HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste onboardingværktøjer

Hvilket onboardingværktøj har din virksomhed brug for?

Onboarding handler om at give nye medarbejdere den bedst mulige introduktion til virksomheden, når de kommer 'ombord'. En god digital onboarding-proces giver nye medarbejdere mulighed for hurtigere at komme i gang med deres opgaver, hvilket selvsagt påvirker virksomhedens resultat positivt. Omvendt kan en dårlig onboarding betyde, at det tager længere tid, før medarbejderen kan begynde at bidrage. I værste fald kan en dårlig introduktion føre til, at medarbejderen vælger at forlade jobbet igen - og du risikerer at få et ry som en arbejdsgiver, der ikke tager sig af medarbejderne. Løsning? Sats på et onboarding-værktøj!

Et onboarding-system eller onboarding-værktøj samler hele introduktionsprocessen under ét tag. I en onboarding-proces er det vigtigt at gøre det tydeligt, hvad der forventes af nye medarbejdere og give dem de oplysninger, de har brug for, for at kunne løse deres opgaver. Onboarding inkluderer også at dele dine kerneværdier med nye medarbejdere og introducere dem til arbejdskulturen i virksomheden. Alt dette kan et onboarding-værktøj hjælpe dig med. Det handler om at få den nye medarbejder til at falde hurtigt til, så vedkommende kan komme i gang med sine arbejdsopgaver på en god måde - til gavn for begge parter.

BusinessWith hjælper dig med at finde det bedste onboarding-værktøj til din virksomhed eller organisation Begynd at sammenligne onboarding-systemer allerede nu!

Hvordan sikrer du, at du vælger det rigtige onboarding-værktøj? Her er en simpel guide:

  1. Afklar først, hvad dine vigtigste mål er. Hvad skal værktøjet primært kunne? Hvilke udfordringer skal det løse? Hvad skal den nye medarbejder have adgang til af informationer?
  2. Hvad er dit budget?
  3. Bed om at få demoer fra de leverandører, du er interesseret i, for at teste, om de opfylder dine forventninger.
  4. Det er også en god idé at spørge efter kundereferencer.
  5. Hvilken form for support tilbyder udbyderen?

Her hos BusinessWith er det nemt at sammenligne onboarding-værktøjer, så du i ro og mag kan finde frem til den leverandør, der passer allerbedst til din virksomhed.

Hvad har jeg brug for at vide om onboarding-værktøjer?
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Webside
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Webside

Forlad opgaven -centreret onboarding -proces bag dig og skab personlige onboarding -oplevelser, der sætter medarbejderen i centrum. Byg relationer, sikkerhed og engagement med Talmundo af Talentech.

Læs mere om Talmundo by Talentech

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere
Enboarder

Enboarder

Enboarder LLC

Et onboardine -system, der tilbyder fysisk træning og gennemgang. Tilgængelig globalt, men fokus er på det amerikanske marked.

Læs mere om Enboarder

Læs mere
Freshworks

Freshworks

Freshworks

En af verdens robuste softwareleverandører. Onboarding-værktøjet finder tilgængeligt på 20 forskellige sprog med mange e-learning og skabeloner for at skabe deres bedste onboarding-proces.

Læs mere om Freshworks

Læs mere
Whatfix

Whatfix

Whatfix

Whatfix er en af

Læs mere om Whatfix

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

Hvorfor er onboarding vigtig?

At starte i et nyt job er ikke altid nemt. Der er meget, man skal lære og sætte sig ind i i løbet af de første uger eller måneder, før man begynder at føle sig tryg og kommer ind i rutinen. Ved at forenkle og lette onboarding hjælper du dine nye medarbejdere med at komme hurtigere ind i deres opgaver. En mangelfuld onboarding betyder, at det tager længere tid, før medarbejderen kan præstere, og det er i sidste ende dyrt for virksomheden. Med et onboarding-system eller onboarding-værktøj kan du skyde genvej til en række af de administrative og praktiske opgaver, der er forbundet med at introducere nye medarbejdere til virksomheden. Du kan fx opsætte smarte tjeklister over opgaver, som den nye medarbejder skal udføre og hurtigt give adgang til informationer, links og dokumenter, som alle nye ansatte i virksomheden skal kunne tilgå. Stræb efter at give nye medarbejdere så god en oplevelse som muligt i forbindelse med jobstart. Det indebærer, at I som arbejdsgivere fra starten af kan lokke med et stærkt employer brand, som viser, at I drager omsorg for jeres medarbejdere.

Man taler i dag mere og mere om EX - Employer Experience - eller "medarbejderoplevelse" som et vigtigt parameter i forbindelse med blandt andet rekruttering. Tænk på medarbejderne som dine ambassadører, der kan sprede gode historier om virksomheden som en attraktiv arbejdsplads. Derfor er onboarding så vigtig – det er her, I som virksomhed lægger kimen til, at de nye medarbejdere kommer til at trives. Ved at skabe forudsætningerne for at de hurtigt kommer ind i deres nye roller, når de begynder at arbejde for jer, er I samtidig i gang med at give dem en god EX. For at lykkes med opgaven har du brug for et onboarding-værktøj, der kan automatisere processerne, forenkle opgaverne og lette arbejdspresset for de ansatte i de berørte afdelinger - fx HR-, it- og lønafdelingen. Med andre ord: sørg for, at onboarding-processen bliver smidig for alle involverede parter - også de kolleger, der har ansvaret for at hjælpe nye medarbejder på plads. Det er dyrt at rekruttere, og du ønsker næppe, at nogen kvitter jobbet, fordi de fik en dårlig introduktion.

BusinessWith hjælper dig med at finde det bedste onboarding-værktøj til din virksomhed eller organisation. Begynd at sammenligne onboarding-systemer allerede nu!