HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste budget- og prognoseværktøjer

Vælg et moderne budget- og prognoseværktøj

Rodede regneark, tidskrævende dokumenter, hvor forskellige medarbejdere håndterer indholdet på forskellige måder og tung informationsoverførsel. Finansiering, budgettering og forecasting er kompliceret og vanskeligt for mange, men ekstremt vigtigt for succesrige organisationer og virksomheder. Til professionel håndtering anbefaler vi hos BusinessWith, at du investerer i et moderne budget- og prognoseværktøj. Det hjælper dig til at få succes med både planlægning og økonomisk og operationel ledelse.

Moderne systemer er ofte tilpasset, så mange personer i virksomheden kan inddrages i planlægningen. De giver flere personer i organisationen mulighed for at deltage og samarbejde om prognoserne og følge resultatet, i mange tilfælde på en let tilgængelig måde. Forståelse og deltagelse er nøglerne til succes. Samtidig har mange af nutidens budget- og prognoseværktøjer moduler, der giver mulighed for effektiv opfølgning og analyser på højt niveau – dele, der bestemt ikke er vigtige for alle, men som er yderst relevante for virksomhedens udvikling.

Det kan være værdifuldt at kigge på mange budgetværktøjer, før du beslutter dig for, hvilket der er bedst for netop din virksomhed. Overvej nøje, hvor meget support du har brug for, og gennemgå, hvad der er inkluderet i den service, du er mest knyttet til. Måske har du personale, der ved en masse om økonomi, måske har du primært andre særlige kompetencer blandt dine medarbejdere. Dette er vigtigt at tænke over, inden du beslutter dig for, hvilket budget- og prognoseværktøj, du vil investere i. Måske er støtten netop de eksperter, du skal bruge for at tage det næste skridt?

Hos BusinessWith kender vi budget- og prognoseværktøjer. Sammenlign gerne via vores systemguide, vi hjælper dig med at finde ud af, hvilket system der er bedst for dig.

Hvad kan jeg kræve af et budget- og prognoseværktøj?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Danske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 19 forskellige Budget- og prognoseværktøjer

Sorter efter
Exopen

Exopen

Exopen

Med Exopen Planning får du som CFO og Controller alt, hvad du skal bruge for at skabe mere værdiskabende økonomisk og driftsmæssig planlægning i et letanvendeligt værktøj, som hele organisationen kan bruge. Du får adgang til moderne og datadrevet funktionalitet, der strømliner dit budget og prognoseproces med integreret analyse.

Læs mere om Exopen

Læs mere
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom hjælper virksomheder med at spare tid i budgettering og økonomisk planlægning. Få et overblik over kommende udgifter og indtægter, der er af betydelig betydning i virksomhedens fremtid. Analyser nøglefigurer, sammenlign budgetter med det foregående år og meget mere. Administrer og opret synsfeltet, der passer bedst til dig.

Læs mere om Axiom

Læs mere
Bizview

Bizview

insightsoftware

BizView er et brugervenligt, skybaseret budget- og prognoseværktøj for virksomheder og organisationer. Opret godt -analyserede strategier for din virksomhed og planlæg din økonomi. Opret og administrer budgetter til enklere proces, når du planlægger. BizView er let integreret system, der ikke kræver ekstern hjælp.

Læs mere om Bizview

Læs mere
Budget123-logo

Budget123

Budget123

Budget123 er en avanceret økonomisk styringsplatform designet til at hjælpe virksomheder med at optimere deres budgetteringsprocesser og opnå bedre kontrol over deres økonomiske planlægning. Gennem dette system får i som virksomhed adgang til alle de funktioner i har brug for, når vi snakker økonomistyring. Her i blandt funktioner som hjælper med at skabe detaljerede budgetter, spore udgifter, gen...

Læs mere om Budget123

Læs mere
Effectplan

Effectplan

House of Control

EffectPlan giver kommuner og virksomheder mulighed for at automatisere budgettet og prognoseprocessen. Budget fra hele organisationen til det individuelle niveau inden for et system, der er helt skybaseret og opdateres i realtid. Med konstant opdaterede tal letter arbejdet med økonomisk kontrol og åbner muligheden for at planlægge budgetterne år i forvejen.

Læs mere om Effectplan

Læs mere
Finans plugins-logo

Finans plugins

Easy Redmine

Dette plugin-system, integreret med Easy Redmine-platformen, er udviklet med henblik på at hjælpe virksomheder med at optimere deres økonomiske processer og opnå bedre kontrol over deres finansielle aspekter. Platformen kan håndtere opgaver som budgettering, fakturering, regnskabsrapportering og udgiftskontrol. I kan altså strømline jeres arbejdsgang og sikre at I bruger jeres interne ressourcer b...

Læs mere om Finans plugins

Læs mere
Hypergene

Hypergene

Hypergene

Hypergen er et cloud-baseret system, der forbinder operationel og økonomisk kontrol. Deltag i vigtige økonomiske rapporter og nøgletal, som har stor betydning i din virksomhed. Vælg, hvordan du ser tal og nøgletal med et konfigurerbart synsfelt, og hvordan du ønsker din automatiske rapportering på års-, kvartals- eller løbende basis.

Læs mere om Hypergene

Læs mere
Infosuite-logo

Infosuite

Infosuite

Infosuite's budget- og forecast-system er en avanceret softwareløsning, der hjælper virksomheder med at optimere deres budgetterings- og prognoseprocesser. Dette system automatiserer og forenkler opgaver i forbindelse med økonomisk planlægning, hvilket både mindsker den administrative byrde og frigør interne ressourcer. Gennem softwaren får i adgang til funktioner som konsekvenssimulering, avancer...

Læs mere om Infosuite

Læs mere
Jedox

Jedox

Jedox

Jedox er et let -til -håndteringsbudget, prognose og planlægningssystem for virksomheder og myndigheder. Samarbejd med budgetter og planlægning for et mere prik -bevis. Automatiser tilbagevendende begivenheder i dit budget, så systemet gør det for dig, se pengestrøm og fremtidig indkomst samt udgifter.

Læs mere om Jedox

Læs mere
Jirav

Jirav

Jirav

Planlæg hurtigere og smartere med Jirav. Løsningen hjælper dig med at gennemgå budgetter, din økonomiske status og de mål og planer, der foregår omkring virksomheden. Baseret på tidligere forretningsundersøgelser hjælper Jirav dig med at skabe en velfundet analyse i tidligere angivne tal for bedre økonomisk planlægning og bedre forudsigelighed.

Læs mere om Jirav

Læs mere
Lime Technologies AS-logo

Lime Technologies AS

Lime Technologies AS

360 graders overblik over kunder, herunder ERP-integration og alle kundedata samlet ét sted. Kampagnestyring for messer, forsendelser og andre marketingaktiviteter. Effektiv salgsstyring med klassificering og kundepotentiale i én visning.

Læs mere om Lime Technologies AS

Læs mere

Et fuldt integreret BI-værktøj, der muliggør skybaseret dataanalyse, hvor du hurtigt kan få ad hoc-rapporter, der let kan deles med andre brugere.

Læs mere om OneStopReporting

Læs mere
Planacy

Planacy

Planacy

Planacy tilbyder et cloud-baseret budget- og prognoserværktøj til mellemstore og store virksomheder. Et datadrevet system, der samler data og analyserer for at hjælpe erhvervsledere med fremtidig planlægning og for at tage vigtige forretningsudbetalinger. Dette let at handle værktøj med høj kvalitet hjælper dig med operationel og økonomisk styring. Opret dine egne dashboards og deltag i rullende p...

Læs mere om Planacy

Læs mere
Planful

Planful

Planful

Planfuld er en moderne løsning for små og store virksomheder. Opret og design dit eget syn og hold dig opdateret om nøgletal, budgetter og planlægning i virksomheden. Planfuld tilbyder et let -til -hånd, brugervenligt og webbaseret værktøj til at tage det næste skridt i din økonomiske kontrol.

Læs mere om Planful

Læs mere
Planyard-logo

Planyard

Planyard

Det er et budget- og prognoseværktøjer system, der hjælper virksomheder med at planlægge deres økonomiske fremtid ved at oprette budgetter og prognoser for deres byggeprojekter. Systemet tilbyder blandt andet funktioner som projektportefølje pengestrømsfremskrivning samt et smart dashboard, hvor brugerne kan følge bruttoporteføljegodkendte salgsfakturaer og købsfakturaer og få en øjeblikkelig over...

Læs mere om Planyard

Læs mere

Her får i som virksomhed en kraftfuld teknologiplatform, der giver virksomheder mulighed for at omsætte data til værdifulde indsigter og beslutninger. Med skybaseret teknologi og avanceret analyse kan virksomheder integrere, udforske og visualisere data i realtid herunder også alt data relateret til jeres økonomistyring. Det er altså et værktøj der fokuserer på datadrevne beslutninger, og sikre at...

Læs mere om SAP Analytics Cloud

Læs mere

Med Solver (BI360) budgettering, rapportering og prognoser (cloud eller on-premise) kan du omsætte dine data til handlingsrettede beslutninger og øge produktiviteten i din organisation.

Læs mere om Solver BI360 Budgeting

Læs mere
VIS-softwaren-logo

VIS-softwaren

Vis Performance

VIS Performance tilbyder et automatiseret budgetteringssystem, der gør budgetprocessen hurtigere og mere præcis. Systemet hjælper jer med at skabe overblik og automatisere en masse administrative processer, så at I kan bruge jeres tid på værdiskabende aktiviteter. Systemets funktioner inkluderer automatiseret dataindsamling fra forskellige kilder, mulighed for oprettelse og håndtering af flere bud...

Læs mere om VIS-softwaren

Læs mere
Xledger

Xledger

Xledger

Et ERP -system, der fokuserer på at automatisere processerne, få adgang til skalerbare moduler og analyseværktøjer (BI -værktøjer) for at få bedre indsigt i deres forretningsprocesser.

Læs mere om Xledger

Læs mere

Hvad kan jeg kræve af et budget- og prognoseværktøj?

Et budget- og prognoseværktøj er ofte omfattende og kan tilbyde dig og din virksomhed meget. Du har sikkert allerede dele af det i Excel-filer i dag, dele du måske ikke engang troede du skulle bruge. Her opsummerer vi nogle af de komponenter, der findes i et moderne værktøj til budgettering og forecasting. Mange af værktøjerne på markedet har eksisteret i længere tid og udviklet i takt med virksomhedernes krav og behov. Grundlaget har ofte været at afklare processen med budget, økonomi og planlægning, hvorfor værktøjerne i mange tilfælde er gode til budgettering, prognoser og opfølgning på nøgletal, såkaldte KPI'er. Disse nøgletal skal være lette at følge, da det er dem, der sammenligner en virksomhed med resten af ​​markedet og skal hjælpe organisationen eller virksomheden med at nå sine mål.

Alt efter hvor stor din virksomhed eller organisation er, bør du tænke over, om du vil dele prognoserne op i fx forskellige grupper eller kategorier. Mange systemer er gode til netop det. Et budget- og prognoseværktøj klarer naturligvis ikke hele jobbet, men det hjælper dig med at arbejde med målstyring, hvis du ønsker det. Rapporter, diagrammer og analyser er en given feature og det er vigtigt, at du tager dig tid til at følge disse op, så du som virksomhed har mulighed for at lære af dine fejl og opnå succes for fremtiden.

Værktøjerne leverer ofte meget mere end det vi har nævnt her, såsom kommentarfunktioner, benchmarking og integrationer med andre systemer. Det er op til dig at vælge et budget- og prognoseværktøj, der omfatter så meget som muligt af alt, hvad du har brug for og har kapacitet til at tage del i. Afklar venligst, hvor mange personer der eventuelt skal bruge systemet, og hvilke behov de forskellige roller har. Du kan derefter filtrere i vores systemguide for at finde ud af, hvilket værktøj der passer dig bedst. Kontakt os på BusinessWith, hvis du har spørgsmål.

Beskrivelse af produktets egenskaber

Analyse af nøgletal

Analyser dine nøgletal, og hvordan de ændrer sig i løbet af året. Systemet beregner dine nøgletal ud fra forskellige parametre og skaber derefter grundlaget for din egen analyse.

Benchmarking

Evaluér din virksomhed kvalitativt eller kvantitativt, og sammenlign målinger, resultater og benchmarks. Sæt to målinger op mod hinanden for at sammenligne, hvilken der er bedst til formålet.

Dashboards

Skab dine egne dashboards og naviger gennem en skræddersyet visning af dine mest væsentlige KPI'er, løbende budgetter og planlægning inden for en bestemt tidsramme på ét og samme sted.

Fakturaoplysninger

Hent og eksporter information fra fakturaer for at få et bedre overblik til budgettering og prognoser. Dette giver klarhed over kommende ind- og udbetalinger af kapital.

Flerårig planlægning

Planlæg din tid ned til mindste detalje, fra dage til år frem. Få et overblik over din tidsplan flere år i forvejen, så du kan planlægge budgetter for kommende projekter og skabe langsigtede arbejdsplaner.

Kommentar

kommentere og give feedback på budgetter, prognoser eller planer. Alle, der har adgang til filen, vil kunne se kommentarerne. Dette letter processen.

Kontrol af arbejdsprocesser

Følg arbejdsprocessen, og se, hvordan det står til med budgettet i realtid.

Modellering

Oprette og anvende færdige eller selvfremstillede modeller til beregning af budgetter og prognoser. Systemet beregner disse komplekse beregninger hurtigt og nøjagtigt.

Rullende prognose

Rullende prognoser er en funktion, der automatiserer prognoseprocessen. Når der laves nye budgetter, hjælper systemet brugeren med at forudsige fremtidige resultater.