HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste værktøjer til digital signatur

Hvilket e-signaturværktøj er det rigtige for din virksomhed?

I de senere år er efterspørgslen på e-signatur (eID) steget støt, efterhånden som flere og flere virksomheder har opdaget, hvor fleksibelt, enkelt og tidsbesparende det er at underskrive alt fra kontrakter og tilbud til årsrapporter elektronisk frem for at bruge en kuglepen. Det lyder måske simpelt, men digital signatur er en del af noget større – nemlig at strømline arbejdsprocesser generelt for både jeres kunder og medarbejdere. Med e-signatur bliver det nemmere at sikre, at dokumenter bliver underskrevet i den rigtige rækkefølge og af den rigtige person. Der er en række EU-lovkrav til digitale underskrifter, som udbyderne af denne type tjenester skal følge (der er dog forskellige niveauer), men først og fremmest er sikkerheden omkring lagring af digitale signaturer utrolig vigtig- særligt, når det gælder underskrivning af årsrapporter.

Nogle leverandører tilbyder en komplet løsning til digital signering, der kan integreres med andre systemer i virksomheden. Andre løsninger er enklere og fokuserer kun på selve underskriftsproceduren. Du kan nemt og hurtigt sammenligne forskellige værktøjer til e-signering her for at finde det, der matcher dine behov og krav bedst. På BusinessWith anbefaler vi også, at du laver en kravspecifikation og kortlægger, hvad der er vigtigt for netop din virksomhed, og ikke mindst hvilke formularkrav til digital signering, der gælde for din branche .

Hvad skal jeg vide om e-signatur?
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow er en platform for helt digitale aftaler, der automatiserer hele kontraktstrømmen. Opret dine aftaler fra skabeloner, forhandle i realtid direkte i browseren, underskrive med lovligt bindende e-signaturer, styre og få påmindelser om vigtige kontraktbegivenheder, analysere kontraktstyring og integrere med din CRM. Alt på et sted. Glem friktion, drage fordel af data og få kontrol.

Læs mere om Oneflow

Læs mere
Getaccept

Getaccept

Getaccept

Et moderne og brugervenligt e-underskrivningsværktøj. Med Getaccept's digitale signaturløsning får du adgang til funktioner, der er oprettet med det formål at lukke mere forretning!

Læs mere om Getaccept

Læs mere
Simple Sign

Simple Sign

Simple Sign

En komplet webbaseret service for at få flere digitale underskrifter på deres aftaler og dokumenter. Et værktøj til e-underskrivning, der tilbyder funktionaliteter til sporing, analyse og arkiveringsaftaler.

Læs mere om Simple Sign

Læs mere

En af Sveriges mest anvendte tjenester til e-underskrivning. Kan bruges af alle forretningstørrelser og integreres med dit CRM- eller ERP -system. Indeholder SMS -funktion, webtank osv.

Læs mere om Visma Sign

Læs mere
Nets

Nets

Nets

Nets tilbyder en overskyet og let at implementere betalingsløsning, der skaber en friktionsfri betalingsproces for kunden med klare integrationer mod e-handelsplatforme, hvilket fører til højere konvertering og mere tilfredse kunder.

Læs mere om Nets

Læs mere
Penneo

Penneo

Penneo

En skandinavisk leverandør af e-underskrivningstjenester. Tilbyder multipla Eid og har API såvel som integration med CRM Systems & ERP. Sikrer at få en juridisk bindende digital signering for deres dokumenter.

Læs mere om Penneo

Læs mere
Verified

Verified

Verified

En simpel e-underskrivningstjeneste er tilpasset til forskellige brancher. Indeholder API -integrationer og smarte former for at lette at få den digitale signatur.

Læs mere om Verified

Læs mere
eSign

eSign

Scrive

En skybaseret digital signeringstjeneste, der indeholder en EID-hub og andre funktionaliteter, der hjælper dig med at få juridisk bindende e-underskrivning på dine aftaler. Indeholder funktioner sporbegivenheder, påmindelser osv.

Læs mere om eSign

Læs mere

Hvorfor er elektronisk signatur en fordel for dig?

Du behøver ikke at vente på, at postbudet leverer din kontrakt, forretningsaftalen, dit tilbud eller årsrapporten til døren. Med e-signatur (eID) sparer du oceaner af tid, og du behøver aldrig mere finde plads i kalenderen til at mødes personligt med kunder og leverandører for, at I kan underskrive en aftale sammen. Den digitale signatur gør alting mere fleksibelt og fremskynder processer omkring kontraktstyring, når det er vigtigt at sikre en underskrift hurtigst muligt. Digital signatur er sikkert, og mange udbydere gør det endda muligt for dig at vælge en bestemt rækkefølge, som dokumenterne skal underskrives i. Forestil dig, at der lyder et 'pling' på din computer ellre mobiltelefon, og så ved du, at din aftale er blevet underskrevet. På den måde får du bedre kontrol over hele processen.

Inden du vælger leverandør, er det vigtigt at sikre, at du bruger en krypteret browserforbindelse. Spørg ind til sikkerheden hos de leverandører, du har kig på. Deres job er at sikre et højt sikkerhedsniveau, men det skader ikke at spørge, hvordan netop deres løsning er bygget op, og hvordan hver enkelt e-signatur verificeres på en god og sikker måde.

Med digital signatur forsvinder papirhåndteringen, og du får en juridisk bindende aftale tilbage. Den digitale signatur forenkler administrationen, og samtidig kan du glæde dig over, at du gør miljøet en tjeneste og bidrager til din virksomheds miljømål. BusinessWiths systemguide gør det nemt for dig at finde det rigtige værktøj til digital signering til netop din virksomhed.