HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste HCM-systemer

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig i forhold til HCM-systemer (Human capital management)?

Et human capital management-system (HCM-system) er det nyeste skud på stammen inden for HR-systemer. Det er bedre og kan mere end et talent management-system (talentstyringssystem) og varetager håndteringen af alle personalemæssige ressourcer i organisationen eller virksomheden. Kort sagt omfatter HCM-systemer alle processer omkring personaleledelse. En moderne virksomhed med flere ansatte kan i dag ikke klare sig uden et system, der håndterer HR-spørgsmål og sørger for, at medarbejderne har de forudsætninger, der er nødvendige for, at virksomheden udvikler sig.

Der er en række funktioner, som et HCM-system som minimum bør indeholde - lige fra HR-stamdata, lønstyring og analyse til performance management og onboarding. Når du sammenligner HCM-systemer, skal du især sikre dig, at de indeholder en selvbetjeningsløsning. Jo flere medarbejdere, der kan klare sig selv, jo mere tid sparer I, og jo bedre er det for alle.

Hvad er det bedste HCM-system for dig og din virksomhed? Tænk over, hvilke problemer I gerne vil løse med et HCM-system. Når du har det på plads, er du allerede kommet langt.

BusinessWith hjælper dig med at sammenligne og vælge de bedste HCM-systemer på det danske marked.

Hvad har jeg brug for at vide om HCM-systemer?
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En ensartet løsning til at tiltrække, udvikle og styre din største konkurrencefordel; Dine medarbejdere! Cornerstone tilbyder softwarestøtte fra første kontakt med potentielle kandidater og glat onboarding, til individuel færdighedsudvikling, læring og opfølgning -UP også knyttet til både kompensation og karriereplanlægning.

Læs mere om Cornerstone OnDemand

Webside
Talentsoft

Talentsoft

Cegid Talentsoft

Brugervenligt HR-system, som understøtter jeres kerneprocesser og medarbejderrejse i én og samme platform: fra Rekruttering og Core HR som Master Data til Talent Management, Salary Review og Learning. Vores full-suite HR-system gør det daglige job lettere for både HR, ledere og medarbejdere og giver jer den helt rigtige balance mellem fleksibilitet og skalérbarhed. I kan vokse i vores løsning og ...

Læs mere om Talentsoft

Webside
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

En af Nordens førende leverandører af HR-systemer til mellemstore og store virksomheder. CatalystOne tilbyder et bredt udvalg af fleksible HR-løsninger, der kan effektivisere og strømline jeres HR. Det kan løfte og forbedre medarbejderoplevelsen og generelt gøre hverdagen lettere for HR, ledere og medarbejdere og samtidigt frigive tid som I kan bruge på at skabe resultater.

Læs mere om CatalystOne

Webside
HiBob

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system, der med fokus på at gøre det muligt for virksomheder at skabe en stærk virksomhedskultur. HR -systemet indeholder CoreHR- og HR -funktionaliteter såsom onboarding, tidsrapportering, fraværshåndtering og mere.

Læs mere om HiBob

Læs mere
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyder en komplet Talent Management platform (Visma Talent Solutions), som omfatter samtlige strategiske HR-processer – fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere til håndtering af kunder og partnere. Systemet anvendes af alle former for offentlige og private organisationer og brancher. Systemet er velegnet til de lidt mindre virksomheder og til store globale organisationer...

Læs mere om Visma Talent HR

Læs mere
Sympa

Sympa

Sympa

Sympa giver dig et omfattende overblik over alle dine HR -processer, hvilket gør dem sporbare og skalerbare. Med gennemsigtighed i alle aspekter af beskæftigelsescyklussen - fra ledige stillinger til at afslutte interviews - i et og det samme system har du mere end tilstrækkelig information til at udvikle dine processer, og vigtigst af alt, medarbejdere.

Læs mere om Sympa

Webside
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for SMV'er. Dette værktøj kan alt - rekruttering, håndtering og udvikling af personale og lønningsadministration. Personio vil være din nye hr. Cockpit: Du får adgang til alle personaledata gennem et tryk på en knap og kan automatisere alle dine HR -processer i hele beskæftigelsesperioden. På denne måde får du endelig tid til HR -oplysninger, der tilføjer værdi til virksomhede...

Læs mere om Personio

Læs mere

Optimal for store virksomheder. En komplet HCM -skybaseret løsning udviklet fra grundlaget for hele medarbejdernes livscyklus ("Fra leje til pension"). Baseret på mange års detaljerede, kundedrevne forskning og design for at skabe en brugeroplevelse til en ny generation af systemstøtte, innovation og ny teknologi såsom digitale assistenter, AI, ML, Blockchain og IoT. En brugeroplevelse, hvad enten...

Læs mere om Oracle Cloud HCM

Læs mere
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Der er alt fra talentstyringsløsninger til HR -masterdata og løn osv.

Læs mere om SAP SuccessFactors

Læs mere

En global HCM -spiller, der har funktioner til hele beskæftigelseslivscyklussen. Talent, kerne HR, løn, fordele osv.

Læs mere om Workday HCM

Læs mere

Hvilket HCM-system skal jeg vælge?

Human capital management er en kategori af HR-systemer, der er blevet mere og mere populær gennem årene. Det kan nogle gange være svært at forstå forskellene på de forskellige funktioner og moduler, eftersom mange af dem minder om hinanden. Men BusinessWiths smarte sammenligningsværktøj giver dig mulighed for nemt at få et overblik.

Men hvordan vælger du det rigtige HCM-system til din virksomhed? Hvad leder du efter? Ved at stille dig selv en række spørgsmål, bliver processen meget nemmere. BusinessWith har oplistet de tre vigtigste ting, du bør overveje, inden du sammenligner og vælger HCM-systemer.

1. Hvilke udfordringer ønsker du at få løst?

Når du er nået dertil, hvor du besøger BusinessWith for at få hjælp til at sammenligne HCM-systemer på markedet, har du sikkert allerede formuleret nogle spørgsmål til dig selv om, hvad systemet skal kunne. Hvilke problemer eller udfordringer ønsker du at få løst? Er der er noget, jeres nuværende løsning ikke kan klare? Når du har formuleret dine ønsker og krav, bliver det nemmere at sammenligne systemer.

2. Hvilke tanker gør du dig om fremtiden?

Har du ambitioner om, at I skal vokse og udvide på længere sigt? Hvad forventer du, at fremtiden bringer for virksomheden? Hvad er dine mål? Et godt HCM-system skal være tilpasningsdygtigt, og hvis du er i en vækstfase, er det vigtigt, at systemet let kan justeres i takt med, at virksomheden og antallet af medarbejdere vokser. Vær ikke bange for at tænke langsigtet og vær heller ikke bange for at implementere én ting ad gangen. De fleste systemer kan udvides gradvis.

3. Hvor vigtig er support?

Et HCM-system vil før eller siden blive brugt af alle ansatte i virksomheden. Det betyder, at der kan være mange spørgsmål og bekymringer fra medarbejdere, som skal håndteres. Sørg for at have nogen i organisationen, der har ejerskab til systemet og bliver superbrugere. Derudover er det en god idé at tilbyde alle medarbejdere en kort uddannelse i, hvordan systemet fungerer - særligt som led i jeres onboarding. Tilbyder udbyderen kurser og uddannelse? Hvor god er deres support? Er den kun telefonisk, eller er det også muligt at e-maile? Hvad er åbningstiderne? Hvor hurtigt reagerer de på henvendelser? Undgå tidsrøvere som lange ventetider, hvis du vil være sikker på at få den bedst mulige implementering og styring af systemet.

HCM-systemet skal passe til virksomhedens image

En sidste vigtig ting, der er værd at overveje, inden du køber og implementerer it-systemer generelt, er, om systemet passer til din virksomhed. Hvor godt afspejler det jeres virksomhedskultur? Ny teknologi skal tilpasses og "rime godt" med virksomhedens eller organisationens værdier. Hvis medarbejderne oplever, at systemet er alt for svært at anvende eller finde information om, går det ud over hele deres syn på virksomheden. Fleksibilitet, tydelighed og hurtige svar er alfa og omega for, at medarbejderne får en god oplevelse. Dit mål er at tiltrække, fastholde og udvikle dine talenter. Det skal et HCM-system bidrage til.