HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste Sikkerheds- og awarenessprogrammer

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig omkring cybersikkerhed?

Hvis du driver en virksomhed har du brug for en sikkerhedsløsning til at beskytte dine data og sikre driften i virksomheden. Et sikkerhedsprogram eller awarenessprogram, som nogle kalder det, kan understøtte virksomhedens it-afdeling i at øge cybersikkerheden. Nutidens sikkerhedsprogrammer opdager og modvirker sårbarheder i jeres systemer og gør, at I trygt kan fortsætte driften. De kan ofte integreres med resten af jeres it-infrastruktur og kan tilpasses og skræddersys til jeres behov. Behovet for sikkerhedsprogrammer kan variere alt efter størrelsen af din virksomhed og den branche, du opererer i. På BusinessWith har vi kortlagt en række forskellige sikkerhedsprogrammer, på det danske marked. Sammenlign dem og deres funktioner og find derefter den bedste løsning for dig.

Hvilket sikkerhedsprogram har jeg brug for?

Phishing, malware, stjålne persondata, forretningshemmeligheder og kritiske informationer - der er meget værdi, der skal beskyttes mod cyberangreb i dag. Virksomheder og organisationer er meget sårbare over for databrud, og derfor er det ofte nødvendigt at anskaffe sig et sikkerhedsprogram, der kan gøre virksomheden eller organisationen mere sikker. Det er indlysende, at det kan udgøre store sikkerhedsrisici og i værste fald føre til en katastrofe, hvis visse data lækkes. Hos os på BusinessWith er du sikker på at finde den beskyttelse mod cyberangreb, som din virksomhed har brug for. Brug lidt tid på at kigge de forskellige muligheder og udbydere igennem. Vi har kortlagt de bedste sikkerhedsprogrammer i Danmark lige nu, så du kan finde den løsning, der føles mest passende for din virksomhed. Find og vælg et system i dag - og tøv ikke med at kontakte os hos BusinessWith, hvis du har brug for yderligere vejledning.

Hvilke trusler kan et sikkerhedsprogram beskytte mig mod?
Beklager, ingen resultater matcher det valgte filter.

Cyberangreb og cybertrusler

Cybertrusler og cyberangreb bliver mere og mere komplekse. Du har sikkert hørt om cyberangreb mod sundhedssektoren og andre dele af den offentlige sektor eller om betalingstjenester, der er gået ned, fordi de er blevet hacket. Konsekvenserne af et cyberangreb kan være omfattende, så det er vigtigt at have sikkerheden højt på dagsordenen. Antivirusbeskyttelse og en sikkerhedsløsning, der kan modvirke sårbarheder, er et must for enhver virksomhed. Sektorer som transport, energi og sundhedspleje er i dag helt afhængige af teknologi, som giver dem et hav af muligheder men også gør dem til oplagte mål for hackere. Og i takt med den digitale udvikling bliver hackerne hele tiden dygtigere og mere udspekulerede. Ifølge EU er cyberangreb et voksende problem, og derfor er det vigtigt at investere i god beskyttelse i enhver virksomhed. Skadelig software som malware er en alvorlig trussel. Det er programmer, som skaber forskellige forstyrrelser i it-systemer eller og computere. Derudover er "social engineering", hvor brugerne bliver lokket til at klikke på forskellige links, meget udbredt.

Er du klar til at tage springet og investere i et sikkerhedsprogram? Begynd at sammenligne med det samme ved hjælp af BusinessWiths sammenligningstjeneste for at finde det bedste sikkerhedsprogram til din virksomhed.