HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste styringssystemer

Hvad er et styringssystem?

Et styringssystem ligner på mange måder både et forretningssystem (ERP) og et sagsbehandlingssystem. I et styringssystem - også kaldet virksomhedssystem eller kvalitetsstyringssystem - får du overblik over alle virksomhedens forskellige processer, så du nemt kan holde øje med, om I når jeres mål. Det handler om at få et helhedssyn på virksomheden og dermed kontrol over forskellige strategier og om de efterleves.

Præcis som alle andre B2B-systemer er et styringssystem, som ofte også går under navnet et kvalitetsstyringssystem, til for, at I skal kunne holde styr på flow og processer på en effektiv og tydelig måde. Det, som skiller de bedste styringssystemer fra mange andre, er, at de giver et fuldstændigt overblik over hele virksomheden. Styringssystemet støtter medarbejderne i deres daglige arbejde og sikrer, at de bruger ressourcerne på den rigtige måde i forhold til at opnå den vækst, virksomheden har brug for. Det forenkler og letter desuden ledelsens arbejde med at følge op, planlægge og vurdere forskellige processer - alt sammen for at opnå effektiv målstyring.

Hvilke styringssystemer findes på det danske marked?

Da et styringssystem er et omfattende system med moduler som dokumenthåndtering, afviklingshåndtering m.m., er det svært at afgøre, hvilke leverandører der egentlig tilbyder et komplet styringssystem. For at kunne overskue, hvor mange leverandører der findes i Danmark, er man nødt til at definere, hvad et kvalitetsstyringssystem er. Hos BusinessWith kan du ved at bruge vores filteringsfunktion finde frem til de systemløsninger, som passer dig, og sammenligne forskellige systemer med henblik på at finde det bedste styringssystem for netop jeres virksomhed.

Hvordan vælger jeg det rigtige styringssystem?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 8 forskellige Styringssystem

Sorter efter
Centuri

Centuri

Centuri

Centuri fungerer som et knudepunkt for information der er oprettet og håndteret internt i virksomheden. Det hjælper dig med at finde og administrere information hurtigere, mindske arbejdet og sikre højere kvalitet. Platformen er fleksibel og let tilpasset til at understøtte dine arbejdsmetoder. Det er bygget på den nyeste teknologi inden for brugergrænseflader, mobilitet, integrationer og søgefun...

Læs mere om Centuri

Læs mere

Addsystems tilbyder en webplatform til ledelsessystemer, der føles rolige, sikre og effektive for brugeren at arbejde i. På den måde bliver det nemmere at samle hele organisationen i ét system med ISO, der virkelig gør en forskel. Det er også muligt at tilføje standardløsninger samt kundetilpasninger ud fra ændrede behov og ønsker.

Læs mere om Add Ledningssystem

Læs mere
Datakvalitet-logo

Datakvalitet

Datakvalitet

Dette system beskrives som værende meget brugervenligt, pålideligt og med fleksible, tilpasningsdygtige moduler til styring og kvalitetsarbejde. Vores system omfatter en af markedets bedste søgemaskiner som standard. Modulerne udgør et solidt fundament til støtte i en ISO-certificeringsproces. Sammen med vores procesværktøj udgør det et effektivt og brugervenligt system, der understøtter alle ISO...

Læs mere om Datakvalitet

Læs mere

Koll 365 Management System er et nøglefærdigt kvalitetssystem i Microsoft 365 med fokus på brugervenlighed, der giver dig nem adgang til den rigtige information, uanset hvor du er - alt sammen til en fast månedlig pris. Med Koll 365 får du styr på dokumenter, flows og processer og sparer tid .

Læs mere om JSC

Læs mere
Any4m

Any4m

Any4m

Any4M's skybaserede platform og brugervenlige grænseflade gør det nemt at visualisere virksomhedens processer og etablere et moderne, interaktivt styringssystem. Ved at integrere strukturer og dokumenter i Any4M sker en problemfri sammenkobling med Microsoft Office 365, hvilket forbedrer virksomhedens konsensus og muliggør effektivt samarbejde mellem tværfunktionelle teams. Med Any4M kan brugere o...

Læs mere om Any4m

Læs mere

SmartDok er et komplet rapporteringssystem for små og store bygge- og civilingeniørfirmaer. Alt fra tidsrapportering til maskinvedligeholdelse og KMA -dokumentation, du bliver samlet i en app. Med kunder i hele den nordiske region og over 70.000 aktive brugere er SmartDok den nordiske regions mest anvendte rapporteringssystem.

Læs mere om SmartDok

Læs mere
AM system

AM system

AM Hultdin system AB

AM System er et cloud-baseret ledelsessystem, der forenkler kontrolprocessen for både små og store virksomheder. Ved hjælp af dokumentmodulet styrer du alle dine aftaler og dokumenter, mens sagsbehandlingsmodulet bidrager til en kontrolleret og intuitiv arbejdsgang for hver enkelt medarbejder. Alle medarbejdere har adgang til alle aktuelle oplysninger, der er relevante for deres rolle og kan dele ...

Læs mere om AM system

Læs mere

Canea er et ISO-certificeret ledelsessystem, der bidrager til virksomhedens effektivitet, takket være funktioner som kvalitetsstyring, informationssikkerhed og kunderejse.

Læs mere om CANEA ONE

Læs mere

Hvordan vælger jeg det rigtige styringssystem?

For at kunne vælge det rette styringssystem til jeres virksomhed, er I nødt til først at lave lidt hjemmearbejde . Det betyder, at I skal kortlægge hvordan jeres virksomhed fungerer i dag og i fremtiden. Hvad er jeres mål? Det er vigtigt, at styringssystemet kan tilpasses jeres eventuelle fremtidige krav. Har I brug for et enkelt styringssystem, eller ønsker I et, der er skræddersyet?

Meget i verden handler om penge, og det gælder også, når du skal vælge et it-system. Hvor stort er jeres budget? Når I vurderer leverandørerne, så husk at undersøge deres prismodel nøje. Både i forhold til, hvad selve installationen koster, men også opgraderinger, uddannelse og support og at tilføje nye funktioner henad vejen. Undersøg også gerne, hvilke systemer andre i branchen anvender, og hvad deres erfaringer er.

Præcis som med valget af andre systemer bør du få medarbejderne med på vognen og finde ud af, hvad deres behov er. Du bør også sikre dig, at ledelsen virkelig bakker op om beslutningen og ikke mindst implementeringen. At vælge styringssystem er ikke noget, der kan gøres i en håndevending. Det kræver nøje planlægning og omhyggelig udvælgelse. Bed derfor de forskellige leverandører om at demonstrere deres løsning for dig, teste og få hjælp af dine kolleger til at træffe det rette valg.

På BusinessWith står vi selvfølgelig til din rådighed, hvis du vil have hjælp med at sammenligne og vælge system. Test gerne vores sammenligningstjeneste og spørg os, hvis der er noget, du undrer dig over, eller hvis du har brug for yderligere vejledning.

Beskrivelse af funktioner i styringssystemer

Afvigelseshåndtering

En vigtig funktion i et styringssystem er, at man kan rapportere afvigelser og afhjælpe disse. Det gælder for eksempel reklamationer.

Analyseværktøj

En fantastisk værktøj til dem, der analyserer effektivitet og arbejder datadrevet. En ofte forekommende funktion i et virksomhedssystem.

Autorisationshåndtering

Vigtigt for at administrere tilladelsesniveauer er at have et driftssystem (styringssystem), der er et centralt system i en organisation, som mange mennesker vil have adgang til.

Dokumenthåndtering

Et vigtigt modul for dem, der håndterer et bredt udvalg af aftaler, dokumenter og certificeringer. En grundlæggende funktion, som man som køber af et styringssystem må forvente er inkluderet.

Proceskort

Et godt hjælpemiddel, hvis man skal kunne visualisere organisationsstrukturen og herudfra kunne indlede interne diskussioner for at opnå forbedringer.

Sagsbehandling

En vigtig modul i et forretningssystem er evnen til at administrere strømmen af billetter inden for organisationen. Det er en del af de fleste styringssystemer og udgør en vigtig del af systemet.

Sporing af mål

Funktionalitet der hjælper med at definere mål, hvordan de skal måles og følges op på.

Udvikling af strategi

Funktionalitet til strategiudvikling. Opret og administrer dine mål, følg dine fremskridt, og se, hvordan du klarer dig i forhold til dine mål.

Understøttelse af ISO-standarder

Styringssystemer arbejder efter internationale ISO-standarder og skal kunne understøtte disse - for eksempel ISO 9001. Et styringssystem arbejder meget efter certificeringer og styres ud fra dem.