HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste HR-systemer

HR-systemer i Danmark: Hvilket HR-værktøj opfylder dine krav og behov?

Et HR-system kan udgøres af ét enkelt system eller være en kombination af forskellige moduler (rekruttering, performance management, learning management osv.), der er designet til at effektivisere det strategiske arbejde med Human Resources (HR). Med andre ord findes der flere kategorier af HR-systemer og HR-løsninger, f.eks. Human Capital Management System (HCM), Human Resource Management System (HRM) og Talent Management System (se nedenfor).

Applikationer fra disse kategorier af HR-systemer overlapper ofte hinanden, og det kan være svært at forstå forskellene. Med vores unikke kortlægning af HR-systemer og anvendelse af vores avancerede filtre kan du væsentligt nemmere få overblik over de leverandører, der matcher dine behov og krav til et HR-system. Derudover kan du sammenligne priser, HR-funktioner, anmeldelser, prismodeller og meget mere.

Her kan du sammenligne HR-systemer og HR-værktøjer og se, hvilke forskellige HR-systemer der findes i Danmark. Du kan filtrere efter HR-løsninger som for eksempel ansættelse, undervisningsplatforme, rekrutteringsværktøjer osv.

Hvad har jeg brug for at vide om HR-systemer?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Svenske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 28 forskellige HR-system

Sorter efter
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Et komplet, dog modulært opbygget HR-system, der gør det daglige arbejde lettere for både HR, ledere og medarbejdere i STORE og MELLEMSTORE organisationer. Med vores platform kan I samle alle HR-kerneprocesser i ÉN platform og understøtte hele medarbejderrejsen. Har I kun behov for et eller et par moduler til en start, kan I sagtens det. Med vores system får I plads til at vokse og udvide modul fo...

Læs mere om Talentsoft

Læs mere
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

En af Nordens førende leverandører af HR-systemer til mellemstore og store virksomheder. CatalystOne tilbyder et bredt udvalg af fleksible HR-løsninger, der kan effektivisere og strømline jeres HR. Det kan løfte og forbedre medarbejderoplevelsen og generelt gøre hverdagen lettere for HR, ledere og medarbejdere og samtidigt frigive tid som I kan bruge på at skabe resultater.

Læs mere om CatalystOne

Læs mere
Huma

Huma

Huma

Huma er et moderne HR -system til SMV'er. Kom i gang om seks minutter, ikke seks måneder. Huma sætter brugeroplevelsen først og er intuitiv, moderne og automatiseret til alle dine personlige administratoropgaver. Let at oprette forbindelse til dine eksisterende systemer med kun et par knaptryk. Huma er et smartere og bedre HR -system, som alle faktisk bruger.

Læs mere om Huma

Læs mere
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Læs mere
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Læs mere
ReQruiting-logo

ReQruiting

ReQruiting

Sæt HR og rekruttering på autopilot. Fra 0,- kr. ReQruiting er et ready to go-værktøj, som giver dig alle de professionelle rekrutterings- og HR-værktøjer, som normalt er forbeholdt større virksomheder.

Læs mere om ReQruiting

Læs mere
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere
Sympa

Sympa

Sympa

Sympa giver dig et omfattende overblik over alle dine HR -processer, hvilket gør dem sporbare og skalerbare. Med gennemsigtighed i alle aspekter af beskæftigelsescyklussen - fra ledige stillinger til at afslutte interviews - i et og det samme system har du mere end tilstrækkelig information til at udvikle dine processer, og vigtigst af alt, medarbejdere.

Læs mere om Sympa

Læs mere
SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Et komplet HR-system til mellemstore og store virksomheder samt den offentlige sektor. Systemet består af et komplet sæt moduler, der nemt kan integreres med hinanden, hvilket gør HR mere effektivt og nemmere at bruge i hele ansættelsesprocessen - fra rekruttering til afskedigelse. SD Worx HR-systemet sikrer, at du kan holde dine medarbejdere tilfredse, mens du fokuserer på strategisk HR-arbejde....

Læs mere om SD Worx HR

Læs mere
HiBob

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system, der med fokus på at gøre det muligt for virksomheder at skabe en stærk virksomhedskultur. HR -systemet indeholder CoreHR- og HR -funktionaliteter såsom onboarding, tidsrapportering, fraværshåndtering og mere.

Læs mere om HiBob

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere

Grad talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem, der bruges af alt fra mindre virksomheder til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Talent

Læs mere
Bitrix24-logo

Bitrix24

Bitrix24

Hvis du leder efter et gratis online ERP, har du lige fundet det bedste gratis online ERP system. I modsætning til andre gratis open source ERP-løsninger, som kan tage timer at implementere og uger at implementere fuldt ud, er Bitrix24 klar til brug i skyen på kun 30 sekunder. Ingen grund til bekymring, vi har også en lokal version af Bitrix24 med open source-adgang, som du kan installere direkte ...

Læs mere om Bitrix24

Læs mere
Core HR

Core HR

The access group

Nordisk leverandør af Talent Management-løsninger. CoreHR tilbyder de fleste HR-moduler som CoreHR, kompetenceudvikling og LMS.

Læs mere om Core HR

Læs mere
CUBES HR

CUBES HR

CUBES software

Et effektivt og samlet HR-system, der blandt andet optimerer onboarding og offboarding. HR-værktøjet kan håndtere masterdata og integreres med de fleste andre systemer.

Læs mere om CUBES HR

Læs mere
Emply

Emply

Emply

Global leverandør af et brugervenligt HR-system med hovedsæde i Danmark. Tilbyder CoreHR, Performance Management og andre værdifulde HR-løsninger.

Læs mere om Emply

Læs mere
Epos HR

Epos HR

Azets

Et webbaseret HR-system, der tilbyder HR-funktioner som automatiske påmindelser og onlinebaseret selvbetjening.

Læs mere om Epos HR

Læs mere

Et skybaseret HRM-system, der centraliserer HR-masterdataene effektivt og sikkert.

Læs mere om Hogia OpenHR Personal

Læs mere
HRMEasy

HRMEasy

Supersystems.dk

Et enkelt personalesystem til effektivisering af de administrative HR-processer. Kan integreres med forskellige løn-, ERP- og tidsregistreringssystemer.

Læs mere om HRMEasy

Læs mere
Monday

Monday

Monday

En skybaseret platform til styring af alle projekter, store og små. Monday tilbyder en totalløsning til behandling af projekterne ved hjælp af funktioner som Ganttscand og Kanban. Gennem Monday kan i også som virksomhed få adgang til et intuitivt indkøbssystem, hvor i som virksomhed kan opnå en højere grad af effektivitet og organisering.

Læs mere om Monday

Læs mere
Odoo

Odoo

Odoo

Med Odoo får du en moderne digital software, der giver dig mulighed for at integrere alle data i ét system. Odoo kan tilpasses med stort set alle apps, og det er deres speciale.

Læs mere om Odoo

Læs mere
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har skabt et modulbaseret HRM-system, hvor mennesket er i centrum. Vi kalder det ”people first technology”. Vores praktiske værktøjer giver en mere effektiv arbejdsgang, som er tidsbesparende og sikrer, at I får ensartede processer i virksomheden. Det, der gør Simployer HRM unikt, er, at vi tilbyder både HR-software og personlig HR-support i én og samme løsning, så du kan bruge din tid på værdi...

Læs mere om Simployer

Læs mere

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder digitaliserer, organiserer og GDPR-sikker på deres HR-masterdata. Saml alle data ét sted, få en klar oversigt og kør personaleudvikling i vores brugervenlige system.

Læs mere om Talent Manager

Læs mere
Unit4

Unit4

UNIT4

Et fleksibelt ERP -system med moduler i HR, finansiering, køb osv. Populær i servicesektoren og den offentlige sektor

Læs mere om Unit4

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Vigtigt, når du skal vælge HR-system

At vælge HR-system er en kompliceret og tidskrævende proces. Mange leverandører af HR-systemer kvalificerer sig i kundernes udvælgelsesproces. Det skyldes, at flere HR-leverandører leverer ensartede løsninger. Det kan være svært at se forskellene mellem eksempelvis Cornerstone og CatalystOne eller Aditro HR og Simployer.

Når du skal sammenligne HRM, HCM og Talent Management leverandører, skal fokus derfor være på din kravsspecifikation og på, hvordan andre brugere vurderer forskellige systemegenskaber, såsom brugervenlighed, integrationsmuligheder, implementering osv.

Krav til HR-systemer

For at sikre en effektiv og tilfredsstillende købsproces bør kravsspecifikationen ikke bare fokusere på de udfordringer, I har her og nu, men også hvad der skal til for, at I kan få opfyldt jeres digitale HR-vision på længere sigt. En god måde at gøre det på, er at tage udgangspunkt i et chef- eller medarbejderperspektiv. Hvordan ser arbejdsprocesserne ud for dem, der skal bruge systemet? Er det nemt at samkøre registre og tildele roller i systemet? Hvor meget skal styres fra HR-afdelingen, og hvor meget kan man allokere ud i organisationen? Er der support og støtte til chefer?

På BusinessWith er vi optagede af at tydeliggøre, hvordan de forskellige HR-leverandører løser deres opgaver. Vores kortlægning fokuserer ikke bare på, hvad leverandørerne kan tilbyde, men også, hvad der er særligt ved de respektive leverandørers systemer, og hvordan de arbejder med deres kunder. Noget, der er vigtigt at have indsigt i, hvis man skal have en langsigtet HR-partner.

Talent Management-systemer vs HRM-systemer

Forskellen på et Talent management-system og et HRM-system er typisk følgende:

Talent Management systemer leverer først og fremmest moduler, som fokuserer på at fastholdelse og rekruttering af medarbejdere samt udvikling af talenter. For eksempel LMS-moduler, der øger kompetencer gennem effektive kursusprogrammer.

HRM fokuserer mere på traditionel Core HR, for eksempel tidsregistrering, håndtering af HR-data og analyse – det vil sige primært funktioner, der understøtter de administrative processer. Der kan også være Talent management-moduler inkluderet i HRM-systemer, men udgangspunktet er et andet.

Digital HR

Udviklingen af nye innovative løsninger inden for HR-systemer har effektivt drevet digital HR frem. Sammen med en HR-partner kan virksomheder i dag opnå virkelig gode resultater i forhold til deres medarbejderudvikling og ledelseskultur.

Der er sket et paradigmeskifte i HR’s rolle i virksomheder. Fremfor blot at blive betragtet som en nødvendig, administrativ udgiftspost, er HR i dag en vigtig strategisk funktion, der hjælper virksomheden med at nå sine mål. En stor del af denne fremgang skyldes, at der er kommet innovative HRM-moduler, som digitaliserer og effektiviserer HR-processerne og sikrer, at de når ud i hele organisationen.

Beskrivelse af HR-systemer funktioner

Core HR

”Core HR” er betegnelse for grundlæggende HR-funktioner som eksempelvis lønsystemer, rekruttering, tidsregistrering, personalegoder m.m. De leverandører, som har foksus på Core HR, tilbyder oftest HR og lønsystem i ét system.

Forvaltning af ydeevne

Ønsker man at belønne præstationer og indføre mål, som medarbejderne skal stræbe efter at nå, og som siden skal udløse en økonomisk bonus, er et performance management-modul det rigtige valg. Modulet tydeliggør virksomhedens mål, og hvordan man som individ kan bidrage til at nå målene. Det er naturligvis vigtigt, at præstationerne er målbare.

HR-analytik

HR bygger på data fra mange forskellige kilder. Et HR-analytic modul sørger for, at du kan strømline dataflowet og få et godt overblik over aktiviteter og dine KPI’er. En meget populær funktion hos dem, der arbejder med mange data.

Håndtering af personalegoder

En del HR-systemer tilbyder håndtering af personalegoder, hvilket gør det muligt at få overblik over alle kollektive medarbejderfordele og samtidig lette håndteringen af og kommunikationen omkring pensions- og forsikringsaftaler.

Kompetenceudvikling

Et kompetenceudviklingsmodul forenkler arbejdet med kortlægning af kompetencer og giver en oversigt over, hvordan man bedst udnytter kompetencerne i virksomheden. Det er et værdifuldt værktøj, hvis man vil forhindre, at der opstår et gab mellem de kompetencer, der findes i virksomheden, og de kompetencer, der er behov for eller bliver behov for senere.

Learning Mgmt

Muliggør, at I kan planlægge, gennemføre, dokumentere og evaluere alle uddannelser og kurser samme sted. Fjerner meget administration og gør det nemmere at skabe e-learning kurser med efterfølgende eksamen.

Lønrevision

Lønrevision kræver som regel meget tid både at forberede og håndtere. Med et lønrevisionsmodul oplever ledere og ansatte i lønafdelingen en ensartet, systematiseret proces, hvor manuelle fejl minimeres.

Lønsystem inkluderet

Man kan opnå gode synergieffekter ved at have et HR-system i kombination med et lønsystem. Den største fordel er, at det giver bedre håndtering og synkronisering mellem HR-afdelingen og lønafdelingen. Personalegoder, resultatløn og administrationsprocesser bliver mere fleksible og overskuelige.

Medarbejdersamtaler

Et vigtigt værktøj til virksomheder, som vil have bedre styr på samtaler mellem ledere og medarbejdere om mål og udvikling. Kan bidrage til en bedre virksomhedskultur, bedre løndannelse og mere tydelige retningslinjer.

Rekruttering

En del HR-systemer har et rekrutteringsmodul, som digitaliserer og effektiviserer rekrutteringsprocessennog derved gør det nemmere for arbejdsgiveren at tiltrække de rigtige talenter. Håndterer alt fra søgning og ansættelsesforløb til ansættelseskontrakt.

Selvbetjening

En selvbetjeningsfunktion forenkler mange administrative processer. Eksempelvis kan medarbejderen selv bestille en ny mobil, som kan attesteres direkte hos nærmeste leder og dermed ikke behøver at gå via løn. Medarbejderen opdaterer sine egne personlige udgifter, som automatisk opdateres via personalesystemet.

Tidsregistrering

Gør det enkelt for medarbejderne at registrere tid (arbejdede timer, fravær etc.). En del HR-systemer har denne funktion og tilbyder desuden en mobil løsning så de, der rejser meget i tjenesten, nemt og enkelt kan udføre deres tidsregistrering.