Få anbefalet det rette E-learning til din virksomhed

Systemguiden anvender algoritmer og data til at vejlede dig i din søgning efter det rette system og anbefaler herudfra de systemløsninger, som bedst matcher dine behov, krav og forudsætninger.

Gør som over 17 000 Nordiske virksomheder – lad data og algoritmer guide dig gennem systemjunglen!

Guiden til det rigtige system

Hvor mange medarbejdere har du i din virksomhed?

7-10

spørgsmål

------

3 - 5

minutter

------

3

anbefalinger

Hvad synes andre om systemguide?

"En virkelig god og givende service. Mange tak for de gode anbefalinger i forhold til leverandører - som endte med et godt køb!"

Michael Kärrberg | BusinessWith

Michael Kärrberg

International salgschef @ Benify

"Vi skulle have testet systemguiden for over tre måneder siden, det ville have sparet os for en masse tid. En god og kvalitativ systemvejledning."

Eva Malmberg | BusinessWith

Eva Malmberg

Koncern af HR direktør

"Systemguiden har i høj grad lettet vores søgning efter et nyt CRM. Rigtig gode møder med leverandører, som straks forstod, hvad vi var ude efter."

Andreas Rudholm | BusinessWith

Andreas Rudholm

Iværksætter

Guiden for E-learning

Hvilken e-learningløsning passer bedst til dig?

Fjernkurser og digitale læringsværktøjer har eksisteret længe. Men under corona-pandemien eksploderede behovet for onlineværktøjer til forskellige former for
kommunikation og læring. Flere og flere virksomheder og organisationer så
muligheder i at anvende digitale platforme til at dele viden og information i form af f.eks. e-kurser og andre undervisningsformer. Men også efter corona er der klare fordele ved e-læring: Det er ofte mere miljøvenligt, mere omkostningseffektivt og sparer tid. Uanset, om din virksomhed er ny inden for digital læring, eller I har arbejdet med onlinekurser i mange år, kan BusinessWith hjælpe jer med at navigere i mange af de tilgængelige værktøjer til e-læring.

En digital læringsplatform, der også nogle gange kaldes LMS (Learning Management System), kan være mange ting. Det kan både være et simpelt værktøj til undervisning eller en hel kommunikationsportal, hvor kursister deler tekster, billeder og videoer, 'synes godt om' og kommenterer hinandens indhold. Nogle har behov for avancerede løsninger med en høj grad af interaktion, andre er bare glade for et værktøj til klassiske forelæsninger. Der er organisationer, der har brug for et LMS til nogle få kurser, og så er der skoler og universiteter, der har brug for store læringsportaler med tilhørende booking-administration for, notifikationer og ventelister. På BusinessWith er vi klar til at hjælpe dig uanset dit behov.

Brug vores sammenligningstjeneste. Søg efter det e-learningsystem, der passer bedst til dine behov ved hjælp af vores filtreringsfunktion. BusinessWith ønsker dig held og lykke!

Ordliste til dig, som gerne vil forstå e-learning

E-learning, e-kurser og digitale læringsplatforme kan være komplicerede at finde rundt i for den uindviede. Hos BusinessWith har vi lavet en ordliste, der vil gøre det nemmmere for dig at navigere i de mest almindelige begreber.



  • E-læring: Læring, der finder sted online.


  • LMS:Learning Management System - Læringsplatform eller læringsportal.


  • LXP: Learning Experience Platform - En læringsplatform, der byder på flere oplevelser end et
    LMS.


  • Forfatterværktøj: Det værktøj, som kursuslederen bruger til at gøre kurset
    inspirerende. Et forfatterværktøj kræver ingen viden om programmering.
    Det giver til gengæld mulighed for at lave drag and drop-øvelser, animationer, lyd, billede
    og multiple choice-spørgsmål. Resultatet kan publiceres i en læringsplatform eller på
    en normal side.


  • SCORM: En standard til administration af e-learning, der bruges til at sikre, at man kan logge hvad brugerene foretager sig, når de interagerer med e-learning indhold.


  • Blended Learning: Lærerstyrede samtaler er sjældent tilstrækkeligt, hvis et e-kursus skal være rigtig godt. Blended learning kombinerer traditionel undervisning med onlineundervisning og omfatter digitale medier, foredrag, seminarer, workshops, diskussioner og andre aktiviteter, der kan øge de studerendes engagement og motivation.


Når du er klar til at lede efter den bedste digitale læringsplatform for dig, er vi klar til at hjælpe. Du kan bruge vores søgefunktion og vores sammenligningstjeneste her på siden.