HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste LXP-systemer

Hvorfor investere i et LXP-system?

Er du nysgerrig efter at begynde at sammenligne LXP-systemer, så du kan vælge det helt rigtige LXP til din virksomhed? Et LXP-system understøtter læring i organisationen, så efteruddannelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling bliver både sjovt og underholdende. Her er fokus på oplevelser - præcis som forkortelsen indikerer Learning Experience Platform (lærings-oplevelsesplatform). LXP er en videreudvikling af LMS, og er mere fleksibelt, mere brugervenligt og med større variation. LXP blev udviklet, fordi kunder og slutbrugere ønskede et produkt, der ikke bare tilbød yderligere mulighed for uddannelse, men også gav dem en helt ny oplevelse.

LXP tilbyder et bredt udvalg af kurser, træning, opgaver m.m. baseret på kunstig intelligens. Det handler i bund og grund om at give brugeren en personlig oplevelse, som er en følge af, at LXP kommer med målrettede anbefalinger, frem for at man skal navigere i et gigantisk upersonligt bibliotek.

Ved at investere i et LXP-system kan du give dine medarbejdere adgang til en moderne måde at få undervisning på, som øger deres engagement og motivation. Men hvilket system er det bedste for din organisation? Begynd at sammenligne systemer her på BusinessWith for at finde det system, der bedst matcher dine krav.

Hvad er forskellen på LXP og LMS?
Visma Talent

Visma Talent Learning

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-processer i ét system, hvor alt hænger sammen. Visma Talent tilbyder et markedsførende LMS med understøttelse af læring i alle former, inklusive støtte til LXP (Learning Experience Platform). LMS’et kan anvendes i alle organisationer, hvad enten der blot er tale om at udarbejde et centralt uddannelseskatalog og overholde compliance-krav eller at opbygge et avanceret "blended le...

Læs mere om Visma Talent Learning

Læs mere

Grad -læring er en skalerbar og moderne LMS, der bruges af alt fra mindre uddannelsesfirmaer til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Learning

Læs mere
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Webside
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valg af LMS (Learning Management System). Opret, del, opfølgning, mind! GO+ fungerer i alle typer enheder, så brugere kan få adgang til platformen hvor som helst og når som helst. I Go+ kan du nemt styre e-learning. Du uploader dit materiale og supplerer med quiz og evalueringer for at sikre, at dine brugere har forstået indholdet. Har du fysiske møder og webinar som en del af l...

Læs mere om GO+

Læs mere

Hvad er forskellen på LXP og LMS?

LXP står for Learning Experience Platform, mens forgængeren LMS står for Learning Management System. Efter at LMS fik en del kritik ikke mindst for brugeroplevelsen, begyndte LXP-systemerne at dukke op på markedet med det formål at give brugeren en helt ny oplevelse. Tanken var og er, at brugeren af ​​systemet skal møde en platform, der rummer mange forskellige kurser og uddannelser med det formål at give dem et kompetenceløft. I dag er LMS-platformene dog stort set begyndt at efterligne LXP-systemerne, da de også er blevet mere moderne i forhold til både brugervenlighed og udseende.

Når flere og flere arbejder hjemmefra, er det vigtigt at sørge for, at de vedblivende føler sig involverede, men også at tilbyde dem løbende kompetenceudvikling. Måske er LXP-systemerne derfor lige nu vigtigere end nogensinde. De giver en personlig "læringsoplevelse", og mange af fortalerne for LXP-systemerne beskriver dem som meget fleksible. De kommer med forslag og anbefalinger til kurser, træning og opgaver på en måde, der minder om Netflix. LMS-systemerne er mere baseret på de administrative aspekter af læring.

Uanset hvilket system, du leder efter, er det nemt at træffe det rigtige valg og finde det bedste system til dig her på businesswith.dk. Brug vores guide til at finde de bedste LXP-system lige nu og sammenlign med vores sammenligningstjeneste!