HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste løsninger til erhvervstelefoni

Hvilken løsning til erhvervstelefoni skal jeg vælge?

Vælg den rigtige telefoniløsning målrettet erhvervslivet og skab den allerbedste oplevelse for dine kunder såvel som for dine medarbejdere. Her på BusinessWith får du hjælp til at navigere mellem mange af markedets forskellige løsninger inden for erhvervstelefoni. Uanset, om du leder efter en billig firmatelefon, online erhvervstelefoni, en avanceret løsning eller et mere klassisk system, kan du få råd og vejledning her på sitet.

Der er en række operatører og ordninger at vælge imellem, og hvilken en der er mest fordelagtig for dig, afhænger af en række faktorer. Sørg for at lave ordentlig research, så du som telefoniansvarlig kender dine medarbejderes behov, for der er jo ingen grund til at have udgifter til noget, der ikke bliver brugt.

Der er mange aspekter at overveje, når det gælder telefoni til virksomheder. Inden du investerer i et system til erhvervstelefoni, skal du bl.a tænke over, hvilken slags telefoncentral eller omstilling du ønsker: Er du ude efter en mobil eller en fast omstilling? Vi forklarer forskellen længere nede på siden.

BusinessWith guider dig i valg af telefoni til virksomheder, så du finder noget, der er omkostningseffektivt og opfylder netop dine behov.

Forskellen på en mobil omstilling og en fast omstilling

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 10 forskellige Erhvervstelefoni

Sorter efter
Lynes

Easy Teams

Easy Telefoni

Et skyudstyr, der gør det muligt at optimere kundetilfredshed og respons under indgående opkald. Effektiv låsning af samtaler mellem forskellige afdelinger er nøglen til succesrige kommunikationsfirmaer indbyrdes.

Læs mere om Easy Teams

Læs mere
Bizzy-logo

Bizzy

https://bizzy.dk/

Bizzy.dk tilbyder en komplet løsning til erhvervstelefoni, der inkluderer en brugervenlige og effektive app. Denne app gør hverdagen enklere for din virksomhed. Den er designet til at hjælpe med at håndtere en bred vifte af telefoniopgaver, herunder viderestilling af opkald, profil administration og overvågning af hele teleløsningen. Uanset om du ønsker at håndtere opkald, administrere køer eller ...

Læs mere om Bizzy

Læs mere
GIDION IT-logo

GIDION IT

GIDION

Gidion er en førende udbyder af cloud-telefoniløsninger, der bringer kommunikationen til skyen. Med deres ekspertise inden for cloud-telefoni hjælper de virksomheder med at opnå effektiv, fleksibel og omkostningseffektiv kommunikation. Gidion tilbyder telefoni, infrastruktur og udstyr, der understøtter pålidelig fastnet- og mobilkommunikation for erhvervskunder. Derudover tilbyder de også integrat...

Læs mere om GIDION IT

Læs mere
Norlys-logo

Norlys

Norlys

Norlys Erhverv tilbyder skræddersyede telefoni- og kommunikationsløsninger, der hjælper virksomheder med at opnå effektiv kommunikation. Gennem Norlys får i adgang til en bred vifte af telefoni- og internetløsninger, der styrker samarbejde og produktivitet. Deres løsninger indeholder værktøjer og funktioner såsom fastnettelefoni, mobiltelefoni, hurtige internetforbindelser og dataløsninger.

Læs mere om Norlys

Læs mere

Uni-Tel er en anerkendt udbyder af mobiltelefoniløsninger til erhvervskunder. Deres tjenester er designet til at imødekomme virksomhedernes behov for effektiv og pålidelig mobilkommunikation. Blandt deres mange funktioner findes hurtig mobildata og internetforbindelse, et udvalg af mobilabonnementer der kan tilpasses samt masser af fleksibilitet. Alt-i-alt en udbyder der hjælper med at optimere k...

Læs mere om One-Connect

Læs mere

Hos TDC finder I som virksomhed et godt udvalg af OnePlus mobilabonnementer, der bringer dig enestående mobile oplevelser og et væld af fordele. Gennem TDC kan I nyde lynhurtige data, tale og tekst fra et pålideligt netværk. Med OnePlus-abonnementer kan I surfe, streame og downloade uden begrænsninger samt foretage ubegrænsede opkald og sende tekstbeskeder, når det passer jer.

Læs mere om TDC ERHVERV ONE+

Læs mere
Telenor

Telenor

Telenor

Telenor Erhverv er en betroet leverandør af skræddersyede kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Deres tjenester omfatter et bredt spektrum af kommunikationsværktøjer og forretningsløsninger, der hjælper virksomheder med at opnå mere effektive og produktive arbejdsgange. Med 100 GB ekstra surf tilgængelig i 41 lande vil du sjældent være uden.

Læs mere om Telenor

Læs mere
Telia

Telia

Telia

Et af Sveriges største mobilnetværk for dem, der har brug for fuld dækning, uanset hvor du er. Telia er klar til implementering af 5G, hvilket gør netværket til en Sveriges hurtigste og omfattende.

Læs mere om Telia

Læs mere

Med Telmore, åbner der sig en række fordele for jeres virksomhed. Her I blandt lynhurtige 5G-internetforbindelse, fleksible bindingsperioder, samt brugervenlige værktøjer så at du nemt administrere dine abonnementer. Du bevarer altid overblikket over forbrug, betalinger og kan ændre abonnementer, når virksomhedens behov ændrer sig.

Læs mere om Telmore Work

Læs mere
Tre

Tre

Tre

Med ubegrænset surf i Norden til en god pris holdes din virksomhed forbundet med at strømline din kommunikation.

Læs mere om Tre

Læs mere

Forskellen på en mobil omstilling og en fast omstilling

Mobil eller fast omstilling? Hvad er forskellen? Det er et af de spørgsmål, du skal tage stilling til, inden du vælger erhvervstelefoni-løsning til dig og dine medarbejdere. Lad os hjælpe dig med at skabe den bedste kundeoplevelse.

En mobil omstilling er præcis, hvad det lyder som - en flytbar omstilling.Den gør det muligt at møde kunder over telefonen, hvad enten I er til konference, bestyrelsesmøde eller i fitnesscentret. Den mobile telefoncentral gør det nemt at besvare og administrere opkald. Du bruger en mobilapp og behøver ikke være bange for at gå glip af noget, når du er på farten. Apps er som regel brugervenlige og nemme at lære for de medarbejdere, der ellers har udfordringer med teknologi.

I mange systemer kan du få et fastnetnummer koblet til din mobil og kan på den måde skifte mellem at være privat og på arbejde på én og samme telefon.

En fast telefoncentral eller omstilling er almindeligt i store virksomheder og bruges af for eksempel callcentre og kundeservicevirksomheder. Ofte er det muligt at forbinde firmatelefoni med dit CRM-system. Det gør det muligt at arbejde for en endnu bedre kundeoplevelse. Du kan nemt finde information om kunderne og hjælpe dem på en hurtig og effektiv måde - du får mulighed for at forbedre din kundeservice!

Hos BusinessWith opfordrer vi til, at du nøje sammenligner de forskellige muligheder for erhvervstelefoni. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.