HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste kassesystemer

Hvilket kassesystem passer til dig?

Når du står over for at skulle vælge et kassesystem, er der en række ting, du bør overveje, før du træffer din endelige beslutning. Hvis du har en lille eller mindre virksomhed, f.eks. en lille butik eller restaurant, bør du vælge et simpelt kassesystem. Driver du derimod en større forretning, f.eks. en butiks- eller restaurantkæde, og har du oven i købet planer om at udvide, bør du selvsagt vælge et mere omfattende system til betalinger. Uanset hvilket kassesystem, du vælger, er det vigtigt at have in mente, at det skal kunne leve op til SKAT's krav til kasse- og regnskabssystemer.

Et kassessystem kaldes også et POS-system, hvor POS står for Point of Sales, der kan oversættes til 'salgsstedet' - dvs. det sted, hvor dine varer bliver betalt. Systemet omfatter hele betalingsløsningen inklusive en kontrolenhed, som fx kan vise og holde styr på, at alle transaktioner stemmer. Et POS-system består både af hardware, fx kortlæsere og stregkodescanner, og software såsom lagerbeholdning mm.

Hos BusinessWith vejleder vi dig, så du ikke kommer til at betale for mere, end du har brug for, når du vælger kassesystem til enten butik eller restaurant.

Overvej nøje, hvilke funktioner, du har brug for? Er du ude efter kortterminaler? Skal POS-systemet være stationært eller mobilt?

I de cloud-baserede kassesystemer (som bliver mere og mere almindelige) gemmes kvitteringer automatisk i modsætning til i de ældre versioner, hvor du skal gemme alle kvitteringer i papirkopier. Små virksomheder vinder store fordele ved at have et cloud-baseret POS-system, da det er langt mere fleksibelt og også mere prisvenligt. Desuden har du adgang til et cloud-baseret system døgnet rundt.

Hvilke kassesystemer findes på det danske marked?

Det kan godt være tidskrævende at finde den helt rigtige POS-løsning til din virksomhed. Men tiden er godt givet ud, da løsningen skaber overblik over alle dine transaktioner og dermed udgør et vigtigt fundament i virksomheden. Der er mange udbydere af POS-systemer i Danmark. De fleste er lokale leverandører, som har specialiseret sig i en særlig branche, f.eks. hoteller, cafeer eller købmænd. Nedenfor er en oversigt over de leverandører, vi har opført her på businesswith.dk. Brug filteret til at lave din egen liste og starte din sammenligning af betalingssystemer.

Uanset branche eller behov bør du stræbe efter et kassesystem, der er nemt at bruge, så det er muligt hurtigt at oplære nye kolleger i, hvordan systemet fungerer. Teknologien i denne type systemer udvikler sig hurtigt, og der findes en række forskellige løsninger med forskellige funktioner på markedet i dag. Sammenlign selv løsningerne her på businesswith.dk

Hvad skal jeg vide om kassesystemer
Trivec

Trivec

Trivec

At få en restaurant til at arbejde effektivt skal være let, vi har bygget Trivecs kontante system fra dette perspektiv. Vores kontante systemer fungerer perfekt til restauranter, barer, natklubber og hoteller. Du vil modtage et kontantsystem, der understøtter alle dine processer fra at booke og ordre til logistikken i køkkenet og betalingen. Du modtager automatiske salgsrapporter og kan se dit rea...

Læs mere om Trivec

Læs mere

Kassesystem til butik eller restaurant

Når du går i gang med at sammenligne og vælge kassesystemer, så gå efter et system, der ikke indeholder mere, end du rent faktisk har brug for. Hvad er dine visioner og dit fremtidsperspektiv? Hvor er din virksomhed i morgen? Om et år? Hvad er dit mål? Den slags er det godt at have med i overvejelserne, for det er en god idé at vælge et skalerbart system, som kan vokse med virksomheden, så du ikke skal ud at investere i et nyt system lige med det samme. Indhent gerne referencer fra lignende udbydere for at blive endnu skarpere på, hvad I har brug for.

Ikke alle butikker og restauranter har samme behov, men de fleste har brug for et kasseapparat, bon-/kvitteringsprinter og kortterminal og måske en printer til regninger, hvis du har en restaurant. Der er også systemer, der giver mulighed for, at kunderne kan betale digitalt eller via en app. Vær opmærksom på, at hvis du har en virksomhed, hvor meget af salget foregår udendørs - fx en fortovscafé, skal du kigge efter en særlig betalingsløsning, der kan tåle udendørs brug. Det er blot et eksempel på, at der findes mange forskellige behov og løsninger. Tænk nøje over, hvad du præcis har brug for.

Kassesystempriser

Det siger sig selv, at prisen for et kassesystem varierer, alt efter hvor omfattende systemet er. Hvad er dit budget? Et simpelt system koster ikke alverden, mens de store og omfattende systemer med mange specialfunktioner godt kan være relativt bekostelige. Det er dig, der er eksperten på dit behov og ved, hvilken løsning der passer til din virksomhed. Skriv en liste over de funktioner, du ønsker dig, og sammenlign og vælg system ved hjælp af sammenligningsfunktionen her på businesswith.dk.