HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Få anbefalet det rigtige Kundeservicesystem til din virksomhed

Systemguiden anvender algoritmer og data til at vejlede dig i din søgning efter det rette system og anbefale de systemløsninger, som bedst matcher dine behov, krav og forudsætninger.

Gør som over 9000+ nordiske virksomheder – lad data og algoritmer vejlede dig i systemjunglen!

Find det rigtige system til din virksomhed

Virksomhedsstørrelse(Antal medarbejdere)

Start guiden, og få hurtig hjælp til dine systembehov.

forventet tid: Cirka 5-10 minutter!

Det er helt gratis, og du vælger, hvilket af de leverandørerne du vil fortsætte med.

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige system

Proces

7-10spørgsmål
5 - 10minutter
3anbefalinger

Guide til kundeservicesystemer

I ved, at I leverer produkter og tjenester af høj kvalitet, men alligevel vælger kunderne konkurrenten. Hvorfor? Paradokset er velkendt, og svaret ligger nogle gange i kundeoplevelsen. En kunde, der føler sig set og lyttet til, er en tilfreds kunde. En kunde, der ikke får svar, eller føler sig overset, kommer måske aldrig tilbage. Og hvad værre er: Hun kan dele sin utilfredshed på sociale medier og på den måde bidrage til at give virksomheden et dårligt ry. For at undgå det og for, at du kan videreudvikle din kundekontakt, råder vi til, at du bruger et digitalt kundeservicesystem.

Et godt kundeservicesystem hjælper dig med at holde styr på indkommende sager, uanset om de kommer fra telefon, chat, e-mail, formularer eller sociale medier. Sammen med et dedikeret personale, der er uddannet til at holde en god tone i virksomhedens ånd, kan det løfte din kundeservice til nye højder. Kunderne får hurtigt svar fra den relevante person. Et kundeservicesystem kan være helt afgørende for din succes, da god kundeservice vejer tungt i konkurrencen. Hos BusinessWith tilbyder vi en guide til kundeservicesystemer – prøv den i dag.