HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste LXP-systemer

Hvorfor investere i et LXP-system?

Er du nysgerrig efter at begynde at sammenligne LXP-systemer, så du kan vælge det helt rigtige LXP til din virksomhed? Et LXP-system understøtter læring i organisationen, så efteruddannelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling bliver både sjovt og underholdende. Her er fokus på oplevelser - præcis som forkortelsen indikerer Learning Experience Platform (lærings-oplevelsesplatform). LXP er en videreudvikling af LMS, og er mere fleksibelt, mere brugervenligt og med større variation. LXP blev udviklet, fordi kunder og slutbrugere ønskede et produkt, der ikke bare tilbød yderligere mulighed for uddannelse, men også gav dem en helt ny oplevelse.

LXP tilbyder et bredt udvalg af kurser, træning, opgaver m.m. baseret på kunstig intelligens. Det handler i bund og grund om at give brugeren en personlig oplevelse, som er en følge af, at LXP kommer med målrettede anbefalinger, frem for at man skal navigere i et gigantisk upersonligt bibliotek.

Ved at investere i et LXP-system kan du give dine medarbejdere adgang til en moderne måde at få undervisning på, som øger deres engagement og motivation. Men hvilket system er det bedste for din organisation? Begynd at sammenligne systemer her på BusinessWith for at finde det system, der bedst matcher dine krav.

Hvad er forskellen på LXP og LMS?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 11 forskellige LXP-system

Sorter efter

Grad -læring er en skalerbar og moderne LMS, der bruges af alt fra mindre uddannelsesfirmaer til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Learning

Læs mere
Visma Talent

Talent SBX

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-processer i ét system, hvor alt hænger sammen. Visma Talent tilbyder et markedsførende LMS med understøttelse af læring i alle former, inklusive støtte til LXP (Learning Experience Platform). LMS’et kan anvendes i alle organisationer, hvad enten der blot er tale om at udarbejde et centralt uddannelseskatalog og overholde compliance-krav eller at opbygge et avanceret "blended le...

Læs mere om Talent SBX

Læs mere
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brugervenlig, intuitiv LMS og onboarding platform. Spar tid med automatisering, skab nemt engagerende indhold eller brug de færdigstøbte læringsmoduler. Ét sted til al din digitale og fysiske træning, hvor du nemt kan rapportere alle læringsfremskridt. Perfekt match til virksomheder med 100+ ansatte. Læs mere og få en gratis demo.

Læs mere om Learningbank

Læs mere

Brightspace LMS er en omfattende LMS løsning der tilbyder brugervenlige værktøjer og funktioner til at oprette og administrere e-læringskurser. Gennem platformen kan man nemt styre processer som onboarding samt compliance-træning og kontinuerlig efteruddannelse. Platformen tilbyder funktioner som tilføjelse af videomateriale og oversigter over medarbejder præstation, så at i som virksomhed kan si...

Læs mere om Brightspace LMS

Læs mere
Easy LMS

Easy LMS

Easy LMS

Brug dette færdighedsudviklingssystem ved at skabe og dele givende personaletræning ved hjælp af Easys brugervenlige platform. Easy bidrager til en smidig og ukompliceret proces, der kan få medarbejderne til hurtigt at udvikle nye kompetencer og bidrage til at flytte organisationen fremad. En anden vigtig funktion er, at Easy samler alt undervisningsmateriale ét og samme sted, hvilket undgår at sø...

Læs mere om Easy LMS

Læs mere
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Simple LMS -systemer, der forbinder din interne og eksterne træning. Bygget til at gøre medarbejderne mere opmærksomme på nye forretningspolitikker og øge viden ved hjælp af brugervenlig skytjeneste.

Læs mere om Eloomi

Læs mere
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valg af LMS (Learning Management System). Opret, del, følg op, påmind! GO+ fungerer i alle typer enheder, hvilket giver brugerne adgang til platformen hvor som helst og når som helst. I GO+ kan du nemt administrere e-læring. Du uploader dit materiale og supplerer det med quizzer og evalueringer for at sikre, at dine brugere har forstået indholdet. Har du fysiske møder og webinar...

Læs mere om GO+

Læs mere
HowNow-logo

HowNow

HowNow

Med HowNows læringsstyringsplatform skaber du som virksomhed nemt en engagerende og fleksibel læringsoplevelse. Gennem platformen får i blandt andet adgang til funktioner som et intuitivt forfatterværktøj, der gør det let for virksomheder at oprette og tilpasse deres egne e-learning kurser og ressourcer. Platformen understøtte også blended learning, hvilket giver jer mulighed for at skabe fleksibl...

Læs mere om HowNow

Læs mere
LEARNING ARENA-logo

LEARNING ARENA

Conzentrate

Learning Arena er den perfekte e-læringsplatform til virksomheder der ønsker at optimere deres læring. Gennem platformen kan i som virksomhed administrer kurser, skab digitale klasseværelser, tildel certificeringer samt spor jeres medarbejderes fremskridt. Platformen har fokus på at skabe gode læringsprocesser, så at i som virksomhed kan forbedre medarbejderengagement og produktivitet med lettilgæ...

Læs mere om LEARNING ARENA

Læs mere
Learning Center-logo

Learning Center

Storyboard

Denne læringsportal er en omfattende og fleksibel løsning designet til at lette uddannelse og læring i jeres virksomhed. Med deres brugervenlige forfatterværktøj kan du oprette og tilpasse e-learningkurser i overensstemmelse med dine unikke behov og mål. Gennem platformen får du afgang til funktioner som udvikling af e-learningkurser, medarbejdertræning, onboarding-programmer, compliance-kurser sa...

Læs mere om Learning Center

Læs mere

En open-source læringsplatform, der tilbyder mobiltilpassede løsninger, som er nemme at integrere og har indbyggede sikkerheds- og privatlivsfunktioner.

Læs mere om Moodle LMS

Læs mere

Hvad er forskellen på LXP og LMS?

LXP står for Learning Experience Platform, mens forgængeren LMS står for Learning Management System. Efter at LMS fik en del kritik ikke mindst for brugeroplevelsen, begyndte LXP-systemerne at dukke op på markedet med det formål at give brugeren en helt ny oplevelse. Tanken var og er, at brugeren af ​​systemet skal møde en platform, der rummer mange forskellige kurser og uddannelser med det formål at give dem et kompetenceløft. I dag er LMS-platformene dog stort set begyndt at efterligne LXP-systemerne, da de også er blevet mere moderne i forhold til både brugervenlighed og udseende.

Når flere og flere arbejder hjemmefra, er det vigtigt at sørge for, at de vedblivende føler sig involverede, men også at tilbyde dem løbende kompetenceudvikling. Måske er LXP-systemerne derfor lige nu vigtigere end nogensinde. De giver en personlig "læringsoplevelse", og mange af fortalerne for LXP-systemerne beskriver dem som meget fleksible. De kommer med forslag og anbefalinger til kurser, træning og opgaver på en måde, der minder om Netflix. LMS-systemerne er mere baseret på de administrative aspekter af læring.

Uanset hvilket system, du leder efter, er det nemt at træffe det rigtige valg og finde det bedste system til dig her på businesswith.dk. Brug vores guide til at finde de bedste LXP-system lige nu og sammenlign med vores sammenligningstjeneste!

Beskrivelse af produktets egenskaber

blended learning

Systemet kombinerer klassiske undervisningsmetoder i klasseværelset med nye computerbaserede metoder til dynamisk læring.

Forfatterværktøj

Producér dine egne kurser ved hjælp af forfatterværktøjet. Skab indholdsrige kurser og del dem med dine medarbejdere for at holde organisationens færdigheder på et højt niveau.

Gamification

Ved at gøre brug af spilmekanismer i læringsplatformen skaber systemet en øget interesse for læring hos brugeren.

Muligt at oprette e-læringskurser

Muligheder for at oprette online-kurser, så medarbejderne kan gennemføre kurser på afstand, hvilket gør organisationen mere fleksibel.

Muligt at optage video

Denne funktion gør det muligt at oprette videoer til læringsformål og offentliggøre dem i systemet for at bidrage til kompetenceudvikling.

SCORM kompatibel

Værktøjet er kompatibelt med de standarder og specifikationer, der eksisterer inden for elektronisk uddannelse. Dette er en forudsætning for, at læringsplatformen kan levere de bedst mulige resultater.

Sociale læringsaktiviteter

Giver mulighed for at skabe sociale aktiviteter, hvor medarbejderne kan tale sammen og bidrage til hinandens udvikling i virksomheden.

Test & bedømmelse

Opret forskellige typer af tests til vurdering af medarbejdernes færdigheder og identificer eventuelle færdighedshuller, der skal udfyldes og adresseres.