HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste systemer til MUS

Find det bedste system til medarbejderudviklingssamtaler

Regelmæssige medarbejderudviklingssamtaler (populært kaldet MUS eller MUS-samtaler), hvor lederne holder møde med enkelt medarbejder for at få en fornemmelse af, hvor medarbejderen er både fagligt og personligt, kan løfte virksomheden til nye højder. MUS bidrager ofte til positiv forretningsudvikling, fordi mål og forventninger bliver afstemt, og der indsamles nye ideer. Samtalerne er desuden en genial måde at give medarbejderne en følelse af at blive set og lyttet til. For at opnå de bedste resultater er det dog vigtigt at gennemføre samtalerne systematisk og dokumentere, hvad der bliver sagt på samme måde til hver MUS, uanset hvem, der afholder den. I BusinessWith anbefaler vi derfor, at du investerer i et system til medarbejdereudviklingssamtaler.

Markedet tilbyder en række digitale værktøjer til MUS. For at kunne vælge det rigtige system til netop din virksomhed, er det vigitgt at finde ud af, hvad du skal have ud af det. MUS-systemet skal følge dig og dine medarbejdere i forhåbentlig mange år. Det skal hjælpe dig med at fastsætte det rigtige lønniveau og udvikle både virksomheden og dine medarbejdere. Samtidig skal det gøre det nemmere for dig at følge med i hele organisationen lige fra HR-afdelingen til ledere og medarbejdere.

Digitale systemer til MUS er cloud-baserede, ofte med to-trins bekræftelse. Det skaber tryghed for alle involverede. Inden du vælger system, bør du tænke på dem, der skal bruge systemet: Hvordan er deres teknologiske kompetencer? Hvilke muligheder for støtte og support findes der? Tænk også over, hvor mange ansatte du har i dag, og hvor mange du evt. forventer at have om fem eller ti år. Tænk på systemet som en langsigtet investering – det kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Når du vil søge efter det bedste værktøj til MUS til din forretning, kan du med fordel bruge systemguiden, som BusinessWith har udviklet. Filtrer, søg og sammenlign.

Positive effekter – derfor skal I satse på medarbejderudviklingssamtalen
SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Et komplet HR-system til mellemstore og store virksomheder samt den offentlige sektor. Systemet består af et komplet sæt moduler, der nemt kan integreres med hinanden, hvilket gør HR mere effektivt og nemmere at bruge i hele ansættelsesprocessen - fra rekruttering til afskedigelse. SD Worx HR-systemet sikrer, at du kan holde dine medarbejdere tilfredse, mens du fokuserer på strategisk HR-arbejde....

Læs mere om SD Worx HR

Læs mere
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Læs mere
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere

Grad talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem, der bruges af alt fra mindre virksomheder til næsten halvdelen af

Læs mere om Grade Talent

Læs mere
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaber mere effektive organisationer gennem bedre lederskab og øget engagement WinningTemp tilbyder markedets mest avancerede løsning til kontrol og optimering af menneskelige ressourcer. Baseret på mere end 600 videnskabelige undersøgelser hjælper vores AI-baserede platform ledere og ledere med at visualisere udviklingen af

Læs mere om Winningtemp

Læs mere

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder digitaliserer, organiserer og GDPR-sikker på deres HR-masterdata. Saml alle data ét sted, få en klar oversigt og kør personaleudvikling i vores brugervenlige system.

Læs mere om Talent Manager

Læs mere
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplet HR -system tilpasset brugeren, der giver dig muligheden for at skabe en organisation med MAN i fokus. Med flere funktioner, der strømline og digitalisering af Verismo -personale, skaber et organisatorisk oversigt og gør det muligt for strategisk at udvikle arbejdsstyrken.

Læs mere om Verismo HR

Læs mere

Positive effekter – derfor skal I satse på medarbejderudviklingssamtalen

Medarbejderudviklingssamtaler bliver stadig vigtigere i moderne virksomheder. I stedet for et nødvendigt onde, bliver de i stigende grad set som udviklende for både ledelse og medarbejdere. Når du har investeret i et system til medarbejderudviklingssamtaler, kan du være sikker på, at du investerer for fremtiden. Strukturerede samtaler afleder mange positive effekter.

  • Professionelt gennemførte MUS-samtaler gavner medarbejdernes udvikling. En medarbejder, der trives i sit job, er ofte motiveret og langt mere produktiv end en utilfreds medarbejder.
  • Medarbejdernes ønsker og generelle trivsel drøftes og registreres på en struktureret måde. Lederen, der har god kontakt til sine medarbejdere mellem samtalerne, har ofte gode muligheder for at håndtere eventuelle vanskeligheder og udfordringer via de mere strukturerede MUS-samtaler, hvor det er muligt at få et bedre helhedsindtryk af medarbejderen.
  • MUS giver mulighed for at stille velovervejede spørgsmål. Det kan dreje sig om simple ting, men også emner, der måske ikke normalt føles naturligt eller komfortabelt at diskutere, f.eks. om medarbejderen ordner private ærinder i arbejdstiden. Samtalerne er også en glimrende mulighed for at rejse emner som stress - både privat og relateret til arbejdet. Ved at benytte forberedte spørgsmål bliver det nemmere at få hul på den slags emner. I et system til MUS modtager og besvarer medarbejderne en række spørgsmål skriftligt på forhånd, hvilket gør de opfølgende samtaler mere strukturerede og produktive.
  • Udviklingsplaner, der laves under samtalerne, er en god grobund for udvikling af både den enkelte og hele organisationen. Planerne gør vejen fra samtalen til målet synlig, og både medarbejdere og ledere ved, hvad der forventes. Med et cloud-baseret værktøj til medarbejderudviklingssamtaler bliver det nemt at følge op på udviklingsplanerne, og de ryger ikke i glemmebogen til næste års samtale.

BusinessWith hjælper dig med at vælge det bedste system til medarbejderudviklingssamtaler. Brug gerne vores sammenligningstjeneste.