HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste whistleblowersystemer

Hvilket whistleblowersystem passer bedst til jer?

I dag er det lovpligtigt at etablere en whistleblowerordning, der giver de ansatte mulighed for at slå alarm, hvis de bliver bekendte med kritisable forhold og lovovertrædelser på arbejdspladsen, uden at frygte for negative konsekvenser. Er du ikke allerede i gang med at etablere en whistleblowerordning, er det vigtigt at komme i gang, og her er det en god idé at investere i et whistleblowersystem. Takket være lovgivningen er der allerede mange udbydere af digitale whistleblowersystemer i Danmark. Udfordringen er at finde det system, der passer til netop din virksomhed.

Der er meget at overveje: Hvordan ønsker du, at dine medarbejdere skal rapportere eventuelle regelbrud, misbrug osv.? Skal det være muligt at gøre det via e-mail, telefon, 'snail-mail' - altså gammeldags post eller på jeres intranet? Hvem skal håndtere de underretninger, der kommer? Og hvad skal der til for at overholde den nye whistleblower-lov? Udarbejd gerne en politik for whistleblowing, hvor du angiver, hvad du ønsker fra et whistleblower-system, hvem der skal bruge det osv. Brug sammenligningstjenesten her på BusinessWith. Så finder du helt sikkert det rigtige system.

Hvordan vælger jeg whistleblowersystem?

BusinessWith har indgående kendskab til whistleblowersystemer og kontakt til en række leverandører på markedet. Som virksomhed ser vi selv stor værdi i ansattes mulighed for at ytre sig, hvis noget ikke er, som det skal være. Vi har derfor kortlagt en række systemer. Når du er klar til at begynde at søge, er vi klar til at hjælpe. Du skal blot udfylde dine præferencer og derefter sammenligne de forskellige systemer direkte i vores sammenligningsguide. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Derfor bør I få et whistleblowersystem

Test systemguiden

Gør som 9000+ Nordiske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 24 forskellige Whistleblowersystem

Sorter efter
Lantero

Lantero

Lantero

Lantero er en omfattende service, der hjælper dig med at gennemgå medarbejdernes sikkerhed. Få hjælp til implementering, rådgivning og uddannelse. Lav dette varslersystemmærke -tilpasset med dit logo. Lantes fire-øje-systemer sikrer, at mindst to personer håndterer sager for øget sikkerhed. Inden for Sverige bekræfter alle brugere med bank -ID. Lantero er et på premis -system, alle datalagre på de...

Læs mere om Lantero

Læs mere
Huma

Huma

Huma

Huma er et moderne HR -system til SMV'er. Kom i gang om seks minutter, ikke seks måneder. Huma sætter brugeroplevelsen først og er intuitiv, moderne og automatiseret til alle dine personlige administratoropgaver. Let at oprette forbindelse til dine eksisterende systemer med kun et par knaptryk. Huma er et smartere og bedre HR -system, som alle faktisk bruger.

Læs mere om Huma

Læs mere
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Læs mere
Whistlelink

Whistlelink

Whistleblowing Solutions

Whistleink implementeres let system, der hurtigt går i brug, på kun 10 minutter har du et komplet whistleblower -system. Gør det let for din co -batre at rapportere uregelmæssigheder og manglende adfærd på deres arbejdsplads, helt irriteret. Med et solidt login såvel som strenge brugertilladelser kan du og dine medarbejdere være sikre på, at rapportering Probelm, der opstår på arbejdspladsen.

Læs mere om Whistlelink

Læs mere
Pentus-logo

Pentus

Pentus

Pentus tilbyder et sikkert og effektivt whistleblower system, der sikrer fuld overholdelse af EU whistleblowerdirektivet og persondatalovgivningen i Danmark. Pentus har fokus på databeskyttelse og cyberresiliens, samt at garanterer en høj standard for sikkerheden.

Læs mere om Pentus

Læs mere
Whistle Willow

Whistle Willow

Supercharged

Whistle Willow er skabt med brugervenlighed i fokus og er let at håndtere lige fra starten. Udstyr dit eget fløjtningssystem på kun få minutter. Du som administrator kan tilpasse og konfigurere til dine præferencer. Whistle Willow giver dig mulighed for at teste gratis.

Læs mere om Whistle Willow

Læs mere
2Whistle

2Whistle

2secure

2Secure hjælper dig med et omfattende system til whistleblowing i virksomheder og den offentlige sektor. Gennemgå kunder, leverandører eller ansatte for at forhindre uregelmæssigheder. Opret både intern og ekstern tillid til din organisation.

Læs mere om 2Whistle

Læs mere
D4Whistler-logo

D4Whistler

d4infonet

D4InfoNet's whistleblowerordning er en del af deres ledelsessystem, der er designet til at hjælpe virksomheder med at implementere en effektiv og sikker whistleblowerordning. Med deres løsning kan virksomheder let opfylde de lovmæssige krav og samtidig skabe en tryg og fortrolig kanal for medarbejdere og interessenter til at indberette uregelmæssigheder og forseelser. Nøglefunktioner i D4InfoNet's...

Læs mere om D4Whistler

Læs mere

Her finder i en effektiv løsning med mulighed for anonym rapportering og undersøgelse af uregelmæssigheder i jeres virksomhed. Med EcoOnline’s løsning kan medarbejdere og interessenter rapportere forseelser, som ellers ikke ville blive bemærket, og samtidig beskytte whistlebloweren. Nøglefunktioner i EcoOnline's whistleblower system inkluderer mulighed for anonym rapportering professionel og proak...

Læs mere om EcoOnline Whistleblower software

Læs mere

EQS Integrity Line er et bruger -venligt whistleblower -system, der hjælper dig med at øge troværdigheden i din organisation og beskytter dine medarbejdere. Undgå usikkerhed med dette webbaserede værktøj til små og store virksomheder. Systemet følger nye juridiske krav og er let integreret og let at håndtere.

Læs mere om EQS Integrity Line

Læs mere
FaceUP

FaceUP

FaceUp Technology

FaceUp er en veludstyret platform for både administratorer og medarbejderblæsning. Medarbejdere kan rapportere uretfærdighed i organisationen igennem og få deres stemme hørt. Med brugervenlighed i fokus kan FaceUp levere et muldvarpbaseret varslere system til organisationen for at imødekomme nye juridiske krav. De tilbyder også gratis testperioder.

Læs mere om FaceUP

Læs mere
legalsys-logo

legalsys

legalsys

Denne platform tilbyder en innovativ whistleblower-ordning. Deres løsning er at skabe fokus på virksomhedens kultur og give tryghed og anonymitet til dem, der ønsker at indberette uretmæssig adfærd. Nogle af nøglefunktionerne i Legalsys platform er standarddokumenter, anonym postkasse til kommunikation, rettighedsstyring af brugere og dialogværktøj der hjælper til at skabe den gode samtale. Yderli...

Læs mere om legalsys

Læs mere

Et let -til -integreret system, der er brugervenligt. Northwhistle hjælper organisationer med at overholde det nye EU-direktiv (EU) 2019/1937 for at sikre medarbejdernes velvære på arbejdspladsen uden at krænke GDPR. Hold en dialog med medarbejderne helt anonymt og sikkert for alle parter. Det er muligt at have systemet fuldt molmbaseret (SaaS) eller installeret på din egen server (på stedet).

Læs mere om Northwhistle

Læs mere
Secure Channel

Secure Channel

Secure Channel

Et omfattende varslersystem, der er oprettet for at imødekomme whistleblower -loven og er tilpasset kundernes behov. Tilbydes til både den private og offentlige sektor.

Læs mere om Secure Channel

Læs mere
Sibilum-logo

Sibilum

Sibilum

Her finder i som virksomhed et dansk udviklet platform, der tilbyder en sikker og tryg løsning til whistleblowerordninger. Med fokus på at opfylde loven tilbyder platformen funktioner som mulighed for indberetning på alle europæiske sprog, skabeloner til politik og personalehåndbog, en overskuelig administrationsværktøj på både dansk og engelsk, og en sikker postkasse til anmeldere, der giver muli...

Læs mere om Sibilum

Læs mere
SpeakUp

SpeakUp

People Intouch

Speakup er en holistisk løsning for fuld gennemsigtighed i organisationen. Opret muligheden for medarbejderne at fortælle om uetisk opførsel og andre problemer, der påstås at eksistere på arbejdspladsen. Rapportering udføres helt anonymt, så medarbejderne kan føle sig helt sikre. Systemet giver også muligheden for at holde styr på løbende undersøgelser og administrere alle rapporter, der kommer in...

Læs mere om SpeakUp

Læs mere
Vispato

Vispato

Vispato

Vispato leverer til omfattende varslersystemer for små og store virksomheder, både pubic og private. For et så sikkert system som muligt har Vispato valgt at bruge DATEV som leverandør til datastyring med lokaler i Nürnberg, Tyskland. Administrer uro og service fejl glat i dette håndteringssystem. Styrke sikkerheden i din organisation i dag!

Læs mere om Vispato

Læs mere
Visselblåsartjänst

Visselblåsartjänst

Crd Protection

Omfattende værktøjer til en sikrere arbejdsplads. Sørg for, at din arbejdsplads følger de nyeste EU-direktiver og medarbejderes velbefindende.

Læs mere om Visselblåsartjänst

Læs mere
WeMoral-logo

WeMoral

WeMoral

WeMoral et innovativt whistleblower-system, der tilbyder en omfattende pakke af funktioner og tjenester til organisationer og virksomheder. Som platform tilbyder dette system blandt andet funktioner som anonym rapportering, en flersproget platform, udarbejdelse af analyser samt problemfri integration med jeres eksisterende infrastruktur og arbejdsprocesser for maksimal effektivitet. WeMoral har fo...

Læs mere om WeMoral

Læs mere

Navex -system, Whistleb hjælper dig med at gennemgå dine medarbejdere på forskellige markeder og lande. Opfylde ny EU -lovgivning, men et værktøj tilpasset til dine behov. Whistleb Revolutionary Two -Factor Authentication kan sikre alt arbejde for alle i organisationen. Systemet tilbyder også rådgivning og træning gennem systemet til forebyggende formål.

Læs mere om WhistleB

Læs mere
Whistleblower

Whistleblower

Interaktiv Säkerhet

Whistleblower er et system udviklet til medarbejdernes sikkerhed ved hjælp af nye EU -direktiver. Deres webbaserede platform gør det brugervenligt og hjælper ledelsen med at garantere gode arbejdsvilkår for alle ansatte. Formålet med systemet er, at medarbejderne finder muligheden for at rapportere forbrydelser og problemer, der opstår på arbejdspladsen, der er uden for synsfeltet.

Læs mere om Whistleblower

Læs mere
Whistleblower Software

Whistleblower Software

Whistleblower Software

Et whistleblower -værktøj er tilpasset din lejlighed og dine behov. I en fløjte, der blæser, oprettes et krypteret link, hvor medarbejderne kan rapportere deres synspunkter på en simpel bestemt. Evne til at invitere eksterne administratorer såsom konsulenter, leverandører og kunder på en partner tegner sig for fuld gennemsigtighed. Alle data gemmes på servere, der følger den bedste praksis for høj...

Læs mere om Whistleblower Software

Læs mere

ProjektTorvet's whistleblower-portal er en dedikeret løsning, der giver virksomheder og organisationer mulighed for at etablere en sikker og pålidelig kanal til rapportering af uregelmæssigheder og bekymringer. Platformen tilbyder blandt andet funktioner der sikrer god kommunikation som anonym rapportering, skabeloner samt en brugervenlig overflade, der gør platformen nemt at anvende.

Læs mere om Whistleblower System

Læs mere
whistlesystem-logo

whistlesystem

whistlesystem

Her finder i en af de førende virksomhed, der specialiserer sig i at levere brugervenlig whistleblowersystem-software til organisationer i Danmark og globalt. Deres software er designet med fokus på at skabe et sikkert og tillidsfuldt miljø, hvor medarbejdere kan rapportere anonymt om potentielle overtrædelser og uregelmæssigheder. blandt de mange funktioner finder i moduler som hjælper med anonym...

Læs mere om whistlesystem

Læs mere

Derfor bør I få et whistleblowersystem

Ifølge whistleblowerloven, der trådte i kraft i december 2021, skal alle offentlige arbejdspladser med over 50 ansatte og private arbejdspladser med over 250 ansatte etablere en whistleblowerordning. Fra december 2023 gælder det også for private virksomheder med mere end 50 medarbejdere.

Loven er baseret på EU whistleblower-direktivet, som kræver, at organisationer og virksomheder tilbyder sikre kanaler til indberetninger fra medarbejdere. Det er vigtigt, at den, der foretager indberetningen, føler sig tryg og ikke risikerer repressalier. Derfor skal den, der fortæller om misbrug, lovovertrædelser eller unøjagtigheder, naturligvis kunne være anonym.

Der er ikke et lovkrav, at du skal indføre et digitalt system til whistle-blowing. Men hos BusinessWith vil vi varmt anbefale en digital løsning, da den på en enkel og overskuelig måde hjælper dig med at overholde de krav, der følger med loven.

Vi støtter dig i valget af whistleblowersystem og håber, at du finder en passende løsning allerede i dag. Sammenlign whistleblowersystemer og vælg det rette system ved hjælp af vores online sammenligningsguide.

Beskrivelse af produktets egenskaber

Anonym digital rapport

En grundlæggende funktion i et whistleblower-system, hvor medarbejdere helt anonymt kan rapportere uregelmæssigheder eller andre uretfærdigheder på arbejdspladsen. Dette gøres via den webbaserede portal.

Eget mærke

Tilpas dit whistleblower-system til dit brand. Indsæt dit logo eller en anden type design, der kendetegner din organisation.

Flersproget platform

En flersproget platform giver brugerne mulighed for at anvende den på deres modersmål så meget som muligt. Det betyder ikke, at alle sprog er inkluderet, men at det omfatter sprog uden for de ti største i verden.

GDPR-kompatibel

Efter indførelsen af ​​whistleblower-systemet som en EU-direktiv, skal du også overholde GDPR. Målet er at sikre, at persondata håndteres, så det ikke ender i de forkerte hænder, hvilket er afgørende for, at whistleblower-systemet fungerer. Dette system overholder EU-direktiverne om GDPR.

Global overvågning

Den globale overvågningsfunktion hjælper dig med at holde styr på de geografiske markeder, hvor medarbejderne befinder sig. Modtag store nyheder fra den region, hvor din virksomhed er placeret, såsom naturkatastrofer, krige eller andre presserende begivenheder.

Partnerkonti

En partnerkonto giver eksterne stakeholders mulighed for at se sager. Dette er for at skabe total gennemsigtighed over for leverandører, kunder og andre vigtige beslutningstagere.

Sagsbehandling

Hjælper dig med at strukturere og gennemgå dine indkomne sager. Få et overblik over indkommende og verserende sager eller gå tilbage og se på tidligere sager. Kun administratorer eller personer med given adgang kan administrere sager

Tilpasselig integration

Integrer dit whistleblower-system med andre systemer. Få rapporter i andre systemer for at se statistikker over, hvordan sagerne behandles.

Tilpasset til handicappede

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1) muliggør, at personer med handicap kan bruge systemet selvstændigt. WCAG er især en ISO-stempling. I webtilgængelighedsdirektivet skal offentlige organer og myndigheder opfylde dette krav.