HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste compliance-system

Hvordan skal jeg tænke på compliance-systemer?

Compliance betyder ganske enkelt compliance, og handler om, at virksomheder og organisationer i dag har mange krav til dem i forhold til at følge regler og sikre compliance som GDPR og ISO-standarder, eller tiltag til forebyggelse af hvidvask og bedrageri. Det er ikke altid nemt at følge regler og love til punkt og prikke, så du har brug for et system at læne dig op ad for at sikre, at du gør det rigtige. Du er velkommen til at sammenligne de forskellige hjælpeværktøjer, der er tilgængelige, for at finde det, der matcher dine behov og krav. Forskellige brancher har forskellige krav til compliance, så det er vigtigt, at du finder noget, der passer til dig. BusinessWith lister tusindvis af forskellige systemer, der gør det nemmere for virksomheder og organisationer i landet, og på vores side præsenterer vi også de tilgængelige løsninger til compliance. Begynd at sammenligne de værktøjer, vi lister lige nu - læs omhyggeligt, inden du træffer dit valg, og tøv ikke med at spørge os om råd og vejledning.

Hvorfor er compliance så vigtig?

I dag er compliance en forudsætning for, at mange virksomheder overhovedet kan fungere og være i stand til at håndtere kunderne. Forskrifter og overholdelse er afgørende for at undgå fejl eller endda lukkede aftaler - og endnu værre, svig og hvidvaskning af penge. Dette og hint arbejde med compliance bliver så meget lettere, hvis du bruger digitale værktøjer eller systemer, der kan hjælpe dig med at automatisere processerne. BusinessWith hjælper dig på vej ved at liste compliance-systemer og compliance-værktøjer, der er tilgængelige på det danske marked i dag. Velkommen til at finde dit overholdelsessystem eller værktøj i dag.

Hvad skal jeg vide om compliance management systems?

Test systemguiden

Gør som 9000+ Danske virksomheder, lad vores algoritmer guide dig til det rigtige systemvalg.

Liste over 20 forskellige Compliance-system

Sorter efter
Datakvalitet-logo

Datakvalitet

Datakvalitet

Dette system beskrives som værende meget brugervenligt, pålideligt og med fleksible, tilpasningsdygtige moduler til styring og kvalitetsarbejde. Vores system omfatter en af markedets bedste søgemaskiner som standard. Modulerne udgør et solidt fundament til støtte i en ISO-certificeringsproces. Sammen med vores procesværktøj udgør det et effektivt og brugervenligt system, der understøtter alle ISO...

Læs mere om Datakvalitet

Læs mere
Pingwire-logo

Pingwire

Pingwire

Pingwire er en cloud-baseret tjeneste, der hjælper virksomheder i deres arbejde med at imødegå og forhindre hvidvask, terrorfinansiering og bedrageri. Systemet omfatter både KYC og transaktionsovervågning i realtid. Risikoscoren udgør kernen i systemet og sikrer en risikobaseret tilgang i dit daglige arbejde, letter din rapportering og ved opfølgning af dine risici. En simpel integration giver dig...

Læs mere om Pingwire

Læs mere
Clever Compliance

Clever Compliance

Clever Compliance

Et omfattende compliance-system, der standardiserer compliance-arbejdet i virksomheden, med stort fokus på entreprenørvirksomheder. Administrer overholdelse af produkt- og forretningspartnere for at sikre, at begge områder lever op til forretningsstandarder. Øg kvaliteten af ​​arbejdet og skabe et bedre slutprodukt gennem konstant opfølgning og overvågning af hændelser i virksomheden.

Læs mere om Clever Compliance

Læs mere
ComplySci-logo

ComplySci

ComplySci

ComplySci hjælper dig med at opfylde regulatoriske krav og reducere potentielle risici. Saml dine data på én intuitiv platform og identificer potentielle risici, før de bliver et større problem. Udnyt ComplyScis analytiske værktøjer og dashboards til at dokumentere din aktivitet. Få adgang til alle dine oplysninger når som helst og hvor som helst med ComplyScis mobilapp.

Læs mere om ComplySci

Læs mere
Cursum-logo

Cursum

Cursum

Hos Cursum finder i en moderne onboarding-løsning der tilbyder en lang række funktioner der gør onboarding processen mere gnidningsfri. Blandt funktionerne kan I tilpasse jeres forløb med videointerviews, quizzer og undersøgelser, samt meget mere. Platformen indeholder også et e-learning modul, der skal sikre at jeres nye medarbejdere får den nødvendige træning og opmærksomhed. Platformen giver og...

Læs mere om Cursum

Læs mere
Due compliance

Due compliance

Due compliance

Due compliance er et compliance-system, der er opdelt i to moduler, Due AML og Due Conflict, og kan enten integreres med allerede eksisterende systemer eller helt for sig selv. Med Due conflict kan brugeren søge efter kunder for at finde relevant og opdateret information, der kan være vigtig for organisationen, mens Due AML gør det muligt at gennemgå de 8 standardtrin for at undgå virksomheder for...

Læs mere om Due compliance

Læs mere
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Simple LMS -systemer, der forbinder din interne og eksterne træning. Bygget til at gøre medarbejderne mere opmærksomme på nye forretningspolitikker og øge viden ved hjælp af brugervenlig skytjeneste.

Læs mere om Eloomi

Læs mere

EQS Compliance COCKPIT er en integreret compliance-platform, der hjælper dig med at håndtere krav og risikovurderingsprocesser. Med EQS kan du være sikker på, at du overholder lovkrav, samtidig med at du bekæmper uredelighed og minimerer risikoen. Dine medarbejdere kan tjekke eller deklarere gaver og invitationer, og du gennemgår anmodningerne og sender afgørelsen digitalt.

Læs mere om EQS Compliance COCKPIT

Læs mere
iGrafx-logo

iGrafx

iGrafx

iGrafx tilbyder en risiko- og overholdelsesstyringsløsning, der hjælper dig med at sikre, at du opfylder vigtige sundheds-, miljø- og andre regler og rammer. Med iGrafx har du adgang til vigtige KPI'er via brugerdefinerbare dashboards, og du kan simulere mulige processcenarier, før du foretager ændringer.

Læs mere om iGrafx

Læs mere
Innovate Security

Innovate Security

Innovate Security

Innovate Security bidrager med høj sikkerhed i en digital verden og er en fleksibel løsning til compliance management arbejde. Få fuld kontrol over samarbejder og opdage eventuelle risici, der kan være en trussel mod virksomhedens drift gennem målbar risikostyring, der er tydeligt visualiseret på et dashboard, hvilket letter driften af ​​virksomheden.

Læs mere om Innovate Security

Læs mere
Jumio-logo

Jumio

Jumio

Jumio er en AI-drevet løsning til identitetsbekræftelse og autentificering. Platformen er baseret på biometrisk teknologi til at verificere brugeridentiteter i realtid og forhindre økonomisk kriminalitet og hvidvaskning af penge.

Læs mere om Jumio

Læs mere
LogicManager-logo

LogicManager

LogicManager

LogicManagers compliance-løsning tilbyder et centraliseret compliance-bibliotek, automatiseret alarmeringssystem, risikovurderinger, afhjælpningsplaner, dashboards, rapporteringsværktøjer og mere. Systemet evaluerer dit nuværende overholdelsesprogram og identificerer potentielle risici. Du kan holde styr på din overholdelse af lovgivning og oprette detaljerede rapporter, der kan tilpasses til at o...

Læs mere om LogicManager

Læs mere

En global leverandør af softwareløsninger og tjenester inden for lovoverholdelse. Løsningen sætter din virksomhed i stand til at holde sig opdateret med lovgivningsmæssige forpligtelser og samler alle relevante oplysninger i et enkelt system, så du er sikker på, at du træffer smarte beslutninger.

Læs mere om OneSumX for Compliance Program Management

Læs mere
OneTrust

OneTrust

OneTrust

Administrer risici gennem nøjagtige målinger og øg din cybersikkerhed og sikkerhedsarbejde mod tredjeparter med dette kraftfulde overholdelsesværktøj fra OneTrust. Skræddersy dine egne kontroller og skab klare regler, der skal overholdes for at bidrage til en sikker og succesfuld arbejdsplads. Mål leverandørrisiko, forretnings- og operationsrisiko, administrer revisioner og hændelser og meget mere...

Læs mere om OneTrust

Læs mere

En omfattende og multifunktionel platform til compliance-arbejde, der har kraftfulde AI-funktioner. IBMs compliance-system bidrager ved at identificere, styre, overvåge og rapportere risici og compliance i virksomheden. Værktøjet er nemt at integrere og ved hjælp af automatiserede funktioner kan manuelt arbejde undgås og effektivt arbejde udføres.

Læs mere om OpenPages with Watson

Læs mere

ConvergePoint tilbyder et centraliseret overholdelsessystem baseret på Microsoft SharePoint. Løsningen effektiviserer virksomhedens kontraktstyring, risikovurdering og sagsbehandling, hændelsessporing og medarbejderuddannelse.

Læs mere om Policy Management Software

Læs mere
Qualiware

Qualiware

Qualiware

Organiser arbejdspladsen med dette tilpassede værktøj til overholdelsesstyring skabt af Qualiware. Visualiser og skab et godt overblik over eventuelle risici din virksomheden kan være udsat for, og skab en bevidsthed hos dine kollegaer omkring risikostyring. Gennem et struktureret compliance-arbejde med god kommunikation og adgang til analyser og rapporter skabes muligheder for at nå de mål, som ...

Læs mere om Qualiware

Læs mere
Risma

Risma

Risma Systems

Skab klare strukturer og arbejdsmetoder ved hjælp af Rismas cloud-baserede compliance-system. Gør det muligt for medarbejdere, data, rapporter og processer at arbejde sammen og opfylde de regulatoriske rammer, der kræves for at opnå de standarder, der er afgørende for at skabe en succesfuld organisation. Det brugervenlige system kan tilpasses virksomhedens forskellige behov og gør Risma compliance...

Læs mere om Risma

Læs mere
Stacc quesnay

Stacc quesnay

Stacc quesnay

Byg en standardiseret arbejdsproces og følg konstant med nye regler ved hjælp af Stacc quesnay. Systemet kan nemt integreres med allerede eksisterende systemer og realtidsdata for at få mest muligt ud af løsningen. Skab en livscyklus, der starter fra onboarding og ender i et sundt kundeforhold, der genererer indtægter for både virksomheden og kunden.

Læs mere om Stacc quesnay

Læs mere
Verified

Verified

Verified

En simpel e-underskrivningstjeneste er tilpasset til forskellige brancher. Indeholder API -integrationer og smarte former for at lette at få den digitale signatur.

Læs mere om Verified

Læs mere

Hvad skal jeg vide om compliance management systems?

Et system hjælper dig med at komme på den rigtige side af loven og følge reglerne. Systemet for compliance er normalt et integreret system og består af alt fra dokumenter og funktioner, til værktøjer, der hjælper en virksomhed eller en organisation med at overholde lovkrav. Dette er for at minimere risikoen for at skade en kunde. I dag er et overholdelsessystem et must for en række forskellige organisationer - det anbefales ikke at forsøge at håndtere overholdelse manuelt. Udover at sikre compliance, som andre systemer og værktøjer, sparer det dig både penge og tid, da processer i mange tilfælde kan foregå automatisk og uden de store input fra dig. At spare dig selv for hovedpine er også en fordel at overveje. Men hvilket værktøj skal du bruge? Hvordan arbejder man med compliance lige nu? Lad os hos BusinessWith hjælpe dig - sammenlign værktøjer direkte med os, eller kontakt os for hjælp og rådgivning.

Beskrivelse af produktets egenskaber

Ansættelse

Brug værktøjet til at skabe en onboarding-proces, der er mere sikker for virksomheden og mere smidig for kunden. Sikr de vigtigste oplysninger om kunden, og gør det ved hjælp af en brugervenlig proces.

API

API'er gør det muligt for systemet at interagere problemfrit med andre systemer i virksomheden, så data kan omdannes problemfrit til databaser og andre lagringssteder.

Baggrundskontrol

Bruges til at gennemgå kundens tidligere historik, hvilket hjælper med at danne sig en klarere idé om, hvilken type kunde virksomheden har med at gøre.

Foruddefinerede regelsæt

Systemet har en standardiseret tilgang, der gør det nemt at opfylde krav og mål, som er vigtige for organisationens bestræbelser på at overholde reglerne.

ID identifikation

Identificer kunder ved hjælp af ID-identifikation for at sikre, at kunden er den, han/hun siger, han/hun er, og undgå svindel.

Opdateringer i realtid

Ved løbende at overvåge kunderne og finde ud af de seneste handlinger, der er blevet foretaget, kan organisationen konstant arbejde aktivt med kundeforvaltning og handle hurtigt på problematiske handlinger.

PEP-identifikationer

PEP står for politisk udsatte personer, og PEP-identifikation hjælper således virksomheden med at identificere, om kunderne befinder sig i en politisk udsat position, hvilket kan være vigtigt i forbindelse med forretninger.

Risikovurderinger

En funktion, der rangerer kunderne efter den risiko, de anses for at udgøre. Bidrager til en øget bevidsthed om, hvilke kunder der er værd at holde et ekstra øje med for at reducere risikoen for at blive involveret i potentielle problemer.

Se listen

Saml alle kunder på én overvågningsliste for hurtigt og nemt at se, hvordan kundebasen ser ud, og hvad der i øjeblikket er relevant for hver enkelt kunde.