HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste personalesystemer

Hvorfor skal min virksomhed have et personalesystem?

Et personalesystem faciliterer din virksomheds vigtigste ressource – nemlig personalet. I systemet kan du samle alt, hvad der er relateret til personalet, hvilket betyder, at både du og dine medarbejdere kan få et klart og kortfattet overblik.

Det er yderst vigtigt at vælge det rigtige personalesystem eller personaleledelsessystem til virksomheden. På det danske marked findes der i dag både faste løsninger og løsninger, der kan tilpasses og skræddersys til jeres behov. Planlægning, tidsrapportering, ansættelsesinformation og dokumenthåndtering er blot nogle af de funktioner, der kan findes i et personalesystem. For at være sikker på, at du træffer det rigtige valg af system, er det en god idé først at få beskrevet arbejdsgangene og processerne omkring personaleledelse i netop din virksomhed.

Skal det nye personalesystem integreres med andre systemer? Ønsker du, at systemet skal hjælpe personalet med bemanding af vagter automatisk? Vil du have et system, der understøtter elektronisk signatur, eller som kan lette onboarding? Er det vigtigt at kunne lave rejseafregning nemt og hurtigt? Eller er det sådan, at du rent faktisk har brug for et HRM-system (Human Resource Management System), som kan strømline alle processer endnu mere?

Når du har lavet din kortlægning af, hvad det er, du har brug for, er det tid til at lave din sammenligning. Hos BusinessWith anbefaler vi dig at tænker på brugervenlighed først. Personalet skal kunne forstå og styre systemet lige så godt, som du som arbejdsgiver gør. Hvis dit påtænkte personalesystem ikke er tilstrækkeligt brugervenligt, er der risiko for, at systemets forskellige funktioner ikke bliver brugt. Derfor er det som tidligere nævnt vigtigt at finde en leverandør, der kender og forstår de behov, der er, i netop din branche. Sammenlign og vælg systemer direkte i vores systemguide - hvor du også kan læse mere om hvert system og filtrere på forskellige funktioner.

Hvad skal jeg kræve af et personalesystem?
Huma

Huma

Huma

Huma er et moderne HR -system til SMV'er. Kom i gang om seks minutter, ikke seks måneder. Huma sætter brugeroplevelsen først og er intuitiv, moderne og automatiseret til alle dine personlige administratoropgaver. Let at oprette forbindelse til dine eksisterende systemer med kun et par knaptryk. Huma er et smartere og bedre HR -system, som alle faktisk bruger.

Læs mere om Huma

Webside
HiBob

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system, der med fokus på at gøre det muligt for virksomheder at skabe en stærk virksomhedskultur. HR -systemet indeholder CoreHR- og HR -funktionaliteter såsom onboarding, tidsrapportering, fraværshåndtering og mere.

Læs mere om HiBob

Læs mere
SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Et komplet HR-system til mellemstore og store virksomheder samt den offentlige sektor. Systemet består af et komplet sæt moduler, der nemt kan integreres med hinanden, hvilket gør HR mere effektivt og nemmere at bruge i hele ansættelsesprocessen - fra rekruttering til afskedigelse. SD Worx HR-systemet sikrer, at du kan holde dine medarbejdere tilfredse, mens du fokuserer på strategisk HR-arbejde....

Læs mere om SD Worx HR

Læs mere
Sympa

Sympa

Sympa

Sympa giver dig et omfattende overblik over alle dine HR -processer, hvilket gør dem sporbare og skalerbare. Med gennemsigtighed i alle aspekter af beskæftigelsescyklussen - fra ledige stillinger til at afslutte interviews - i et og det samme system har du mere end tilstrækkelig information til at udvikle dine processer, og vigtigst af alt, medarbejdere.

Læs mere om Sympa

Webside
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Et skybaseret HRM-system, der centraliserer HR-masterdataene effektivt og sikkert.

Læs mere om Hogia OpenHR Personal

Læs mere

Hvad skal jeg kræve af et personalesystem?

Man kan sige, at personalesystemet udgør selve fundamentet i din virksomhed. En kerne, der bare skal fungere. Planlægning og tidsrapportering er eksempler på to funktioner, der er grundlæggende for at kunne bemande vagter og for at personalet kan indberette overarbejde, ferie mv. Et godt personalesystem sparer tid for alle. Og som vi alle ved i dag, er tid penge.

Når du står over for valget om at købe et personalesystem - eller HR-system - er der flere aspekter, du bør overveje. Derfor er det godt ikke at være for hurtig og forhastet i dit valg. Det forkerte system kan koste dig meget, så brug lidt tid på at sammenligne forskellige leverandører, før du træffer din endelige beslutning.

Først og fremmest skal I kræve af jeres personalesystem, at det fungerer i netop jeres virksomhed. Betal ikke for unødvendige funktioner, som I alligevel ikke kommer til at bruge. Der kan selvfølgelig være grunde til at vælge en fast løsning frem for en tilpasset, men sørg i så fald for at vælge en, der passer til din branche. Tag gerne forskellige medarbejdere fra din virksomhed med på råd for at finde ud af, hvad deres behov er. Hvad har medarbejderen i afdeling 13 brug for? Hvilke funktioner har HR-chefen brug for? Afvej de forskellige behov, før du beslutter dig for et system.

Det er vigtigt at kræve god support og hjælp. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør implementering af et personalesystem heller ikke. Især hvis systemet skal kunne kobles til andre systemer, er det vigtigt at have en leverandør, der virkelig kan sit kram, og som kan tilbyde support, når man har brug for det.

I BusinessWiths systemguide finder du vejen til det rigtige valg og det bedste personalesystem for din virksomhed. Vi oplister en række systemer, der er tilgængelige på det danske marked i dag, og hjælper gerne, hvis du har brug for yderligere assistance. Sammenlign og vælg systemer direkte hos os.