HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste kontraktstyringssystemer

Hvilket kontraktstyringssystem skal du vælge?

Et kontraktstyringssystem giver din virksomhed og forretning en mængde fordele. Kontraktstyringssystemet hjælper dig med at huske at forny kontrakter og sikrer, at I overholde gældende lovgivning. I det hele taget letter kontraktstyringssystemet jeres arbejde og giver jer samtidig et godt overblik. Med et kontraktstyringssystem forsvinder jeres kontrakter aldrig i ringbind eller i medarbejdernes computere. Alle dokumenter er samlet ét sted på en sikker måde. Digital kontraktstyring sparer derfor tid og giver jer den kontrol og det overblik, der er brug for i en moderne virksomhed.

Hvilket kontraktstyringssystem, der er det bedste til netop jeres virksomhed, afhænger helt af jeres forventninger. Ofte kan det være tilstrækkeligt med et system, der har få, simple funktioner som f.eks. sikker opbevaring, påmindelser via e-mail, når kontrakten er ved at udløbe, og kontrol med, hvem der har bemyndigelse til at håndtere kontrakterne.

Vil I derimod tilpasse kontrakthåndteringssystemet til hele jeres virksomhed og integrere det med andre systemer samt få adgang til statistik og sortere efter kontrakttyper, bør I se efter et mere avanceret system med flere funktioner.

Hvilke kontraktstyringssystemer findes der på det danske marked?

Der er langt flere udbydere af e-signering, end inden for digital kontraktstyring. For at kunne kvalificere sig som leverandør af kontraktstyringssystemer, skal man nemlig kunne tilbyde en komplet produktportefølje inden for sikkerhed, tilladelser, kryptering og kommunikation. Her på businesswith.dk finder du en blanding af store globale aktører og populære lokale leverandører.

Sammenlign kontraktstyringssystemer her på BusinessWith for at finde det system, der passer bedst til dig.

Hvad har jeg brug for at vide om kontraktstyringsyssystemer?
Oneflow

Oneflow

Oneflow

Oneflow er en platform for helt digitale aftaler, der automatiserer hele kontraktstrømmen. Opret dine aftaler fra skabeloner, forhandle i realtid direkte i browseren, underskrive med lovligt bindende e-signaturer, styre og få påmindelser om vigtige kontraktbegivenheder, analysere kontraktstyring og integrere med din CRM. Alt på et sted. Glem friktion, drage fordel af data og få kontrol.

Læs mere om Oneflow

Læs mere
Precisely

Precisely

Precisely

Fördely er en digital kontraktplatform, der automatiserer håndteringen af

Læs mere om Precisely

Læs mere

Docunote er et brugervenligt kontraktstyringssystem, der giver dig gode perspektiver på dine aftaler, som muliggør en mere effektiv arbejdsgang. Her får du også adgang til dine dokumenter på mobile enheder.

Læs mere om DocuNote Avtalshantering

Læs mere
Advantum

Advantum

InfoTech Scandinavia AB

Advantum er et omfattende og skalerbart sagsstyringssystem for virksomheder med både enkle og komplekse sager. Systemet indeholder grafiske illustrationer og automatiseret offentliggørelse.

Læs mere om Advantum

Læs mere
Complete Control

Complete Control

House of Control

Komplet kontrol tilbyder et komplet værktøj til håndtering af virksomhedens aftale. Med en god oversigt og effektive påmindelser letter den komplette CFO's muligheder for at reducere unødvendige omkostninger og øge rentabiliteten.

Læs mere om Complete Control

Læs mere

Congacontracts Streamline danner din håndtering af aftaler. Opret nye kontrakter og aftaler med deres færdige skabeloner og gå aldrig glip af fornyelsen af

Læs mere om CongaContracts

Læs mere

Hvorfor skal jeg have et kontraktstyringssystem?

En kontrakt, der er blevet væk og en febrilsk eftersøgning i alle mulige uordnede mapper. En e-mail ud til hele personalet med spørgsmålet "hvem sidder med den her kontrakt?" eller måske en forkert version, der er blevet gemt. Det er den slags situationer, som alle virksomheder ønsker at undgå. Løsning? Et kontraktstyringssystem.

Når du går i gang med at lede efter et kontraktstyringssystem, skal du først og fremmest tænke på sikkerheden. En cloud-løsning er her at foretrække, fordi det er langt det sikreste at lagre kontrakterne i skyen. Noget andet, du skal holde øje med, når du sammenligner leverandørerne på markedet, er f.eks. hvor ofte der tages backup, og hvordan det ser ud med adgangsrettigheder. Som sagt er det især vigtigt, at sikkerheden omkring kontrakterne er høj.

Det bliver mere og mere almindeligt at underskrive aftaler og kontrakter digitalt. Det kaldes også e-signatur og gør, at du kan sende kontrakter til underskrift digitalt og også selv underskrive digitalt, hvilket både er med til at øge sikkerheden og sparer tid. At du kan gøre det direkte fra kontraktstyringssystemet er ekstremt fleksibelt.

Kort sagt – ingen kontrakter, der bliver væk, ingen forkerte versioner, der bliver gemt og sikker håndtering og opbevaring. Det er de vigtigste grunde til, at din virksomhed bør investere i et kontraktstyringssystem. Få hjælp til at vælge kontraktstyringssystemer direkte i BusinessWiths sammenligningsservice.