HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste e-handelsplatforme

Hvilken e-handelsplatform opfylder bedst dine behov?

En e-handelsplatform har til formål at drive salg. E-handelsplatformen er din webshop, det vil sige din digitale butik. Det er her, dine kunder kommer for at handle. Hvad betyder det så? Det betyder, at det for det første skal være nemt at danne sig et overblik over dit vareudbud – altså hvad du sælger. For det andet skal det være nemt at afgive en ordre. Ting som pris, brugervenlighed og fleksibilitet er alle sammen vigtige faktorer at tage højde for, når du skal sammenligne og vælge en e-handelsplatform. Den valgte løsning skal desuden være i stand til at håndtere spidsbelatninger - det vil sige perioder med ekstra mange brugere.

Hvis din virksomhed vokser hurtigt, er en "headless" platform måske bedst egnet. At platformen er headless betyder, at webshoppens udseende er adskilt fra de bagvedliggende forretningsprocesser. Så kan du tilpasse din løsning og alle de bagvedliggende funktioner efter behov og dermed undgå at føle dig låst. Du kan vælge den bedste e-handelsplatform til betalinger, den bedste udbyder af indholdsstyring osv.

Som du nok har opdaget, er der mange ting, du skal overveje, inden du vælger en platform til din webshop. Det kan synes både nemt og oplagt at have størst fokus på udseendet, men forretningslogikken og ikke mindst brugervenligheden bør være i top for at sikre, at alt fungerer optimalt. Det tager tid og koster frem for alt mange penge, hvis du skal skifte e-platform. Sørg derfor for at lave dit hjemmearbejde – læs hvad leverandørerne skriver, skriv en kravspecifikation, tag stilling til budgettet og tænk over, hvad du SKAL have, og hvad du eventuelt kan undvære.

Sammenlign e-handelsplatforme og vælg den bedste leverandør i forhold til dine behov og krav.

Sammenlign leverandører af e-handelsplatforme

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 18 forskellige E-handelsplatform

Sorter efter
Intershop

Intershop

Intershop

Et virksomheds-e-handelssystem til en alt-i-en- eller Best of Breed-løsning med omnichannel-funktionalitet, personlig kundeportal og PIM-funktionalitet. Meget pålidelig MACH-arkitektur, der kan skalere op til snesevis af kanaler og millioner af ordrer, kunder, produkter, priser.

Læs mere om Intershop

Læs mere
Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimisely lader virksomheden holde styr på alle sine websteder på en omfattende platform, der giver en klarere oversigt og enklere analyse af virksomhedens e-handel.

Læs mere om Optimizely

Læs mere
Shopify

Shopify

Shopify

Shopify er rettet mod mellemstore og mellemstore virksomheder, der leder efter et brugervenligt e-handelssystem. Som bruger får du adgang til funktioner som kundesegmentering, nøgleordspotentiale og bemandede priser.

Læs mere om Shopify

Læs mere
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplatform, der er fantastisk til det mindre firma, der hurtigt og nemt vil udvikle sin e-handel. Med funktioner såsom nøgleordpotimation, forbindelse til eksterne markedspladser og API -funktionalitet.

Læs mere om Wix

Læs mere
Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Et af markedets største e-handelssystem. BigCommerce tilbyder integration af både front-end og back-end til nem håndtering af alle funktioner, som virksomheden muligvis har brug for.

Læs mere om Bigcommerce

Læs mere

E-platformen Bizzkit e-handel er den ultimative løsning for virksomheder, der ønsker at skabe enestående kundeoplevelser på tværs af alle salgskanaler. Bizzkit tilbyder en omfattende pakke af funktioner, der inkluderer alt fra produktstyring og ordrebehandling til marketingværktøjer og dataanalyse. Platformen kan også integreres med en lang række andre systemer og tjenester, herunder ERP-systemer,...

Læs mere om Bizzkit e-handelsplatformen

Læs mere
Centra

Centra

Centra

En hovedløs e-handelsplatform for både store og små virksomheder. Centre tilbyder muligheden for integration af virksomhedssystemer, klar -fremstillede moduler og PIM -funktionalitet, der letter virksomhedens arbejde.

Læs mere om Centra

Læs mere
dandomain-logo

dandomain

dandomain

Denne e-handelsplatform er en brugervenlig og fleksibel platform, der er ideel for virksomheder, der ønsker at oprette en professionel og pålidelig webshop-løsning samt webhotel-løsninger. Platformen tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder responsivt design, en intuitiv brugergrænseflade, sikker betalingsintegration og markedsføringsværktøjer. Dandomain er også kendt for sin pålidelige kund...

Læs mere om dandomain

Læs mere
Ecommerce

Ecommerce

Dynamic Web

E-handelssystemet tilbyder en SAA-løsning for både små og store virksomheder med funktioner såsom brugerdefinerede produktanbefalinger PIM-funktionalitet og SEO-værktøjer.

Læs mere om Ecommerce

Læs mere
Ecwid

Ecwid

Ecwid

Ecwid tilbyder en cloud-baseret og brugervenlig løsning til virksomhedens netbutik, som gør det nemt og smidigt at drive e-handel. Takket være integration med sociale medier, tilslutning til eksterne salgskanaler og færdige skabeloner kommer virksomheden hurtigt i gang med sit salg på bred front.

Læs mere om Ecwid

Læs mere

LIFTED COMMERCE er en cloud-baseret e-handelsplatform, der er nem at skalere og tilpasse efter dine behov, og som giver dig mulighed du får adgang til en brugervenlig butikskonfigurator, en række forskellige betalingsmuligheder, leverings- og forsendelsesfunktioner, et stort udvalg af designskabeloner og integrationsmuligheder med andre værktøjer og tjenester. Platformen tilbyder også avancerede f...

Læs mere om LIFTED COMMERCE

Læs mere

Med Magento Commerce kan virksomheden let designe websider og tilpassede aftaler med det inviterede CMS -værktøj.

Læs mere om Magento Commerce

Læs mere

MCB.Cloud er en e-commerce platform til både B2C og B2B - dog med nogle særligt udviklede funktionaliteter, som tilgodeser B2B-sektoren. Herunder; impersonation, sortimentlister, produktvariantlister og en kundeportal. MCB.Cloud er et optimeret arbejdsredskab i et opdateret og tidssvarende design, der kræver færre kliks, og som har fokus på defactor standard / UX til funktioner, hvorfor systemet ...

Læs mere om MCB.CLOUD

Læs mere
Quickbutik

Quickbutik

Quickbutik

En e-handelsplatform, der både forenkler og fremskynder håndteringen af ​​virksomhedens e-handel. Med funktioner som færdige butiksskabeloner og CMS-værktøjer, der giver virksomheden mulighed for at fokusere på at opnå højere vækst.

Læs mere om Quickbutik

Læs mere

Platformen indeholder avancerede funktioner, der hjælper virksomheder med at håndtere produktkataloger, ordrer, betalinger og forsendelser, samtidig med at de giver kunderne mulighed for at søge efter og købe produkter på en brugervenlig og intuitiv måde. SAP e-commerce platformen understøtter også personalisering og markedsføringsfunktioner, der kan hjælpe med at øge kundetilfredsheden og loyalit...

Læs mere om SAP Commerce Cloud

Læs mere
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En meget populær e-handelsplatform for det mindre firma. Squarespace tilbyder færdige skabeloner, analyseværktøjer og SEO-værktøjer.

Læs mere om Squarespace

Læs mere
WGR E-handel

WGR E-handel

Wikinggruppen

WGR E-handel tilbyder virksomheden en skræddersyet e-handelsplatform, der forenkler virksomhedens styring af sin e-handel gennem funktioner som SEO-værktøjer, prislister og API-integration.

Læs mere om WGR E-handel

Læs mere
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce

Et godt alternativ til det mindre firma, der vil starte sin e-handel eller det større firma, der ønsker at drage fordel af fordelene ved en modulær platform. WooCommerce giver brugeren mulighed for at tilføje plugins og funktioner til sine egne behov.

Læs mere om WooCommerce

Læs mere

Sammenlign leverandører af e-handelsplatforme

Afhængig af, om jeres virksomhed befinder sig inden for detailhandel eller I måske driver et brand, har I forskellige behov, når I skal vinde en e-platform, der kan hjælpe jer med at sælge jeres produkter eller tjenester. Hvor meget vil I selv gøre? Leder I ude efter en Saas (Software as a service)-løsning, som kan få jer hurtigt i gang? Er der tale om en større virksomhed, er det en god idé at involvere flere personer med forskellige kompetencer eller roller for at få styr på, hvilke forskellige behov der er. Jeres primære mål med e-handelsplatformen er det, der skal drive jeres valg.

Tænk over de forskellige flow, der er vigtige for jer – i forhold til for eksempel indhold og distribution. I ønsker formentlig at kunne vokse med platformen, og at den derfor er skalerbar? Markedet for e-handel er vokset hurtigt de senere år, og i dag er det nemt at starte en webshop. Føler du dig meget grøn på området, er et tip rent faktisk at tage et e-handelskursus, inden du vælger – eller kontakte os hos BusinessWith for flere tip. Du er også velkommen til straks at gå i gang med at sammenligne de forskellige løsninger gennem vores smarte sammenligningstjeneste.

Vores tre bedst tip, når du skal træffe dit valg:

  • Læs hvad leverandørerne skriver - ordentligt
  • At vælge platform er en vigtig beslutning, så sørg for at bruge tid på at sammenligne og vurdere de forskellige løsninger.
  • Se, hvad andre mener
  • Udtalelser fra andre kunder er vigtigt. Kontakt kunder, du kan sammenligne dig med, og spørg dem, hvad de synes om platformen.
  • Kundeservice
  • God support og støtte fra leverandøren er noget, I ikke vil undvære og derfor ikke skal gå på kompromis med.

Beskrivelse af e-handelsfunktioner

Analyseværktøj

En almindelig funktion i e-handelsplatforme. Gør det muligt at analysere sin e-handel.

CMS/ publiceringsværktøj

For at opnå effektiv e-handel er det afgørende at have evnen til at håndtere indhold. Derfor tilbyder mange e-handelsplatforme et CMS-værktøj (Content Management System), men kvaliteten kan variere betydeligt!

Headless

En Headless e-handelsplatform tilbyder ikke et CMS-værktøj, men du kan tilkoble det, du allerede bruger eller ønsker at bruge. Du kan derfor vælge dit eget publiceringsværktøj / CMS.

Kundegrupper/ segmentering

Gør det muligt at segmentere kunder og dermed finde det bedste kundesegment til din e-handel. En meget vigtig og almindeligt forekommende funktion.

Omnichannel

En almindelig funktion til at få styr på din omni-strategi. Der bør være overensstemmelse mellem oplevelsen i din webshop og i den fysiske butik.

PIM-system

En PIM (Product Information Management) -forbindelse gør processen med at introducere nye produkter og foretage ændringer i eksisterende sortimenter hurtigere og mere effektiv.

Prislister

At opdatere og kunne linke til prislister lyder som en oplagt funktion i et e-handelsværktøj. Men måden man arbejder med prislister varierer meget fra platforme til platform og det er derfor noget, man som køber bør tjekke nøje

Tilpassede produktanbefalinger

En fantastisk funktion inden for e-handel er at lave såkaldte smarte produktanbefalinger. Noget, som nogle e-handelsplatforme tilbyder, er en kunstig intelligens, der kan generere anbefalinger til deres kunder. En god funktionalitet, men også her er der visse begrænsninger.