HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste tilbudssystemer

Hvilket tilbudsværktøj skal din virksomhed vælge

Det kan være tidskrævende at skrive et godt tilbud og såvel indhold som udformning kan være afgørende i salgsprocessen. For at øge effektiviteten og din chance for succes, anbefaler vi på BusinessWith, at du investerer i et effektivt tilbudsværktøj eller tilbudssystem. I dag er der flere stærke spillere på markedet.

Mange værktøjer har flere funktioner, der forenkler og gør processen mere effektiv. Det er ikke nemt at vide præcis, hvilke funktioner der er vigtige. Derfor vil råde dig til at lave noget research på området, før du beslutter dig. Hvad er dit behov, og hvordan ønsker du at arbejde med tilbudsgivning? Foretrækker du et digitalt tilbudsværktøj med mulighed for at ændre tilbuddene fra gang til gang, eller vil du være tilfreds med noget mere enkelt? Vil du kunne følge med i kundernes handlinger i realtid og finde ud af, præcis hvor mange gange de har åbnet dit tilbud, eller er det ok at vente på feedback?

Værktøjerne er forskellige, men de har én ting til fælles: De gør administrationen lettere og hjælper dig med at få succes. BusinessWiths sammenligningstjeneste og vores systemguide hjælper dig med at sammenligne forskellige leverandører og finde det bedste tilbudsværktøj til din forretning. Du kan læse anmeldelser og se priser her på siden.

Gør tilbudsgivning enklere med et digitalt tilbudsværktøj

Liste over 6 forskellige Tilbudsværktøj

Sorter efter
Getaccept

Getaccept

Getaccept

Et moderne og brugervenligt e-underskrivningsværktøj. Med Getaccept's digitale signaturløsning får du adgang til funktioner, der er oprettet med det formål at lukke mere forretning!

Læs mere om Getaccept

Læs mere
Creatio

Antalys

Chessit AB

Dette webbaserede CPW -værktøj oprettes for at lette salgsprocesserne i organisationen med god anførselstyring og glat kommunikation med andre systemer. Ved at automatisere arbejdsopgaver kan Chessit hjælpe virksomheden med at udføre mere arbejde uden at ansætte mere arbejdskraft, da det kan reducere personlig arbejde med op til 80%.

Læs mere om Antalys

Læs mere
Fakturan.nu

Fakturan.nu

Fakturan.nu

Et let -til -faktureringssystem, der giver virksomheden mulighed for at oprette, styre og sende fakturaer direkte gennem browseren, uden at der kræves nogen installation. Med funktioner såsom e-invoion, færdige fakturaskabeloner og personlig design.

Læs mere om Fakturan.nu

Læs mere
Milient-logo

Milient

Milient

Milient tilbyder en komplet projekt- og ressourcestyring platform, der nemt kan integreres i jeres arbejde. Den indeholder funktioner som oprettelse af arbejdsordrer, overvågning af projekters budgetter, styring af fakturaer, håndtering af partnerkontakter, oprettelse af løngrundlag og mange flere funktioner der gør det lettere for jer at holde styr på arbejdsgangen i jeres virksomhed og projekter...

Læs mere om Milient

Læs mere

Oracle's CPQ -løsning hjælper virksomheden med at forkorte salgscyklussen og gennemføre en aftale effektivt. Den skybaserede løsning bidrager med omkostningsberegninger og hjælper både sælgere med at foretage et salg og kunder til at foretage et køb. Mulighed for integration med ERP -systemer og CRM -systemer gør løsningen let at integrere i organisationen.

Læs mere om Oracle CPQ

Læs mere
Zervant

Zervant

Zervant

Zervant tilbyder et gratis faktureringsprogram, hvor virksomheden nemt og hurtigt kan oprette og sende fakturaer online eller i appen. Med funktioner som e-faktura, kunderegister og letlæselige rapporter.

Læs mere om Zervant

Læs mere

Gør tilbudsgivning enklere med et digitalt tilbudsværktøj

Forestil dig, at du altid . Med den rigtige digitale tilbudsværktøj øger din og din chance for succes. Derudover bliver håndteringen nemmere for både dig og kunderne. Det lyder dog for godt til at være sandt for mange virksomheder er det virkelighed. For at hjælpe dig også til en effektiv tilbudsstyring har vi hos BusinessWith lavet en sammenligningsservice til forskellige værktøj.

Det er praktisk at samle alle tilbud i et digitalt tilbudsværktøj, hvor du kan følge deres status. I mange tilfælde vil det også være nemmere for kunden, som kan nemt finde relaterede filer og kan godkende via e-signatur citatet online. Hvis du vil, kan du naturligvis ændre dit tilbud til perfektion og derefter udskrive den i PDF-form. Du gør det, der føles godt for dig bare dig. Der er mange fordele ved at arbejde digitalt tilbudsværktøjer - fordele, der gør dit arbejde hurtigere og mere behageligt og, forhåbentlig mere vellykket.

Jo flere virksomheder du vil ind i, jo større er dit behov for en fleksibel og visuelt tilpasset tilbudsværktøj. At kunne skabe attraktive tilbud på ingen tid, og også følge kundernes reaktioner og deres feedback i realtid i mobiltelefonen, effektiviserer arbejdsprocessen.

Overvej altid dit personale, når du vælger et system. Er medarbejderne vidende digitalt eller har de brug for meget støtte på arbejdet? Måske er det dig selv håndtere alle citater? I så fald bør du nøje overveje, hvor mange arbejdstimer, du ønsker at bruge på arbejdet. Vores erfaring er, at det digitale tilbudsværktøjerne er brugervenlige. De er ofte hurtige at bruge og vi ved, at de kan give dig som iværksætter både øget kontrol og mere tid. Vidste dig, at et omfattende digitalt tilbudsværktøj erstatter et i nogle tilfælde antal programmer og tjenester? Væk er din tid, når du havde brug for et design eller tekstprogram til produktion, en cloud-tjeneste eller e-mail til dialog med kunden, et signeringsværktøj og en lagerservice.

Vi hos BusinessWith ønsker, at du skal finde det perfekte tilbudsværktøj for dig. Brug vores service og sammenlign systemerne baseret på dine præferencer. Tøv ikke at kontakte os, hvis du har spørgsmål.