HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste IP-telefoni-løsninger

Hvorfor investere i IP-telefoni?

IP-telefoni står for Internet Protocol-telefoni og betyder kort fortalt, at dine samtaler foregår over internettet i stedet for via en traditionel telefonforbindelse. IP-telefoni kaldes undertiden også bredbåndstelefoni eller VoIP, som betyder VoiceOver Internet Protocol

IP-telefoni går som nævnt ud på at overføre information og kommunikere via nettet og det eneste, I behøver, for at virksomheden kan begynde at anvende denne kommunikationsform, er en god bredbåndsforbindelse. Uden internetforbindelse, ingen bredbåndstelefoni, det siger sig selv.

For de fleste virksomheder er det isærmulighed for at spare penge på telefoni, der trækker. At ringe via internettet er billigere end at foretage almindelige opkald, hvilket betyder, at du kan spare mange penge ved at investere i løsningen. Især, hvis du f.eks. har sælgere, der rejser meget i deres job.

Det er ikke specielt kompliceret at installere. Du kan enten bruge en IP-adapter til at forbinde dine opkald via nettet eller købe særlige telefoner til formålet.

Er du nysgerrig efter at finde en IP-løsning til din virksomhed? Udnyt BusinessWiths sammenligningstjeneste til at se og sammenligne de løsninger, der er tilgængelige på markedet. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilken telefon skal jeg bruge til IP-telefoni?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 6 forskellige IP-telefoni

Sorter efter

Med Tele2s IP -telefoni vil du være i stand til at foretage enhver mængde opkald. Med deres QoS (servicekvalitet) vil der aldrig være en dårlig forbindelse til dine bredbåndsopkald.

Læs mere om (S)IP-Telefoni

Læs mere

Med et fast netværksnummer oprettes et nummer for at nå alle i din virksomhed. Kommuniker effektivt med kolleger og kunder for ikke at gå glip af opkald.

Læs mere om 3Växel

Læs mere

Med let integration af Skype, Microsoft -teams og forskellige CRM -systemer tilbyder Cellip en god samlet løsning som et mobiludstyr. Med tilpasselige funktioner får du et professionelt gear til din virksomhed.

Læs mere om Cellip 365 Växel

Læs mere
SIP Trunk

SIP Trunk

GlobalConnect

GlobalConnect er en løsning bygget på Microsoft -teams. For komplet integration med dine resterende systemer får du en god afslutning af IP -telefoni.

Læs mere om SIP Trunk

Læs mere
Telavox

Telavox

Telavox

Med funktioner som on-hook waiting og stemmestyret trafik sikre du en personlig kundeoplevelse. App'en samler også intern og ekstern kommunikation på en platform, og er derfor også behjælpelig med gruppeopkald. Med Telavox app, kan din virksomhed sætte kundeoplevelsen i centrum mens i effektivisere jeres workflow.

Læs mere om Telavox

Læs mere
VoiceTech

VoiceTech

VoiceTech

VoiceTech muliggør billigere telefoni til dit særlige firma. Med lave månedlige gebyrer og fleksible løsninger forenkler du din kommunikation.

Læs mere om VoiceTech

Læs mere

Hvilken telefon skal jeg bruge til IP-telefoni?

Overvejer I at skifte til IP-telefoni i virksomheden? Har I hørt andre anbefale løsningen, fordi den både er fleksibel og sparer penge? IP-telefoni eller bredbåndstelefoni kræver - som tidligere nævnt - en god bredbåndsforbindelse for, at det kan fungere, og for at lyden er optimal. Før du overvejer at skifte til IP-telefoni, skal du derfor sikre dig, at dine medarbejdere altid har mindst 100kBit/s bredbånd.

IP-PBX betyder Private Branch Exchange og er værd at se nærmere på. i princippet er det som at have sit eget private telefonnetværk i virksomheden med både eksterne og interne linjer, hvilket gør det nemt at kommunikere både internt og eksternt.

Men hvilken type telefoner skal I anskaffe jer? Software, hvor brugeren anvender en mikrofon og hovedtelefoner er én løsning. En anden mulighed er at bruge din almindelige telefon med en adapter. Der findes også en løsning, hvor I ringer op via internettet ved hjælp af en app Endelig er der mulighed for at købe specielle telefonsystemer, der er tilpasset til at ringe over nettet.

Brug gerne BusinessWiths sammenligningstjeneste til at finde den IP-telefoniløsning, der passer dig bedst. Gå allerede nu i gang med at filtrere og læse mere om IP-telefoni her på siden!