HjemSystemguidenOm osFor leverandører

Sammenlign Danmarks bedste endpoint security

Hvorfor har jeg brug for endpoint security (endpoint beskyttelse)?

Endpunktsikkerhed, slutpunktsbeskyttelse eller endpoint security. Kært barn har mange navne. Til jer der fandt vej hertil og ikke rigtig ved hvad det er, er her en forklaring. Slutpunktsikkerhed eller slutpunktsbeskyttelse har at gøre med cybersikkerhed. Du kan forklare det som inkluderer en række tiltag, du tager for at beskytte virksomheden mod specifikke cyberangreb. Ved at have et slutpunktsprogram sikrer du, at virksomheden er forsikret mod angreb på dets svage led. For eksempel ses surfing og log ind internt (inde i bygningen) som sikkert, mens fjerntliggende enheder som mobiltelefoner slet ikke tilbyder den samme sikkerhed. Så er der behov for en slutpunktsbeskyttelse for at sikre netværkssikkerheden.

Hos os hos BusinessWith kan du nemt navigere og tage del i de mest attraktive og bedste systemer til slutpunktssikkerhed på det danske marked. Velkommen til at begynde at sammenligne direkte med os.

Hvad skal jeg vide om endpoint security (endpoint beskyttelse)?

Mange virksomheder og organisationer har i dag en stor udfordring med at sikre, at netværket har tilstrækkelig sikkerhed mod eksempelvis cyberangreb. Det anbefales derfor at tage dette meget alvorligt. Det er almindeligt kun at have et traditionelt antivirusprogram eller antivirusløsning, men faktum er, at der i vores stadig mere digitaliserede verden er brug for mere kraftfuldt udstyr til at beskytte vores browsere og computere mod angreb, spam og phishing. BusinessWith hjælper dig naturligvis godt på vej. Vi har mange års erfaring med at finde det rigtige system til den rigtige kunde - til den rigtige pris. Velkommen til selv at lave en sammenligning af slutpunktsbeskyttelse på vores side, eller kontakt os for yderligere vejledning og vejledning. Vi kender systemer - velkommen.

Hvorfor er brugere den største grund til at bruge endpoint security (endpoint beskyttelse)?

Liste over 11 forskellige Endpoint security

Sorter efter

Med Avast Business Security får du pålidelig beskyttelse med høj kvalitet. Løsningen kombinerer prisvindende antivirussoftware med næste generations slutpunktsbeskyttelse, der hjælper med at sikre din computer eller server mod ondsindede filer, e-mails og websteder. Derudover får du løsepengevirus- og datainnbruddsgekstellungen samt sikrere netsurfing og banktjenester.

Læs mere om Avast Business Security

Læs mere

En cloud-baseret sikkerhedsløsning, der løbende overvåger din it-infrastruktur og registrerer trusler, før de skader din virksomhed. Med Ciscos kraftfulde EDR-værktøjer og applikationskontrolfunktioner kan du beskytte enhver enhed i dit netværk. Derudover kan du drage fordel af Ciscos brede XDR-tilgang.

Læs mere om Cisco Secure Endpoint

Læs mere

Med Endpoint Central kan virksomheder både administrere og sikre deres servere, computere, mobiltelefoner og tablets samt POS-maskiner og IoT-enheder. Platformen inkluderer patch- og sårbarhedsstyring med omfattende sårbarhedsscanning og administration af endepunkter i dit netværk samt MDM- og OS-implementering.

Læs mere om Endpoint Central

Læs mere

Eset er en aktør inden for cybersikkerhedstjenester. Virksomheden tilbyder både avancerede cloud-baserede løsninger, samt on-premise løsninger, der er nemme at sætte op og integrere med eksisterende it-infrastruktur. Med sin flerlagsteknologi tilbyder platformen brugerdefinerbare og nemme at administrere sikkerhedsløsninger, der kan administreres af en administrator både lokalt og fra skyen. Eset ...

Læs mere om ESET Endpoint Security

Læs mere
HCL BigFix-logo

HCL BigFix

SecureDevice

SecureDevice tilbyder en skræddersyet løsning til at beskytte din mobile arbejdsstyrke og jeres enheder mod trusler og sikkerhedsrisici. Med fokus på mobilitet og sikkerhed giver denne platform dig de nødvendige værktøjer til at opretholde en høj grad af beskyttelse og kontrol. Gennem funktioner såsom beskyttelse mod malware, ransomware og andre skadelige trusler samt remote administration og besk...

Læs mere om HCL BigFix

Læs mere

En omfattende EDR-platform, der kombinerer avanceret trusselsdetektion og forebyggelse med effektive sikkerhedsforanstaltninger. Heimdal udnytter maskinlæring og AI-drevet intelligens til at beskytte dine endepunkter mod en række forskellige trusler, såsom ransomware, DNS- og DoH-sårbarheder, phishing og mere. Systemet er nemt at implementere og har ingen effekt på din ydeevne, hvilket sparer dig ...

Læs mere om Heimdal EDR

Læs mere

Kaspersky Endpoint Security Cloud er alt hvad du behøver for at beskytte desktops og filservere, mobile enheder og endda Microsoft Office 365. Lad Kaspersky blokere ransomware, filløs malware, zero-day angreb og andre trusler, mens du fokuserer på andre aspekter af din virksomhed. Du behøver ikke at være afhængig af hardware- og softwareleverandører - bare registrer dig for en konto.

Læs mere om Kaspersky Endpoint Security Cloud

Læs mere

Microsoft Defender for Business er en brugervenlig cybersikkerhedsløsning, der beskytter mod, registrerer og reagerer på cyberangreb. Med hjælp fra Defender opdager du sårbarheder, der udgør en alvorlig risiko for virksomheden og minimerer antallet af steder, du er sårbar på tværs af enheder og software. Skaler dine sikkerhedsoperationer og kom dig efter cyberangreb med automatiseret undersøgelse ...

Læs mere om Microsoft Defender for Business

Læs mere
Ninja One-logo

Ninja One

Ninja One

Centraliseret IT-styring. Når som helst og hvor som helst. Moderniser din IT-drift med muligheden for at overvåge, administrere og understøtte alle dine enheder og brugere.

Læs mere om Ninja One

Læs mere

Her får I en førsteklasses sikkerhedsløsning, der er designet til at beskytte dine virksomhedsendepunkter mod en bred vifte af trusler og angreb. Denne innovative platform tilbyder avanceret beskyttelse, herunder funktioner som overvågning i realtid, proaktiv beskyttelse mod malware, ransomware og andre skadelige angreb samt traditionel end-point-detektion og respons (EDR). I får altså her en pla...

Læs mere om SentinelOne Endpoint Security

Læs mere

Trend Vision One hjælper dig med at beskytte din e-mail, netværk, cloud-infrastruktur og mobile enheder med kraftfulde EDR- og XDR-funktioner. Løsningen overvåger løbende alle dine systemer og neutraliserer alle trusler. Med Trend Vision One overvåger du alle dine endepunkter fra en enkelt platform, hvilket betyder, at du får et bredere perspektiv og bedre kontekst til at opdage, undersøge og reag...

Læs mere om Trend Vision One - Endpoint Security

Læs mere

Hvorfor er brugere den største grund til at bruge endpoint security (endpoint beskyttelse)?

Dem, der er dine "brugere" i virksomheden eller organisationen, altså medarbejderne - som er dem, der udgør den store sikkerhedsrisiko. Men hvorfor så? Ja, for det er mod brugere, at angreb normalt finder sted. Ondsindede filer, spam eller phishing-e-mails, er almindelige angrebsmetoder. Det lyder måske som en film, men faktum er, at cybersikkerhedsrisici kun er stigende, og er højt på dagsordenen for såvel virksomheder og organisationer som lande.

Heldigvis er EDR-løsninger tilgængelige til at adressere cybersikkerhed. Hos BusinessWith har vi kortlagt de forskellige endpoint-sikkerhedsløsninger, der er tilgængelige på det danske marked. Tal med os eller begynd at sammenligne nu, for at vælge det rigtige program til din virksomhed.

Beskrivelse af produktets egenskaber

Browsersikkerhed

Implementer sikker browsing ved at begrænse downloads, filtrere ondsindede webapps, administrere udvidelser og meget mere.

Detektering af slutpunkter og respons (EDR)

Systemet styrker endpoints ved regelmæssigt at vurdere sårbarheder, overvåge browsere og kontrollere applikationer og enheder.

Forebyggelse af datatab (DLP)

Systemet beskytter dine endpoints mod angreb og uautoriserede enheder ved at kryptere, klassificere og sikre dine virksomhedsdata.

Håndtering af mobile enheder

Systemet kan centralt konfigurere, administrere og sikre mobile enheder.

Integrationer

Systemet understøtter integration med andre analyseløsninger og værktøjer til sårbarhedsstyring.

Kontrol af applikationer

Minimer risikoen forbundet med uautoriserede applikationer ved let at sortliste, hvidliste eller gråliste applikationer.

Overfladeovervågning

Funktionen overvåger og evaluerer konstant virksomhedens IT-infrastruktur baseret på foruddefinerede parametre og angrebsvektorer. Dette hjælper med at skabe en bedre intern forståelse af hvordan man identificere angrebsflader og sårbare komponenter inden for infrastrukturen.

Ransomware-beskyttelse

Herunder ransomware-detektion og gendannelse med et enkelt klik.

Trussels- og sårbarhedsvurdering

Ved at samle resultater fra forskellige tests og bruge avancerede beregninger og kunstig intelligens, præsenterer funktionen en omfattende og systematisk vurdering af sårbarheder. Denne vurdering viser, hvor modtagelig systemet er for sårbarheder afhængigt af alvorligheden og anbefaler passende foranstaltninger samt eventuelle begrænsninger, der er nødvendige.

Udrulning af software

Systemet indeholder foruddefinerede skabeloner til at distribuere software til alle endpoints i dit netværk. Derudover kan systemet håndtere softwareopdateringer på tværs af alle enheder.

Udvidet detektion og respons (XDR)

Funktionen indsamler og korrelerer automatisk data på tværs af flere sikkerhedslag, såsom e-mail, slutpunkt, server, sky og netværk. Dette muliggør hurtigere opdagelse af trusler og forbedrede undersøgelses- og responstider.