HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste planlægningsværktøjer

Hvad skal jeg vide om planlægningsværktøjer?

Mange virksomheder bruger stadig Excel-ark, regneark el håndskrevne lister og kalendere til at administrere og håndtere deres tidsplaner. Det er der ikke noget i vejen med – men risikoen for at lave fejl er større, når du ikke har et solidt system, der kan automatisere processerne. Ved at tage springet og investere i et planlægningsværktøj - også kaldet workforce management system (WMS) får du ikke kun et bedre overblik og større kontrol som arbejdsgiver. Du giver også dine medarbejdere et pålideligt værktøj, der hjælper dem med at få bedre styr på deres arbejdstid. Derudover giver et planlægningsværktøj dig mulighed for at spare tid, når alt fra tidsrapportering, fraværsrapportering og løn går gennem systemet. Er du interesseret i Danmarks bedste planlægningsprogram? BusinessWith giver dig her et overblik over de mest populære værktøjer, så du kan foretage en sammenligning, inden du vælger.

Hvilket planlægningsværktøj passer til din virksomhed?

Hvilken slags planlægningssoftware har du brug for? For at finde ud af det, er det en god idé at tage udgangspunkt i den branche, I opererer i. I sundheds-, hotel-, lager- og logistikbranchen arbejder man fx på skiftehold og har måske et stort behov for at kunne tilkalde vikarer. Derfor er det vigtigt at have et system, der gør det nemt og hurtigt at finde den rigtige person til de rigtige opgaver. Det kan være et system, der gør det muligt at spørge, om folk er tilgængelige via sms. Og som gør det er nemt at administrere ubelejlige arbejdstider. Derudover er det vigtigt, at systemet sørger for, at I følger regler og overenskomster i forhold til hvile og restitution. Der er flere gode planlægningsløsninger på markedet i dag, der sparer dig tid og penge og samtidig tilbyder en høj grad af brugervenlighed for dine medarbejdere. De fleste planlægningsværktøjer indeholder funktioner til både løn, budget og statistik. Sammenlign og vælg selv med BusinessWiths enkle guide til at finde det system, der passer dig bedst.

Hvad har jeg brug for at vide om planlægningsværktøjer?
Planday

Planday

Planday

Et system til planlægning, der passer til både små og store virksomheder. Produktporteføljen indeholder flere funktioner for at lette hele planlægningsprocessen.

Læs mere om Planday

Læs mere
ProScheduler

ProScheduler

Loxysoft

Loxysofts specialiserede arbejdsstyrkestyringssystem tilbyder værdifulde prognoser og gode kommunikationsfunktioner, der letter planlægningsprocessen.

Læs mere om ProScheduler

Læs mere
Quinyx

Quinyx

Quinyx

En af Sveriges største spillere inden for planlægning af arbejdsstyrke. Dette brugervenlige planlægningsprogram tilbyder AI-support og personaleplanlægning for at optimere personale og tid.

Læs mere om Quinyx

Læs mere
Personec P

Personec P

Visma PubliTech

Et lønningssystem for offentlig sektor, der indeholder tidsrapportering og bemandingsfunktioner. Med selvservice kan medarbejderne selv rapportere deres afvigelser.

Læs mere om Personec P

Læs mere
Tamigo

Tamigo

Tamigo

Komplet, skybaserede planlægningsprogrammer, der ønsker at hjælpe virksomheder med at optimere arbejdsgange og resultater. Tilbyder mulighed for at sende SMS gennem systemet.

Læs mere om Tamigo

Læs mere
Cloud Scheduling

Cloud Scheduling

Cloud Scheduling

Et webbaseret planlægningssystem rettet mod den lille virksomhedsejer, der ønsker enkle kommunikationsstier og data til fakturering.

Læs mere om Cloud Scheduling

Læs mere

Et godt planlægningsværktøj giver tilfredse medarbejdere

Når dine medarbejdere selv kan styre deres arbejdstid, giver det dem en stor følelse af frihed, og det gavner dig som arbejdsgiver. Et godt planlægningsværktøj er derfor en fordel for begge parter. For dig bliver det nemmere at få kontrol med dine personaleressourcer - du kan hurtigt og nemt lægge tidsplaner, holde styr på orlov og vagtbytte, og du kan automatisere alt fra udarbejdelse af løn til fravær. Nutidens planlægningsværktøjer er ofte meget nemme at bruge for både dig og dine medarbejdere. Du vil kunne mærke, at du er et skridt foran, når du kan forudse bemandingsbehov og attestere vagter med nogle få klik.

Når medarbejderne føler, at de selv kan styre deres arbejdstid, vil du helt sikkert få en tilfreds arbejdsstyrke. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at give hele personalet fuld kontrol med deres tid, men selv en vis grad af frihed vil få de fleste til at føle sig mere fleksible. For dig som arbejdsgiver giver øget tilfredshed forhåbentlig mindre personaleomsætning – og så gælder det om at have et planlægningsværktøj, der gør det hele nemmere for begge parter.

Sammenlign og vælg din planlægningssoftware her på BusinessWith og se glæd dig til at få større kontrol og bedre overblik over din tidsplanlægning.