HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste whistleblowersystemer

Hvilket whistleblowersystem passer bedst til jer?

I dag er det lovpligtigt at etablere en whistleblowerordning, der giver de ansatte mulighed for at slå alarm, hvis de bliver bekendte med kritisable forhold og lovovertrædelser på arbejdspladsen, uden at frygte for negative konsekvenser. Er du ikke allerede i gang med at etablere en whistleblowerordning, er det vigtigt at komme i gang, og her er det en god idé at investere i et whistleblowersystem. Takket være lovgivningen er der allerede mange udbydere af digitale whistleblowersystemer i Danmark. Udfordringen er at finde det system, der passer til netop din virksomhed.

Der er meget at overveje: Hvordan ønsker du, at dine medarbejdere skal rapportere eventuelle regelbrud, misbrug osv.? Skal det være muligt at gøre det via e-mail, telefon, 'snail-mail' - altså gammeldags post eller på jeres intranet? Hvem skal håndtere de underretninger, der kommer? Og hvad skal der til for at overholde den nye whistleblower-lov? Udarbejd gerne en politik for whistleblowing, hvor du angiver, hvad du ønsker fra et whistleblower-system, hvem der skal bruge det osv. Brug sammenligningstjenesten her på BusinessWith. Så finder du helt sikkert det rigtige system.

Hvordan vælger jeg whistleblowersystem?

BusinessWith har indgående kendskab til whistleblowersystemer og kontakt til en række leverandører på markedet. Som virksomhed ser vi selv stor værdi i ansattes mulighed for at ytre sig, hvis noget ikke er, som det skal være. Vi har derfor kortlagt en række systemer. Når du er klar til at begynde at søge, er vi klar til at hjælpe. Du skal blot udfylde dine præferencer og derefter sammenligne de forskellige systemer direkte i vores sammenligningsguide. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad skal jeg vide om whistleblowersystemer?
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brugervenligt og komplet system til den moderne HR-afdeling. Tag dit HR -arbejde til det næste niveau og indsaml alle medarbejderdata og alle HR -processer og data ét sted. Du sparer værdifuld tid med smart automatisering og får en total oversigt gennem avancerede analysefunktioner. Indstil din HR på autopilot! Med Hailey HR skaber: -De glatte processer mellem HR -afdeli...

Læs mere om Hailey HR

Læs mere
Whistle Willow

Whistle Willow

Supercharged

Whistle Willow er skabt med brugervenlighed i fokus og er let at håndtere lige fra starten. Udstyr dit eget fløjtningssystem på kun få minutter. Du som administrator kan tilpasse og konfigurere til dine præferencer. Whistle Willow giver dig mulighed for at teste gratis.

Læs mere om Whistle Willow

Læs mere
SpeakUp

SpeakUp

People Intouch

Speakup er en holistisk løsning for fuld gennemsigtighed i organisationen. Opret muligheden for medarbejderne at fortælle om uetisk opførsel og andre problemer, der påstås at eksistere på arbejdspladsen. Rapportering udføres helt anonymt, så medarbejderne kan føle sig helt sikre. Systemet giver også muligheden for at holde styr på løbende undersøgelser og administrere alle rapporter, der kommer in...

Læs mere om SpeakUp

Læs mere

Et let -til -integreret system, der er brugervenligt. Northwhistle hjælper organisationer med at overholde det nye EU-direktiv (EU) 2019/1937 for at sikre medarbejdernes velvære på arbejdspladsen uden at krænke GDPR. Hold en dialog med medarbejderne helt anonymt og sikkert for alle parter. Det er muligt at have systemet fuldt molmbaseret (SaaS) eller installeret på din egen server (på stedet).

Læs mere om Northwhistle

Læs mere
FaceUP

FaceUP

FaceUp Technology

FaceUp er en veludstyret platform for både administratorer og medarbejderblæsning. Medarbejdere kan rapportere uretfærdighed i organisationen igennem og få deres stemme hørt. Med brugervenlighed i fokus kan FaceUp levere et muldvarpbaseret varslere system til organisationen for at imødekomme nye juridiske krav. De tilbyder også gratis testperioder.

Læs mere om FaceUP

Læs mere
Whistleblower

Whistleblower

Interaktiv Säkerhet

Whistleblower er et system udviklet til medarbejdernes sikkerhed ved hjælp af nye EU -direktiver. Deres webbaserede platform gør det brugervenligt og hjælper ledelsen med at garantere gode arbejdsvilkår for alle ansatte. Formålet med systemet er, at medarbejderne finder muligheden for at rapportere forbrydelser og problemer, der opstår på arbejdspladsen, der er uden for synsfeltet.

Læs mere om Whistleblower

Læs mere
2Whistle

2Whistle

2secure

2Secure hjælper dig med et omfattende system til whistleblowing i virksomheder og den offentlige sektor. Gennemgå kunder, leverandører eller ansatte for at forhindre uregelmæssigheder. Opret både intern og ekstern tillid til din organisation.

Læs mere om 2Whistle

Læs mere
Whistlelink

Whistlelink

Whistleblowing Solutions

Whistleink implementeres let system, der hurtigt går i brug, på kun 10 minutter har du et komplet whistleblower -system. Gør det let for din co -batre at rapportere uregelmæssigheder og manglende adfærd på deres arbejdsplads, helt irriteret. Med et solidt login såvel som strenge brugertilladelser kan du og dine medarbejdere være sikre på, at rapportering Probelm, der opstår på arbejdspladsen.

Læs mere om Whistlelink

Læs mere

EQS Integrity Line er et bruger -venligt whistleblower -system, der hjælper dig med at øge troværdigheden i din organisation og beskytter dine medarbejdere. Undgå usikkerhed med dette webbaserede værktøj til små og store virksomheder. Systemet følger nye juridiske krav og er let integreret og let at håndtere.

Læs mere om EQS Integrity Line

Læs mere
Secure Channel

Secure Channel

Secure Channel

Et omfattende varslersystem, der er oprettet for at imødekomme whistleblower -loven og er tilpasset kundernes behov. Tilbydes til både den private og offentlige sektor.

Læs mere om Secure Channel

Læs mere
Lantero

Lantero

Lantero

Lantero er en omfattende service, der hjælper dig med at gennemgå medarbejdernes sikkerhed. Få hjælp til implementering, rådgivning og uddannelse. Lav dette varslersystemmærke -tilpasset med dit logo. Lantes fire-øje-systemer sikrer, at mindst to personer håndterer sager for øget sikkerhed. Inden for Sverige bekræfter alle brugere med bank -ID. Lantero er et på premis -system, alle datalagre på de...

Læs mere om Lantero

Læs mere

Navex -system, Whistleb hjælper dig med at gennemgå dine medarbejdere på forskellige markeder og lande. Opfylde ny EU -lovgivning, men et værktøj tilpasset til dine behov. Whistleb Revolutionary Two -Factor Authentication kan sikre alt arbejde for alle i organisationen. Systemet tilbyder også rådgivning og træning gennem systemet til forebyggende formål.

Læs mere om WhistleB

Læs mere
Vispato

Vispato

Vispato

Vispato leverer til omfattende varslersystemer for små og store virksomheder, både pubic og private. For et så sikkert system som muligt har Vispato valgt at bruge DATEV som leverandør til datastyring med lokaler i Nürnberg, Tyskland. Administrer uro og service fejl glat i dette håndteringssystem. Styrke sikkerheden i din organisation i dag!

Læs mere om Vispato

Læs mere
Whistleblower Software

Whistleblower Software

Whistleblower Software

Et whistleblower -værktøj er tilpasset din lejlighed og dine behov. I en fløjte, der blæser, oprettes et krypteret link, hvor medarbejderne kan rapportere deres synspunkter på en simpel bestemt. Evne til at invitere eksterne administratorer såsom konsulenter, leverandører og kunder på en partner tegner sig for fuld gennemsigtighed. Alle data gemmes på servere, der følger den bedste praksis for høj...

Læs mere om Whistleblower Software

Læs mere
Visselblåsartjänst

Visselblåsartjänst

Crd Protection

Omfattende værktøjer til en sikrere arbejdsplads. Sørg for, at din arbejdsplads følger de nyeste EU-direktiver og medarbejderes velbefindende.

Læs mere om Visselblåsartjänst

Læs mere

Derfor bør I få et whistleblowersystem

Ifølge whistleblowerloven, der trådte i kraft i december 2021, skal alle offentlige arbejdspladser med over 50 ansatte og private arbejdspladser med over 250 ansatte etablere en whistleblowerordning. Fra december 2023 gælder det også for private virksomheder med mere end 50 medarbejdere.

Loven er baseret på EU whistleblower-direktivet, som kræver, at organisationer og virksomheder tilbyder sikre kanaler til indberetninger fra medarbejdere. Det er vigtigt, at den, der foretager indberetningen, føler sig tryg og ikke risikerer repressalier. Derfor skal den, der fortæller om misbrug, lovovertrædelser eller unøjagtigheder, naturligvis kunne være anonym.

Der er ikke et lovkrav, at du skal indføre et digitalt system til whistle-blowing. Men hos BusinessWith vil vi varmt anbefale en digital løsning, da den på en enkel og overskuelig måde hjælper dig med at overholde de krav, der følger med loven.

Vi støtter dig i valget af whistleblowersystem og håber, at du finder en passende løsning allerede i dag. Sammenlign whistleblowersystemer og vælg det rette system ved hjælp af vores online sammenligningsguide.