HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste systemer til udlægshåndtering

Hvilket system til udlægshåndtering passer bedst til jer?

Ved at bruge et system til udlægshåndtering kan du øge effektiviteten og minimere administrationen i din virksomhed. Der er stadig overraskende mange, der holder styr på udgifter og bilag med Excelark eller på andre ineffektive og tidskrævende måder, selvom der er fremragende online-baserede systemer til udlægshåndtering. De er ofte brugervenlige og tilpasset mobiltelefoner, så de, der ofte er på farten, hurtigt og nemt kan håndtere bilag. Med få klik kan kvitteringer fotograferes og gemmes i skyen, og udlæggene kan med det samme afvises eller godkendes. Slut med krøllede eller forsvundne boner!

Uanset, om det er udgifter til kaffe til kundemøder, udstyr til hjemmekontoret, kilometergodtgørelse eller andre rejseudgifter, er det vigtigt at de er registreret korrekt. Ved at bruge et system til udlægshåndtering spares der meget tid - både for medarbejderne, der skal holde styr på deres udlæg, de attesterende ledere og de økonomi-medarbejdere, der varetager bogføringen.

Inden du vælger udbyder, bør du tænke over, at systemet skal være nemt at administrere for dit personale . Selv din mindst tekniske medarbejder skal kunne håndtere udlæggene korrekt. Nogle virksomheder prioriterer en velfungerende kundeservice hos leverandøren enten via telefon eller chat, højt.
Det skal desuden være muligt at tilføje brugere, efterhånden som din virksomhed eller din organisation vokser. Har du flere virksomheder, skal systemet kunne klare det.

For at du kan finde det rigtige system til udlægshåndtering til netop din virksomhed, har vi lavet en sammenligningstjeneste på BusinessWith. Her kan du {' '} søge efter det system til udlægshåndtering, der passer bedst til dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du oplever udfordringer med tjenesten. Held og lykke!

Hvad betragtes som udlæg?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 16 forskellige Udlægshåndtering

Sorter efter

Et webbaseret regnskabsprogram for store og små virksomheder. Med regnskabsfunktioner såsom bankforbindelse, e-invoidering og regnskabsrapporter samt muligheden for at tilføje yderligere funktioner efter behov, kan Procountor Financials tilpasses brugerens behov.

Læs mere om Procountor Financials

Læs mere
Companyexpense

Companyexpense

Companyexpense

Findity er en outputtjeneste oprettet til dig. Administrer alle dine køb, kvitteringer, repræsentation, kilometertal og godtgørelser på et sted - helt automatisk og opdateret efter lokale skatteregler. Få tid tilbage med en outputtjeneste, der fungerer med dine eksisterende kort og regnskabssystemer - så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig. Gennem vores hvide label -partnerskab sættes v...

Læs mere om Companyexpense

Læs mere

Med funktioner som automatisk godkendelse og registrering af kvitteringer kan Accountor Expense’s udlægshåndteringsplatform nemt hjælpe jer med at effektivisere jeres administration. Her kan I som virksomhed gøre det nemmere for jer at holde styr på udgifter og sikre overholdelse af interne og eksterne regler. Systemet kan også let integreres med finansielle systemer, hvilket gør at i kan minimere...

Læs mere om Accountor Expense

Læs mere

Acubiz leverer en ukompliceret outputstyring fra kvittering til betaling. Alt dette i en cloud -service -baseret app.

Læs mere om Acubiz EMS

Læs mere

Få et bedre overblik over dine rejse- og outputomkostninger gennem Basware TEM.

Læs mere om Basware TEM

Læs mere
Concur Expense

Concur Expense

SAP Concur

Reducer administrationen af

Læs mere om Concur Expense

Læs mere

En glat løsning i outputstyring for dem, der allerede har et visitkort på Eurocard, eller overvejer at erhverve. Effektiv forbindelse mellem kort og regnskab.

Læs mere om Eurocard Utläggshanterare

Læs mere
Expense Management

Expense Management

Company Expense

Et outputstyringssystem, der giver en problemfri strøm fra modtagelse og godtgørelse til certificering og betaling. Med sin mobilapp letter dette din virksomheds udlægstyring.

Læs mere om Expense Management

Læs mere

Mileagebook udbyder en cloud-baseret løsning til udlægshåndetering samt administration af bilflåde og kørsel. Gennem deres platform kan I håndtere jeres medarbejderes udgifter og kørselsregnskaber på en nem og effektiv måde. Systemet tilbyder en intuitiv brugergrænseflade og en række nyttige funktioner, her i blandt automatisk kilometertæller, mulighed for at tage billeder af kvitteringer og speci...

Læs mere om MILEAGE BOOK EXPENSE

Læs mere
NordFlow-logo

NordFlow

NordFlow

Som en del af Nordflows Expense Management Suite, tilbyder de en udlægshåndteringsplatform der rummer samtlige funktioner en virksomhed kunne have brug for. Platformen er cloud-baseret og indeholder blandt andet funktioner som automatisk registrering af kvitteringer, kilometergodtgørelse, valutaomregning og synkronisering med finansielle systemer. Platformen gør det nemt og enkelt for medarbejdere...

Læs mere om NordFlow

Læs mere
Outlay-logo

Outlay

Outlay

Har I brug for et udlægshåndteringssystem, der kan tilgås på farten? Hos Outlay finder i et cloud-baseret system, der er designet med brugervenlighed i tankerne. Platformen inkluderer funktioner såsom mobilfoto af kvitteringer, synkronisering med finansielle systemer, automatisk godkendelse og udbetaling af medarbejderudlæg, og valutaomregning. Systemet tilpasses let jeres behov, og er derfor yder...

Læs mere om Outlay

Læs mere
Pleo-logo

Pleo

Pleo

Hos Pleo finder i som virksomhed en brugervenlig udlægshåndterings platform. Systemet er cloud-baseret, og gør det derfor nemt for alle jeres medarbejdere at tilgå det remote. Platformen går ind og hjælper jer med at automatisere og digitalisere deres udgiftshåndtering, gennem funktioner som upload af kvitteringer, kategorisering af udgifter, samt hurtigt godkendelse fra jeres side. HErved kan i s...

Læs mere om Pleo

Læs mere
Rydoo

Rydoo

Rydoo

Rydoo automatiserer hele din lægningsproces med sin let -til -brug software. Gennem automatisk integration med din virksomheds politikker og enkel oversigt får din virksomhed bedre kontrol over dine udgifter og omkostninger.

Læs mere om Rydoo

Læs mere
Salary

Salary

Salary

Et enkelt og brugervenligt lønsystem, som er fuldt integrerbart med fx tidsstyrings- og bogføringssystemer. Med abonnementsløsninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Læs mere om Salary

Læs mere
TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk

TravelPerk er din ultimative løsning til forretningsrejser - alt samlet ét sted. Uanset om det er booking, rapportering, annulleringer eller kundesupport, dækker denne plaform alle behovene når i som virksomhed rejser. Platformen sikre også nem håndtering af alle udgifter i virksomheden.

Læs mere om TravelPerk

Læs mere
zExpense-logo

zExpense

Zebon

Gennem denne platform kan i som virksomhed let registrere og godkende medarbejderes udlæg og rejseudgifter. Platformen er designet med en brugervenlig overflade, og med henblik på at forenkle og automatisere jeres udlægsadministration. systemet indeholder blandt andet funktioner som automatiske godkendelser og tilpasning til jeres virksomhedens rejseregler, samt udtræk af data. Dette gør at i kan ...

Læs mere om zExpense

Læs mere

Hvad betragtes som udlæg?

Alle udgifter, som en virksomhed afholder, skal bogføres. Der findes forskellige typer udgifter vedrørende ansatte, henholdsvis "private udlæg" og "personaleudgifter". Vi forklarer forskellen.

Private udlæg

Når en ansat eller en medejere lægger ud for udgifter, som er arbejdsrelaterede, er der tale om "private udlæg". Det kan være rejseudgifter, udgifter til overnatning eller bespisning. Når en medarbejder på den måde selv betaler for en udgift, som virksomheden har ansvaret for, stifter virksomheden gæld til medarbejderen. Gælden afvikles i forbindelse med, at lønnen udbetales, enten som godtgørelse eller som refusion for de faktiske omkostninger.

Enhver, der bruger egne penge til at dække arbejdsrelaterede udgifter, skal naturligvis kunne bevise, at hun har afholdt udgiften, f.eks. med en kvittering, for at modtage refusion.

Personaleudgifter

Personaleudgifter er de udgifter, du har som virksomhed, når du har ansatte. Det kan f.eks. være udgifter til personalefester, julefrokoster, firmasport eller uniformer. Som hovedregel er personaleudgifter momsfrie og fradragsberettigede, men reglerne kan være lidt komplicerede, så du bør sikre dig, at det system til udlægshåndtering, du vælger, er lever op til dansk lovgivning.

Det ændrer dog ikke ved, at et system til udlægshåndtering giver dig bedre styr på virksomhedens omkostninger. Hos BusinessWith kan du sammenligne forskellige systemer og finde det, der passer dig bedst.Sig til, hvis du har spørgsmål!