo

Tamigo

Komplet, skybaserede planlægningsprogrammer, der ønsker at hjælpe virksomheder med at optimere arbejdsgange og resultater. Tilbyder mulighed for at sende SMS gennem systemet.

Læs mere om Tamigo

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Syv fordele ved at satse på et WFM-system

Hvis du vælger at investere i en WFM-løsning vil du ikke fortryde det. Systemet kan gøre en kæmpeforskel for både dig og dine medarbejdere og skabe øget succes I virksomheden. Hos BusinessWith har vi oplistet nogle af de mest kendte fordele ved WFM:

  1. Vagtplaner. Vagtplanlægning er en helt fundamental funktion i enhver WFM-løsning. Funktionen sørger for, at der altid er det rette antal medarbejdere på arbejde. Ved at analysere store mængder data kan systemet forudse, hvornår der er spidsbelastninger, og hvornår der er stille perioder. På den måde slipper I for at bruge unødige ressourcer på overbemanding, og I undgår stress og utilfredshed pga. underbemanding.
  2. Vagtbytte. Med et workforce management-system kan dine medarbejdere bytte vagter med hinanden via en mobil app helt uden, at du behøver blive involveret.
  3. Regler og overenskomster. Med en moderne WFM-løsning behøver du slet ikke tænke på, om I overholder regler og overenskomster. Systemet søger helt automatisk for, at alle regler overholdes.
  4. Tidsregistrering. Med et tidsregistreringssystem kan I få et bedre og mere ensartet overblik over medarbejdernes arbejdsmønstre og overarbejde. Mange systemer gør det muligt for medarbejderne at tjekke ind og ud via en app. Samtidig håndterer systemet alt fra fravær til pauser. Og sidst men ikke mindst kan data eksporteres til jeres lønsystem.
  5. Medarbejder-tilfredshed. Når der er styr på vagtplanerne og I har fået bugt med over- og underbemanding, bliver medarbejderne også mere tilfredse. Det øger fastholdelsen og giver højere produktivitet, der kan ses på bundlinjen.
  6. Integrationsmuligheder. Mange af systemerne på markedet kan integreres med hinanden, så du kan koble din workforce management-løsning til fx dit forretningssystem. Sammenkoblede systemer sikrer effektivitet, hvilket igen fører til bedre resultater på bundlinjen. Optimering er altid en god ting!
  7. Cloud-baseret. Selvfølgelig skal dit WFM være cloud-baseret, så det kan bruges på tværs af alle enheder og af alle medarbejdere. Du kan få adgang til det, du har brug for, her og nu, uanset om det er via en iPad, en mobil eller via storskærmen på kontoret.

Denne liste viser blot nogle af fordelene ved et moderne workforce management-system. Prøv vores systemguide og filtrer efter behov for at finde det rigtige system til din virksomhed.