HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste værktøjer til e-signering

Hvilket e-signaturværktøj er det rigtige for din virksomhed?

I de senere år er efterspørgslen efter e-signering (eID) steget steg støt, efterhånden som flere og flere virksomheder opdagede, hvor fleksibelt, enkelt og tidsbesparende det er at lade kontraktstyringen, tilbud og også årsrapporter er underskrevet elektronisk i stedet for at bruge en traditionel blækpen. Det lyder måske simpelt, men er en del af noget større – at strømline arbejdsprocesserne for jer begge, jeres kunder og også medarbejdere. Derudover bliver det nemmere for dig at få kontrol at dokumenter er underskrevet i den rigtige rækkefølge og af den rigtige person. EU har lovkrav om, hvordan man underskriver digitalt, noget som udbyderne af denne type tjenester skal følge (der er dog forskellige niveauer). Sikkerhed omkring lagring af digitale signaturer er utrolig vigtig, og det er særligt vigtigt for årsrapporter.

Nogle leverandører tilbyder en komplet løsning til digital signering, der kan integreres med andre systemer i virksomheden, andre er enklere og mere generel art og fokuserer kun på selve underskriftsproceduren. Du kan nemt sammenligne forskellige værktøjer til e-signering her for at finde den, der matcher dine behov og krav. På BusinessWith vi anbefaler også, at du kortlægger, hvad der er vigtigt for din virksomhed og hvilke formularkrav til digital signering kan gælde for din branche .

Hvad skal jeg vide om E-signatur?
GetAccept

Getaccept

Getaccept

Et moderne og brugervenligt e-underskrivningsværktøj. Med Getaccept's digitale signaturløsning får du adgang til funktioner, der er oprettet med det formål at lukke mere forretning!

Læs mere om Getaccept

Læs mere
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow er en platform for helt digitale aftaler, der automatiserer hele kontraktstrømmen. Opret dine aftaler fra skabeloner, forhandle i realtid direkte i browseren, underskrive med lovligt bindende e-signaturer, styre og få påmindelser om vigtige kontraktbegivenheder, analysere kontraktstyring og integrere med din CRM. Alt på et sted. Glem friktion, drage fordel af data og få kontrol.

Læs mere om Oneflow

Læs mere

En af Sveriges mest anvendte tjenester til e-underskrivning. Kan bruges af alle forretningstørrelser og integreres med dit CRM- eller ERP -system. Indeholder SMS -funktion, webtank osv.

Læs mere om Visma Sign

Læs mere
Simple Sign

Simple Sign

Simple Sign

En komplet webbaseret service for at få flere digitale underskrifter på deres aftaler og dokumenter. Et værktøj til e-underskrivning, der tilbyder funktionaliteter til sporing, analyse og arkiveringsaftaler.

Læs mere om Simple Sign

Læs mere
eSign

eSign

Scrive

En skybaseret digital signeringstjeneste, der indeholder en EID-hub og andre funktionaliteter, der hjælper dig med at få juridisk bindende e-underskrivning på dine aftaler. Indeholder funktioner sporbegivenheder, påmindelser osv.

Læs mere om eSign

Læs mere
Penneo

Penneo

Penneo

En skandinavisk leverandør af e-underskrivningstjenester. Tilbyder multipla Eid og har API såvel som integration med CRM Systems & ERP. Sikrer at få en juridisk bindende digital signering for deres dokumenter.

Læs mere om Penneo

Læs mere
Verified

Verified

Verified

En simpel e-underskrivningstjeneste er tilpasset til forskellige brancher. Indeholder API -integrationer og smarte former for at lette at få den digitale signatur.

Læs mere om Verified

Læs mere

Hvorfor er e-signering godt for dig?

Vent ikke på, at postbudet leverer dit dokument, forretningsaftale, din tilbud eller årsrapport til døren. Med e-signatur (eID) sparer dig oceaner af tid, og det behøver du aldrig flere finde en plads i kalenderen til at mødes personligt for at skrive under sammen en aftale. Den digitale signering får alt til at gå så meget mere fleksibel, hvilket fremskynder processer og kontraktstyring, hvor det er vigtigt for at sikre sig en underskrift hurtigst muligt. Digital signatur er sikkert, og mange udbydere gør det også muligt for dig at bestemme en bestemt rækkefølge dokumentet skal underskrives i. Forestil dig, at du kan få et ping din computer, når din aftale er blevet underskrevet af en bestemt person. Du får det bedre kontrol over hele processen.

Vigtigt at overveje som bruger er at facilitere sikkerheden igennem for at sikre, at du bruger en krypteret browserforbindelse. Sikre spørg din valgte leverandør om sikkerhedstankegangen – deres job er at imødekomme et højt sikkerhedsniveau, men det skader ikke at spørge, hvordan netop deres løsning er bygget og hvordan hver persons e-signatur verificeres på en god og sikker måde.

Med digital signering forsvinder papirhåndteringen, og du får en juridisk bindende aftale tilbage. Den digitale signatur forenkler administrationen - og det føles selvfølgelig godt også at gøre miljøet en tjeneste og bidrage til din virksomheds miljømål. BusinessWiths systemguide gør det nemt for dig at finde det rigtige værktøj til digital signering kun til dig.