HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste talentstyringssystemer

Hvilket talentstyringssystem opfylder dine behov og krav?

Du og din virksomhed ønsker helt sikkert at gøre alt, hvad der er muligt, for at fastholde og udvikle jeres medarbejdere. Mange virksomheder har i dag eksplicitte strategier, når det drejer sig om at tiltrække de allerbedste talenter på markedet. Men hvad gør du for at være en attraktiv arbejdsgiver og udvikle de talenter, I har?

Et talentstyringssystem - på engelsk talent management system - hjælper din virksomhed med at følge dine medarbejderes udvikling. Du får en effektiv metode til præstationsstyring, og systemet giver dig mulighed for nemt at kortlægge kompetencer i virksomheden. Desuden gemmer systemet alle medarbejderdata på den rigtige måde, og du får et værktøj, der hjælper til at motivere medarbejderne. Når deres kompetencer udvikles i den rigtige retning, opnår virksomheden nemmere sine mål. Det er således en "win-win" for jer begge.

Et godt talentstyringssystem giver dig den kompetencestyring, du har brug for, og kan håndtere de informationer, I som virksomhed har brug for at integrere i værktøjet. Sørg for, at dine andre systemer fungerer sammen med det talentstyringssystem, du vælger. Markedet tilbyder en række forskellige systemer.

Find ud af, hvilket system, der passer bedst til din virksomhed. BusinessWith hjælper dig med at sammenligne og forstå de talentstyringssystemer, der findes i Danmark.

Hvordan finder jeg et talentstyringssystem, der lever op til forventningerne?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 12 forskellige Talentstyringssystem

Sorter efter
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Et komplet, dog modulært opbygget HR-system, der gør det daglige arbejde lettere for både HR, ledere og medarbejdere i STORE og MELLEMSTORE organisationer. Med vores platform kan I samle alle HR-kerneprocesser i ÉN platform og understøtte hele medarbejderrejsen. Har I kun behov for et eller et par moduler til en start, kan I sagtens det. Med vores system får I plads til at vokse og udvide modul fo...

Læs mere om Talentsoft

Læs mere
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder digitaliserer, organiserer og GDPR-sikker på deres HR-masterdata. Saml alle data ét sted, få en klar oversigt og kør personaleudvikling i vores brugervenlige system.

Læs mere om Talent Manager

Læs mere
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Læs mere
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

Her finder i et Performance Management-system der gør op med konkurrencekultur, ved at sætte fokus pop den enkelte medarbejdere løbende udvikling. Dette gøres blandt andet gennem løbende check-ins og konstruktiv feedback. Gennem forskellige kanaler understøtter platformen 360 graders feedback, der hjælper jer med at skabe et godt internt overblik. Yderligere hjælper systemet jer også med at gener...

Læs mere om CatalystOne

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere

Grad talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem, der bruges af alt fra mindre virksomheder til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Talent

Læs mere
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har skabt et modulbaseret HRM-system, hvor mennesket er i centrum. Vi kalder det ”people first technology”. Vores praktiske værktøjer giver en mere effektiv arbejdsgang, som er tidsbesparende og sikrer, at I får ensartede processer i virksomheden. Det, der gør Simployer HRM unikt, er, at vi tilbyder både HR-software og personlig HR-support i én og samme løsning, så du kan bruge din tid på værdi...

Læs mere om Simployer

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Hvordan finder jeg et talentstyringssystem, der lever op til forventningerne?

Mange talentstyringssystemer ser måske imponerende ud ved første øjekast, men for at sikre, at du finder det helt rigtige værktøj til din virksomhed eller organisation, bør du se nærmere på de enkelte systemer. Sammenlign forskellige systemer og stil dig selv følgende spørgsmål:

Hvor godt passer dine oplysninger ind i systemet?

Det lyder måske som en selvfølge, at din virksomheds oplysninger skal være nemme at integrere eller indtaste i det nye system. Men systemer "taler" ikke altid sammen. Vær derfor omhyggelig med at spørge leverandøren om deres system kan håndtere præcis det, din organisation efterlyser med hensyn til information og struktur. Kan det tilpasses? Er det fleksibelt? Det er vigtige spørgsmål at stille, inden du skriver under og køber et talentstyringssystem.

Er systemet fremtidssikret?

Den bedste måde at finde ud af, om talentstyringsværktøjet er fremtidssikret, er at se på, hvordan systemet har udviklet sig de seneste år. Er der kommet nye funktioner i årenes løb? Har det udviklet sig og tilpasset sig den virkelighed, vi lever i? Følger det med organisationsstrukturerne og systemkravene? Læs videre, og find ud af, hvad andre kunder mener om systemet. Du vil gerne have et system, der følger med tiden og de aktuelle tendenser, og som også er smart nok til at håndtere en række forskellige talenter og medarbejdere. Sammenlign de forskellige demoer af systemerne.

Derfor er talentstyring er så vigtig

Virksomheder kæmper ofte hårdt, når det kommer til at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Noget, der ofte nævnes i den sammenhæng, er "manglende færdigheder". Men hvordan finder man det bedste talent, og hvad er et talent helt præcist?

Talent behøver ikke at være noget, du er født med. For at et talent kan trives og udvikle sig, hat det brug for de rigtige betingesler, og det er op til dig og din virksomhed at identificere disse betingelser, lave en kompetence-kortlægning og derefter at tilbyde udvikling, der går hånd i hånd med virksomhedens mål. Når dine talenter får de rette betingelser for at gro og udvikle sig, vokser virksomheden også.

De virksomheder, der forstår vigtigheden af talentstyring, vil have lettere ved at fastholde deres medarbejdere og dermed opnå succes. Rekruttering er dyrt, men når du har et velfungerende talentstyringssystem, vil det være nemmere at administrere jeres kompetencer og udfylde de huller, du måtte have. Sørg for, at din organisation har kompetenceudvikling som en del af sin strategi.

Glem ikke: Personlig udvikling og karrieremuligheder er kraftfulde incitamenter for nutidens medarbejdere, når de orienterer sig på jobmarkedet.

Med hjælp fra BusinessWiths enkle sammenligningsværktøjer kan du finde det system, der passer bedst til dig.